• Безплатна доставка. HX6810-нов оригинален шофьор на такси чип 0

Безплатна доставка. HX6810-нов оригинален шофьор на такси чип

15.20лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

За доставката:

При нормални обстоятелства, следобед 16: 30 снимани преди стока ние бързо се организираме ден на освобождаване, в случай на липса на състав или на други особени обстоятелства ние ще бъдем за първи път, за да се свържем с вас. 16:30 часа след поръчката, в зависимост от времето на деня.

Експресна края на времето обикновено се случва около 18:00 часа , (по цял ден доставка само Експрес-група пише, е малко място, по никакъв начин. )за SF особено спешна нещо, което ние можем да се дават само около 6:00 , например, да чакаме не можем да моля, няма да намерите друг дом, ние румънският не вземаме! ! !

Забележка: всички Експресна-обикновено сканират входни закъснения, причинени място и от разстояние, обикновено в същия ден ще се появи запис на 5-6 точки от 9-10 точки, моля, не разбирайте погрешно 9-10 часа коса парчета.

Поддръжка на електронни блокове◆: малък магазин продадени малко електронни блокове не е отговорен за резултатите на обслужване или отстраняване на купувачите.Купувачите не трябва да се поправи, електроуреди или ако си САМ успеха като стандарт за качество, който, моля, обърнете внимание, че клиентите, купувачът носи цялата доставка до там и обратно при създаването на връщане. (За обратна доставка, купувачите не са съгласни с факта, че други приятели да се намери нова покупка на жилище, ние също сме много склонни да се отказваме ......)

След ◆ експресна доставка, моля, разопаковане инспекция повторно подпише.Защото в някои райони на куриерска разписка не може да не распаковываться, но и на първо място да подпише, но когато куриер повърхностно декомпресира разписка, като само липсата на повреди, моля, веднага се отклонява и нека на куриера при подписване на описание, според експресните поръчки, веднага се обажда на подателя, за да се свържем със собственика, собственик, за да се справят, след като знак, тъй като предмети, без да загуби липсват, след като отговорност, също ще бъде подкрепено от купувачи (в случай, подписано от името на приятели, приятели могат да бъдат поръчани).

Моля за вашия уебсайт, за да си купи застраховка, моля купете си Застраховка превоз на 0.5 юана!При закупуване на продукта, моля, закупете осигуряване на обратна доставка.

Тъй като за обратната пратка генерирани от всички застрахователни компании на мечка!

Това мерене и застраховка доставка само 0,5 юана -0,8 юана !Така че купувачите на приятели, за да могат активно да купуват!

  • Предпазна Функция: 0
  • Източник На Захранване: AC
  • Използването на: Общото Определяне
  • Теория: 0
  • Напрежение: 0
  • Номер На Модела: 0

Преглед На Продукта

Свързани продукти

5ШТ/10ШТ IXTQ88N30P IXTQ88N30 IXTQ88N30T TO-3P Коментари
Безплатна доставка, 100 бр. PS2801 PS2801-4 СОП-16 на нов оригинал Коментари
HCPL-7841 SOP8 A7841 Коментари

HCPL-7841 SOP8 A7841


Скъпи приятели, какви електронни компоненти са ви нужни, за да се свържете с нас?Много от нашите запаси, които не се намират на рафта.Ние можем непрекъснато да се свържете

16.64лв.