• Casio watch Pointer series кварцов мъжки часовник MTP-1375L-1A 0
  • Casio watch Pointer series кварцов мъжки часовник MTP-1375L-1A 1
  • Casio watch Pointer series кварцов мъжки часовник MTP-1375L-1A 2
  • Casio watch Pointer series кварцов мъжки часовник MTP-1375L-1A 3
  • Casio watch Pointer series кварцов мъжки часовник MTP-1375L-1A 4

Casio watch Pointer series кварцов мъжки часовник MTP-1375L-1A Намалена цена

244.82лв. 85.69лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Уважение към клиента Здравейте:

Всички елементи, които са закупени директно от магазина ни са съвсем нови и оригинални.Независимо от това, принесен ли те, двинуты, файлове изкривени или 100% от първоначално.Можете да се обърнете към професионална организация за тестване, например, фалшиви цени.Ние виждаме това в продължение на много години.В Alibaba, експресна доставка на часа и на часа е и водещ на продавача Incominonu.com.Има много членове.Нашите продукти е официалната истински продукти.Моля, чувствайте се свободни да избират и да ги купуват.Желая ви щастлив живот, благодаря ти!

Уважаеми клиенти,аз с удоволствие ще ви правя своите услуги.Моля,прочетете съдържанието, преди да купите, това е много важно.

1. поръчката трябва да е написан в правилната адреса на цип, което е гаранция, че вашето помещение е много важна информация.Ако не въведете валиден пощенски код, това ще доведе до това,че вашата пратка не може да бъде транспортирана, ние не носим никаква отговорност.

2. информация за поръчка трябва да бъде правилно е написано пълното име на получателя, адрес трябва да е точно написан до сграда или къща номера, адрес трябва да осигури точността на доставката на ключовите връзки.Определено не пишете съкращение на името на получателя.Ако закупуване на не последва,за да магазин съобщава точна информация, ние не носим никаква отговорност.

3. ние спазваме законите на подателя и митническата политика на страната по местоназначение.

4. ние показваме на цената на стоката на страницата ни, а също така ще се използват по купони и да участват в дейностите на платформата и други методи за промоция.Нашият магазин за продажби часа всички закупени марка, оригинални автентични, така че продажната цена трябва да отговарят на изискванията на марката, не могат да намалят цените си или награда.Моля, не опитвайте към клиентите на магазин цени, отстъпки и други форми на продажбите.Благодаря ви за разбирането и съдействието.С най-добри пожелания.

Декларация За Руския Поръчка:

Тъй като руската пощенска политика се коригира, че купувачът трябва да попълни пълно име грузополучателя до нормалното вземете, купувачът, преди да продавачът е изпратил съобщението магазин персонал за обслужване на клиенти или Забележка информация за поръчка, за да потвърди пълното име грузополучателя, пълното име на грешки, причинени от покупката в Русия не може да експресна поща, продавачът не носи съответната отговорност.Благодаря Ви за Вашата подкрепа и разбиране благодаря!

На 7 декември 2017 година русия митническо изисква, за да INN купувача ( индивидуален номер ) указывался в интернет на територията на Русия.Ако ИН не е в списъка на пощенска пратката, а след това поща ще бъде върната на подателя.Пощенската служба изисква от руския купувач е предоставил на индивидуален идентификационен номер (ИН) в Русия.Така че при поръчка трябва задължително да попълните или да се отбележи реквизити на отделните стаи (INN). (Например: калай 5012 **** 8237)така че вашата пратка може да успее в митническата проектирането и разпространението по целия пощата на юг!

  • Диаметърът На Скалата: 42 мм
  • търговска марка: casio
  • Стил: Мода И Ежедневното Функциониране
  • Дълбочина На Водоустойчивост: 5 бар
  • Вид На Материала На Прозореца За Набиране На Номера: Хардлекс
  • Дължината На Лентата: 19 см
  • Вид На Материала На Лентата: Кожа
  • Движение: КВАРЦ
  • Тип Елемент: Кварцов Часовник
  • Тип Обков: Закопчалката На Гривната
  • Номер На Модела: ICC-1375Л-1А
  • Материал На Корпуса: неръждаема стомана
  • Дебелина На Корпуса: 9 мм
  • Форма На Корпуса: КРЪГ

Vulcano5
2020-11-18
3/5
The strap was made of leatherette, in the description of the goods the leather is indicated. Maybe it is not inferior in quality and wear. The strap is rough.
Gleblevyi2007
2021-02-03
5/5
Excellent
U Gancza
2020-10-28
5/5
I recommend the seller to everyone. No parcel came so fast. The clock is excellent as in the description, class. Before Saratov for two weeks. thanks to the seller.

Преглед На Продукта

Свързани продукти

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008 Коментари

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008


Характеристики: *Врата прозорец панел превключвател рамка капак завърши подходящ за Land Rover FREELANDER 2 LR2 2008 *Предпазва колата от бъдещи ноктите на пръстите на краката, 22.47лв.

17.97лв.

2 бр./лот SC25UU SCS25UU 25 мм, линейни лагери блок CNC рутер с LM25UU буш възглавница блок линеен Вал CNC 3D принтер част Коментари

2 бр./лот SC25UU SCS25UU 25 мм, линейни лагери блок CNC рутер с LM25UU буш възглавница блок линеен Вал CNC 3D принтер част


Включително : 2 елемента SC25UU SCS25UU 25 мм на линеен шарикоподшипниковый блок 44.29лв.

39.86лв.

Кожа / велур-38 см универсална капачка на кормилното колело спортна устойчива на плъзгане автоматична капачка на кормилното колело-стайлинг Коментари

Кожа / велур-38 см универсална капачка на кормилното колело спортна устойчива на плъзгане автоматична капачка на кормилното колело-стайлинг


{инфомодуль} Нови 15 38см Спорт кожа авто волан кутията четири цвята Характеристики: -Здрава и по-дълъг експлоатационен живот. - Той е изработен от висококачествена 11.70лв.

10.42лв.