Приложение: той е предназначен за проверка на посоката на вятъра, се свържете с професионална метеорологични станции.Забележка: той е предназначен за нашите метеорологични станции, ние сме сигурни, че той може да се обърне за друг метеорологични станции.

Плащане

· Моля, платете в рамките на 3 дни след търга.

· Моля, свържете се с нас за плащане, ако имате някакви проблеми.

Условия за продажба

· Положителна обратна връзка-това е нашият живот.Преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с нас, за да получите най-доброто решение.Ние се грижим за нашите уважаеми клиенти.Така че, ако имате някакви проблеми, моля свържете се с нас веднага.Моля, дайте ни възможност да се реши проблема.Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и се опитваме с всички сили да се решат тези проблеми.Оставяйки неутрална или отрицателна обратна връзка, вие не може да реши тези проблеми.

Детайли за доставка

· Вашият продукт ще бъде изпратен в рамките на 48 часа в работни дни, когато плащането на поръчката ще бъде свалена до 8 ч. PST всеки ден (без събота, неделя и празнични дни).Ако има изключение, ние ще ви уведомим.

* На купувача, като вносител, отговорен за плащането на разходите за митническото оформяне или на съответния данък.

За нас

* Добре дошли в нашия магазин.Ние сме специализирани в енергоспестяваща електроника: слънчев бойлер и контролери, помпени станции, контролер за слънчеви зареждане, инвертор, слънчева светлина и т.н..моля, посетете ни често.Ние сме щастливи да работим с вас!

Контакти

· Цялата комуникация се осъществява чрез електронна поща и Али съобщение.Ние се стремим да отговорим на всички имейли, колкото се може по-бързо.

  • Тип На Дисплея: Цифров
  • търговска марка: MI·SOL
  • Теория: Термометър, Влагомер
  • Използването на: На улицата
  • Произход: CN(произход)
  • Номер На Модела: MS-WH-SP-WD

Bagbir47
2021-01-07
5/5
Perfect, just like the original
Anutka032
2021-01-05
5/5
Perfect. Compatible replacement for PCE FWS 20 station. The shipment was very fast.

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка Коментари

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ 1:Как да платя? - Моля, платете на Visa, mastercard кредитна карта, Western Union,т/Т,Pay-pal. 2:Време за изпълнение на поръчка ? --2-4 работни дни. 3:гаранция 36.01лв.

28.80лв.

Голям многокомпонентный пакет нова ограничена продажба на гореща топка шаблон акрил за огледала на стената стикери за декорация на дома Коментари

Голям многокомпонентный пакет нова ограничена продажба на гореща топка шаблон акрил за огледала на стената стикери за декорация на дома


2016 голям многокомпонентный пакет нова ограничена продажба на гореща топка шаблон акрил за огледално-рефлексни стенни стикери за декорация на дома безплатна доставка 7.97лв.

3.98лв.