• В присъствието на BT-572P 3500mAh Battery For Leagoo M8 Battery for Leagoo M8 Pro Highquality +Tracking number 0
  • В присъствието на BT-572P 3500mAh Battery For Leagoo M8 Battery for Leagoo M8 Pro Highquality +Tracking number 1
  • В присъствието на BT-572P 3500mAh Battery For Leagoo M8 Battery for Leagoo M8 Pro Highquality +Tracking number 2
  • В присъствието на BT-572P 3500mAh Battery For Leagoo M8 Battery for Leagoo M8 Pro Highquality +Tracking number 3
  • В присъствието на BT-572P 3500mAh Battery For Leagoo M8 Battery for Leagoo M8 Pro Highquality +Tracking number 4
  • В присъствието на BT-572P 3500mAh Battery For Leagoo M8 Battery for Leagoo M8 Pro Highquality +Tracking number 5

В присъствието на BT-572P 3500mAh Battery For Leagoo M8 Battery for Leagoo M8 Pro Highquality +Tracking number Намалена цена

21.01лв. 19.96лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

В присъствието на BT-572P BT572P БТ 572P 3500mAh Battery For Leagoo M8 Battery for Leagoo M8 Pro Highquality Battery+Tracking number 100% тестван / в присъствието на цялата пратка с номер за проследяване.Моля, свържете се за цените на едро, благоприятна цена ще се предлагат за търговия на едро на поръчката е много добро качество и голям брой в наличност сега.

Моля, внимателно прочетете следното Преди да купите. ( Когато купувате, вие приемате следните условия. )

1. Когато получите пратката, моля, не отваряйте веднага.Моля, използвайте мобилен телефон или фотоапарат, за да запише пълен видео.Ако установите,че продуктът е повреден,брой изделия неправилно или модел не съответства на вашия продукт.Моля,незабавно се свържете със служителите на нашата фирма и ние ще ви дадем задоволителен отговор възможно най-скоро.(Ако не са записани пълно видео,а след това ни казаха, че продуктът е счупен, количество продукти не е подходяща, модел не съвпада.Ние не признаваме.Имаме основание да вярваме, че самият купувач не е правилно инсталиран, за да предизвика увреждане, фалшиво съобщение за броя на стоките.Надявам се, ще ме разберете.) Запис на видео е много, много важно !!!

2. при получаване на стоката проверете външния му вид и липса на щети.Моля също така опитайте да не ги плащане в рамките на 1-5 дни след получен.Но не поставяйте пред тест (само включете LCD дисплея, или натиснете към дънната платка за тестване).Ако LCD сензорен дисплей или е повреден и след инсталацията, поръчайте невозвратную и гарантиране на празнотата. смяна на LCD дисплей и сензорен екран-лесна задача.Това не е проста работа за тези, които нямат никакъв опит като цяло, това е вероятно да доведе до повреда на LCD дисплея или натискане на бутон.- добре намери добър специалист, който да ви помогне.( Ние не носим отговорност за никакви повреди на вашия мобилен телефон / мобилен телефон, на които можете да се обадите по време на смяната на резервни части )

3. има една малка етикет "Wisecoco" в задната част на LCD дисплея, моля, не изваждайте му, ако той е бил заснет или силно повреден , ние няма да признае продукт, и повече няма гаранция.

4. моля внимателно гледате изображения на продукта и модела на продукта,защото много модели на продукта са много сходни.Ако не сте сигурни в своя модел телефон, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти.Ако купувач си купил грешен продукт, ние няма да бъдем отговорни.

5. поради различни серии на производство, може да има малки разлики между продуктите и снимки, това не се отразява на качеството на продукта.

6. Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще решим добре за вас.Не отваряйте спор случайно.

Руски приятел моля обърнете внимание: - моля, попълнете пълното име на получателя на поръчка, поради новата политика на руската митница, в противен случай най-вероятно няма да получи пакет окончателно .Ние не носим отговорност за недоставку, причинена от това, че клиентът не е предоставил достатъчно информация при пускането на поръчката.Имаме повече други аксесоари за този телефон.Моля, потърсете в нашия магазин.Благодарим ви!

  • Номер На Модела: Интелигентен мобилен телефон
  • търговска марка: Wisecoco
  • Имоти: Литиево-йонна полимерна сменяема батерия
  • Капацитет на батерията(ма): 2801mAh-3500mAh
  • Вид На Телефона: За смартфон/умен мобилен телефон
  • Произход: CN(произход)
  • Тип: Вградена литиево-полимерна батерия
  • Сертифициране На Качеството: ce
  • Тип На Батерията: Акумулаторни Литиево-Йонни Батерии
  • Оригинал или не: Оригинал
  • Прилепнала: Batterij/Гръб/Bateria " /Batterie

Rodriguinho Santos99
2020-10-13
5/5
The worker can be taken.

Преглед На Продукта

Свързани продукти

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон Коментари

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон


11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон на функция на 100% чисто нов и високо 10.58лв.

7.73лв.

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр. Коментари

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр.


Характеристика: - Висококачествено внос от въглеродни влакна и дълготрайност на употреба. - По-лека текстура и ефективна устойчивост на високи температури. - 52.94лв.

46.58лв.

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme Коментари

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme


Размер Notic e : 1.размерът на САЩ или размера на еврото може да се различава от вашата страна, така че, Моля, изберете размер в съответствие с дължината на краката 35.61лв.

24.93лв.