• HUHAO 1бр 1/4
  • HUHAO 1бр 1/4
  • HUHAO 1бр 1/4
  • HUHAO 1бр 1/4
  • HUHAO 1бр 1/4
  • HUHAO 1бр 1/4

HUHAO 1бр 1/4" джолан T Тип фрези машина нож дървообработващи инструменти за фрезоване на бита за дърво индустриален клас бележка в слот машина Намалена цена

10.71лв. 9.75лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Описание на продукта

Спецификация:

Диаметър на опашка: 6.35 mm(1/4")

Обща дължина: 35 мм

Търговска марка: HUHAO

Материал: вольфрамовая стомана

Инструкции за безопасност:

1. диска продукт не се използва за хора под 18 години.

2. Този предмет се използва само за промишлени рязане неопасного изделия.

Пакетът включва:

Бита рутер 1pcs

ПЛАЩАНЕ

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

ДОСТАВКА И ДОСТАВКА

1. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

2. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

3. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

4. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

a.China Post Ordinary Small Packet Plus, срокът за доставка е около 20--60 дни (без проследяване на информацията )

Ако не получите стоките , ад се оплакват, след като стоките са изпратени извън 60days , и ние ще възстановим парите ви веднага

b.Incominonu.com стандартна доставка, тя включва по-голямата част на пощенски пратки, като например: China Post Registered Air Mail, Singapore Post,Hongkong Post, Sweden Post, Posti Finland, PostNL etc.срокът за доставка е около 15-60 дни (с отслеживающей информация )

Ако не се получи даден продукт, след като стоката пристига след 40 дни , моля, свържете се с нас, ние ще проверим парцел за вас .Тогава Slove за вас възможно най-скоро.Ако сте руски клиент , моля, пишете ни на пълното си име с 3 думи, или не можете да получите стоката е успешно.

с.Incominonu.com Premium Доставка срокът за доставка е около 7-20 дни.За някои отдалечени страни, то може в 7-30дайс.(С Проследяване На Информацията)

ад

EMS, срока на доставка около 7-15 дни ( с проследяване на номера)

e.

DHL, FEDEX, TNT, UPS, срока на доставка около 3-7 дни (с проследяване на информацията )

Ако вашето място е отдалечено, а след това трябва да плащат повече, за далечно разстояние , или да промените, за да достави на ЕМС

КОМЕНТАРИ

Вашата обратна връзка означава много за нас, а също и за други купувачи, като теб.

A:ако сте доволни от нашите продукти и услуги, обратна връзка 5stars ще отлично оценена.

Б:ако нещо не saticfied, pls се опитват да оставите съобщение или eamil към нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или открит спор.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши проблема с най-доброто решение.Благодарим ви.

  • Тип: Бележка Fresa
  • търговска марка: huhao
  • Диаметър на: 1/4" джолан
  • Номер На Модела: Фрези машина машина Т-образни, тип
  • Обща Дължина: 35 мм
  • Материал: Вольфрамовый Кобалтови Сплави
  • Покритие: НЯМА

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка Коментари

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ 1:Как да платя? - Моля, платете на Visa, mastercard кредитна карта, Western Union,т/Т,Pay-pal. 2:Време за изпълнение на поръчка ? --2-4 работни дни. 3:гаранция 36.01лв.

28.80лв.

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон Коментари

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон


11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон на функция на 100% чисто нов и високо 10.58лв.

7.73лв.

1x Голф Везни винт 2g, 4g, 6g, 8g, 10g, 12g, подмяна на водача на Bridgestone J715 с гаечен ключ Коментари

1x Голф Везни винт 2g, 4g, 6g, 8g, 10g, 12g, подмяна на водача на Bridgestone J715 с гаечен ключ


Среднопретеглена винт за голф е съвместим с двигател на Bridgestone J715 J815 Голф тегло:2g/4g/6g/8g/10g/12g; избор на теглото Пакетът включва 1pcs.weight като вашата поръчка, изберете теглото. 11.19лв.

7.83лв.