• Bosma 40 мм окуляр астрономически окуляр аксесоари 1.25 инча 31.7 мм стандартен интерфейс 0
  • Bosma 40 мм окуляр астрономически окуляр аксесоари 1.25 инча 31.7 мм стандартен интерфейс 1
  • Bosma 40 мм окуляр астрономически окуляр аксесоари 1.25 инча 31.7 мм стандартен интерфейс 2

Bosma 40 мм окуляр астрономически окуляр аксесоари 1.25 инча 31.7 мм стандартен интерфейс Намалена цена

32.01лв. 28.48лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Тръбни системи BOSMA PL40mm фокусиращ астрономически телескоп 1.25 инчов / 31.7 mm

[марка]: BOSMA

[фокуса] : фокусно разстояние маломощного фокусиращ дължина 40 мм

[размер]: стандарт 1.25 инча / 31.7 мм телескоп общи части

1. ние приемаме alipay тук.

моля, извършете плащането веднага след печалбата си на стоките.След като плащането ще бъде почистена, вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 2 РАБОТНИ дни (с изключение на празнични и почивни дни) и ние ще изпратим номер за проследяване на вашия имейл кутия.

2. Обикновено, тя ще отнеме около 25 работни дни, за да стигнем до САЩ, а това ще отнеме около 30 работни дни, за да стигнем до ЕС, но понякога и това време ще се задържат в местна митниците или пощите.моля, изчакайте няколко дни с l ittle повече търпение. всички въпроси pls дайте ни уведомите за първи път.Ако има неочаквани причини, като например забавяне на митническото оформяне, тайфун, стачка, празнични почивки в минаваща страни/Държави/градове, и така нататък, времето за доставката ще бъде по-голям от обикновено.

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Всички въпроси pls изпращат електронни писма до нас.Ние ще отговорим на вашето запитване в рамките на 24 часа в работно време от 9.00 до 18.00 часа (време на Пекин) от понеделник до събота.Ако не сте получили нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

•Ние предлагаме продукти На една гарантированность година.

Ние ви обещаваме че ние ще проверим всяка продукти, когато ние ще го доставим. и Пльс ние познаваме за първи път, ако продуктите са на всеки въпрос в рамките на три дни, след като сте го получили.

•Как отговаря продавачът, Ние гарантираме свободния обмен или пълно възстановяване, ако детайл неполноценн.Но ако не сте доволни от стоки,с изключение на дефектни, ще бъде двойна доставка и връчване на разноски, за да ни изпратят.

•За всеки обмен или връщане ни се нуждаят от оригиналната разписка, или документ за покупка в нашата система, и продуктът трябва да бъде в първоначалното си състояние, включително кутия, баркод UPC, опаковане и всички аксесоари.Или ние не можем да го получи.

БЕЛЕЖКА:

•Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

•Само Сериозен Купувач!Моля, направете залог, само в случай, ако сте съгласни с всички условия.Надявам се, че ще можем да си сътрудничат с всички вас в бъдеще!

БЛАГОДАРИМ ви!

  • търговска марка: Bosma
  • Номер На Модела: окуляр bosma 40 мм
  • Тип: Монокуляр

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Автоматичен Тест На Боя Автоматичен Тестер На Дебелината На Боята Сензор Метър Инцидент Проверка Тестер Боя Тест С Магнитния Мащаба Съвети Коментари

Автоматичен Тест На Боя Автоматичен Тестер На Дебелината На Боята Сензор Метър Инцидент Проверка Тестер Боя Тест С Магнитния Мащаба Съвети


Автоматичен Тест На Боя Автоматичен Тестер На Дебелината На Боята Сензор Метър Инцидент Проверка Тестер Боя Тест С Магнитния Мащаба Съвети Отделните цветове върху 19.17лв.

12.47лв.

9 бр./компл. ACG Beauty Бронзиране No. 4 AERITH TIFA Hobby Collectibles Аниме Game Collection Cards Sexy Girls Коментари

9 бр./компл. ACG Beauty Бронзиране No. 4 AERITH TIFA Hobby Collectibles Аниме Game Collection Cards Sexy Girls


Процесът на бронзирования + точно цветно проблясване + двустранно UV-масло премахва маслени линии върху повърхността на карти, а също така подобрява отразяваща способност 33.13лв.

24.85лв.