1. на кораба стълб на Китай обикновен малък пакет плюс или други методи за снабдяване на вашия избор

обикновено се нуждаят от около 10-35 дни на употреба б .

2. ние ще изпратим на световно .Всички подробности ще аранжированы достави в рамките на един работен ден на пречистена обезщетение.

3. кораб със стандартен обслужване Перевозкы на пратката равна на залога,под нормално обстоятелство 10-35 работни дни(почти 1month).Ние се опитваме да направим всичко възможно, за да ви осигури най-сигурният и достъпен начин за доставка.Но понякога международната доставка е силно зависима от местната митница и пощенските услуги.Ако не получите вашия подробност от време, моля свържете се с нас незабавно, за по-дальнеишей помощ.Ние ще носи отговорност за всякакви загуби или щети, възникнали в процеса на доставка

Как мога да следите своя колет?

Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net (копирано в браузър, за да отворите)

1. Ако сте недоволни от нашите стока или услуга, тогава моля, следвайте добра практика Incominonu.com, за да се свържете с нас на мнение, преди да оставят някакви отзиви.Ние сме решени да решите всички въпроси приятелски и по задоволителен начин.

2. Ние винаги отговаряме на съобщения Incominonu.com в рамките на 1-2 работни дни.Ако не сте получили от нас отговор, тогава, моля, проверете вашето съобщение Incominonu.com.ние отговаряме на съобщението Incominonu.com

3. първоначалната и връщането на разходите за доставка не се възстановява или се възстановяват при никакви обстоятелства.Вие трябва да се съгласи и да приеме този план, ако предложи цена за този продукт.Така че, моля, не жалуйтесь на това, че трябва да се изпраща обратно, за ваша сметка.

1 .Ако имате някакви въпроси, моля ,свържете се с нас, за да публикувате Incominonu.com, отговорете в рамките на 24 часа.

2. Ние се грижим за нашите уважаеми покупателях, ако имате някакви въпроси, нашите служители за обслужване на клиенти ще бъдат много щастливи да ви помогнат.Ние се опитваме всячески да отговарят на вашите имейли възможно най-скоро, но поради големия обем на ежедневните входящи писма и разликата в часовите зони, ние няма да можем да отговорим на вашите имейли незабавно.Моля, позволете ни да отговорим в рамките на 24 работни часа.

Уважаеми Клиенти, ние ценим вашият бизнес, ако сте доволни от нашите услуги, моля, пишете ни на положителна оценка и оценка на детайли по сделката (подробни оценки продавача) с "идеални 5 звезди". [Когато оценявате времето за доставка, моля, имайте предвид международния транзит.] Вашето признание ще ни направи по-уверени, да развиват бизнес и по-добре да ви служи.

Целта ни е да направим така, че да Сте били щастлив купувача и приятно пазаруване заедно с нас.Моля, дайте ни кратко съобщение Incominonu.com messages преди това, като оставите всеки 1 или 2 класиране, неутрален, негативен коментар или да отворите всеки спор.Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.Моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.

  • Обици Розово: Обици розово от сребро 925 проба за жени
  • Страничната Камък: НЯМА
  • Тип На Метали: СРЕБРО
  • Номер На Модела: BTAN00131
  • Тип Обеци: Обици Розово
  • Стил: Модерен
  • Случай: Парти
  • Произход: CN(произход)
  • Тип Сертификат: Оценка От Трета Страна
  • Пол: ЖЕНИ
  • Централен Камък: Циркон
  • търговска марка: Beetwo
  • Форма\модел: Обеци-Карамфил От Уроки
  • Метален Печат: 925 проба сребро
  • Глоба или мода: Добре

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020 Коментари

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020


Описание на продукта: Тип Продукт:Котешка Легло Материал:Филцови Тъкани Цвят: Светло Сиво, Сиво, Кафяво, Синьо, Розово Характеристика:Твърди Размер:45*45*32 38.01лв.

25.46лв.

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка Коментари

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ 1:Как да платя? - Моля, платете на Visa, mastercard кредитна карта, Western Union,т/Т,Pay-pal. 2:Време за изпълнение на поръчка ? --2-4 работни дни. 3:гаранция 36.01лв.

28.80лв.