• Жълт Златист Цвят Пасианс Шест Нокът На Купидон Нарязани Цирконии Мини Обеци, Мода Унисекс Бижута За Жени, Хора 0
  • Жълт Златист Цвят Пасианс Шест Нокът На Купидон Нарязани Цирконии Мини Обеци, Мода Унисекс Бижута За Жени, Хора 1
  • Жълт Златист Цвят Пасианс Шест Нокът На Купидон Нарязани Цирконии Мини Обеци, Мода Унисекс Бижута За Жени, Хора 2
  • Жълт Златист Цвят Пасианс Шест Нокът На Купидон Нарязани Цирконии Мини Обеци, Мода Унисекс Бижута За Жени, Хора 3

Жълт Златист Цвят Пасианс Шест Нокът На Купидон Нарязани Цирконии Мини Обеци, Мода Унисекс Бижута За Жени, Хора Намалена цена

7.99лв. 6.06лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

По екологични причини, клиентите купуват повече продукти наведнъж, ние поставяме продуктите в една подарък кутия или някои подаръчни пакети.Ако имате изисквания към опаковката, моля, уведомете ни предварително.

За да се улесни клиентите преглед на продукти, снимки имат ефект на уголемяване на продукти, моля, контрастируйте размер и изображение модел носене.За хора, които не са много сигурни в размер, моля, оставете ни съобщение.

Състояние 100% Ново

Материал 18-каратово жълто злато покритие и КАМЪК

(Покритие Без Никел,Без Алергии)

Дължина appx 0,7 см /0,27 инча

Тегло appx 2 грама

Опаковка: подаръчен пакет или кутия

Моля, избягвайте докосване на парфюм, пот и други киселинни и алкални течности по време на употреба.

Всички позлатени бижута повече или по-малко изчезват след употреба след известно време.

Моля, обърнете внимание, че този предмет е позлатените бижута продукта, вместо истински/твърди златни бижута.

Ние сме опитвали нашите най-добри усилия точно покаже на цветя продукти,

въпреки това реалният цвят, който виждате, ще зависят от вашия монитор и могат да бъдат неточни.

Защо магнит може да суче пружинную ключалката?

Някои от клиентите закупили колие, използва магнит, за да суче пружинную ключалката, и открили, че тя може да суче, за да докаже, че нашите продукти не са чисти-сребро.Ние искаме да кажем, че нашият материал трябва да гарантира, че среброто, но обтегач на извора не може да бъде направена от чисто сребро.Защото всички знаем, че структурата на сребро е много мека, ако пролетта се използва и за получаване на сребро, то това не е пружинен ефект, така че пружина, изработена от стомана.Част от магнита, който може да суче, - това пружина част от ключалката.Моля, бъдете внимателни.Как Да Се Поддържа Бижута От Сребро?

1. среброто и златото не може да носи едновременно, това ще доведе до сребристо-на жълтия цвят

2. bathing къпане или плуване трябва бързо да бъдат отстранени всички видове бижута, за да се предотврати появата на алкални храни флуорид бижута реакция се случва, като се избягва загуба на бижута приплъзване.

3. Избягвайте контакт с лак за коса, парфюм, средства за грижа за кожата, серным сапун и т.н., тъй като химикалите в техните съставки ще доведе до това, че сребърни бижута и други бижута ще бъдат скучни или дори черни.

4. Упражнение, сухо и грубо трябва да се избягва носенето на бижута или лесно да се носят бижута и бижута, причинени от деформация на атака или фрактура.

5. Опитайте се да избягвате контакт с наркотици.

6. независимо от сребро или други орнаменти, най-добре махнете всичките си бижута преди лягане, на следващия ден в съответствие с на ден на съответния избор на аксесоари за облекло, че е добър навик се носят бижута.Особено дълги обеци, по-твърд вид на леката верига, по-фини модели на бижута, докато внимателно обслужване, вие можете да носите дълъг срок, намаляване на човешки щети и ненужни обслужване.

За проблема с носенето на черни сребърни бижута

Защо някои хора носят сребро до черно, някои хора не са очевидни?

Защото ендокринната структура на всеки човек не е един и същ, при някои хора пот съдържа повече киселина, при някои хора е по-малко, някои хора имат по-високо съдържание на амониев вода, така че носенето на сребро, е друг резултат киселина лесно кора се превръща черно, киселина лесно кора се превръща черно, и дори някои от хората, които отделят силно масло, ще донесе своето блестящо блестящо сребро, сребърни бижута голяма част от слой платина покритие (с изключение на малка част от сребърни цветни бижута), но дори и ако покритието също се нуждаят от внимателни грижи.Черно хоросан Ако сребърни бижута на черно не бързайте измиване със сребърна измиване, в края на краищата, това е химическо спестявания, бижута и имат някаква корозия, избършете сребърен плат rub-Това е първият ви избор, можете също така да сложите сребърна ювелирную Кола вътре в мехур, или използвайте паста за зъби за почистване след измиване трябва да запомните е да използвате памучна кърпа за почистване на водата по-горе.

  • Номер На Модела: ABE305
  • Тип На Метали: Позлатени
  • Задната Част На Находище: Пеперуда
  • Тип Елемент: Обеци
  • Глоба или мода: Модни модели
  • Форма\модел: Топка
  • Тегло: 2GRAMS
  • Материал: Кубичен Цирконий
  • Размер: 7MM/0.27 INCHES
  • Тип Обеци: Обици Розово
  • Стил: Модерен
  • Пол: ЖЕНИ
  • търговска марка: предното шоу

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Новият лаптоп на Samsung RV408 RV410 R423 R428 P428 P430 R429 R439 R440 LCD делото горната част на корпуса/преден панел/поставка за дланите/дамско основа Коментари

Новият лаптоп на Samsung RV408 RV410 R423 R428 P428 P430 R429 R439 R440 LCD делото горната част на корпуса/преден панел/поставка за дланите/дамско основа


Диференциация и разбиране на черупката ABCDE (както е показано) : Калъф A(A shell):LCD екран делото горната част на корпуса Cover Case B(B shell):bezel предната рамка Hosuing на кутията Калъф 30.40лв.

28.88лв.

Преносими Електрически Звук Феята На Скалер Зъбен Камък Отстраняване На Зъбни Петна Зъбен Камък Инструмент Зъболекар Избелване На Зъбите, Хигиена На Устната Кухина Коментари

Преносими Електрически Звук Феята На Скалер Зъбен Камък Отстраняване На Зъбни Петна Зъбен Камък Инструмент Зъболекар Избелване На Зъбите, Хигиена На Устната Кухина


Преносим IPX6 ниво на сигурност водоустойчив висока честота на зъбния камък петно, петно за почистване и избелване на устройството е лесно за решаване на проблеми със 9.41лв.

6.87лв.

Бен Невис 2020 Нов Топ Марка За Луксозни И Ежедневни Мъжки Военни Кварцов Часовник Мъжки Часовник Хронограф Relogio Masculino Подаръци Коментари

Бен Невис 2020 Нов Топ Марка За Луксозни И Ежедневни Мъжки Военни Кварцов Часовник Мъжки Часовник Хронограф Relogio Masculino Подаръци


Описание: - 100% Чисто Нов С Биркой И Високо Качество; - Горната Скала На Дизайна На Марката На Луксозна Висококачествена, Функция Показване На Дата; - Показване 92.80лв.

30.63лв.