• BL8530-501SM регулатор пресилвам SOT-89 0

BL8530-501SM регулатор пресилвам SOT-89 Намалена цена

15.84лв. 13.62лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

1.У нас има много различни видове стоки (всичко в един магазин),и което е още по-важно е ,вие да получите най-ниска цена с високо качество .

2.Ако купувате по-големи количества, моля свържете се с нас .Купете повече информация.с помощта на бутона "Добави в кошницата", ние ще направим отстъпка, за да ви.Ако имате нужда от нещо,можете да се свържете с мен, защото повечето от тях все още не са публикували в интернет.

3.ние можем да кораб към вас въздушна поща стълб DHL / UPS/ EMS /Fedex / ТРОТИЛ /China... .За страните и регионите,където EMS не може да достави, Моля, изберете други начини на доставка.

4.ние не носим отговорност за всякакви злополуки, забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги.

5.всички такси или мита на вноса на отговорността на купувача.

Връщане И Замяна

1.ако продуктът, който купувате от магазина, не е добра за качеството, което означава, че не работи по електронен път в съответствие със спецификациите на производителя, просто върнете ни го за замяна или връщане.

2.всички предмети трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, за да претендира за връщане или замяна.

3.купувачът носи отговорност за всички направени разходи по доставката.

4.Ако имате някакви въпроси, не се удовлетворени, защото на 100%, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще ви отговорим по имейл в рамките на 24 часа .

  • Номер На Модела: BL8530-501SM
  • Съвместими Марка Глави.в / Модел: НЯМА
  • търговска марка: ЧЖУНСЯНТАЙ
  • Произход: CN(произход)

Преглед На Продукта

Свързани продукти

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme Коментари

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme


Размер Notic e : 1.размерът на САЩ или размера на еврото може да се различава от вашата страна, така че, Моля, изберете размер в съответствие с дължината на краката 35.61лв.

24.93лв.

Папийонка Нашийник За Кучета И Каишка За Кучета Набор От Персонализирани Автоматично Повдигащи Греди За Кучета Безплатен Гравиран Колан За Врата На Кучето Коментари

Папийонка Нашийник За Кучета И Каишка За Кучета Набор От Персонализирани Автоматично Повдигащи Греди За Кучета Безплатен Гравиран Колан За Врата На Кучето


папийонка нашийник за кучета и каишка за кучета набор от персонализирани автоматично повдигащи греди за кучета безплатен гравиран колан за врата на кучето Топло 14.69лв.

12.79лв.

Голям многокомпонентный пакет нова ограничена продажба на гореща топка шаблон акрил за огледала на стената стикери за декорация на дома Коментари

Голям многокомпонентный пакет нова ограничена продажба на гореща топка шаблон акрил за огледала на стената стикери за декорация на дома


2016 голям многокомпонентный пакет нова ограничена продажба на гореща топка шаблон акрил за огледално-рефлексни стенни стикери за декорация на дома безплатна доставка 7.97лв.

3.98лв.