• Свързващ лост замени за BOSCH GBH5-38XD електрически чук, електрически инструменти и аксесоари електрически инструмент, част от 0

Свързващ лост замени за BOSCH GBH5-38XD електрически чук, електрически инструменти и аксесоари електрически инструмент, част от

15.99лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

БЕЛЕЖКА:

Моля винаги се сравняват размери r eplacement part с отображаемыми

Отговорност и бизнес

Време за подготовка: нуждаем се от 3-5 работни дни, за да подготвят вашата поръчка е в съответствие с нашите многобройни поръчки всеки ден.

Моля,проверете адреса си,когато пишете в Incominonu.com, ако искате да го промените, преди ние ще ви ги изпратим, моля, уведомете ни на нов адрес.

l за митнически такси: като се има предвид в полза на нашите клиенти, ние сме принудени да изпратите вашата поръчка по обикновена поща.Моля ,разберете, обаче, митническата такса е извън нашия контрол, ние не можем да гарантираме, че никакви данъци, такси и няма да носи никакви данъци и такси.

Изображението на продукта и технически характеристики идват с оригинални фабрики,така че може да се случи така, че производителите са се променили някои технически данни или прогнози, които ние все още не са актуализирали.И ние не можем да ви информирам за един аванс.Моля, разберете.

След като дефектът се е случвало,моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни от датата на получаване на данни за доставка.Ние сме абсолютно потърсим за вас е положително.

Информация за плащане

1.Преди пускането на поръчката, Моля, потвърдете подробности с нас, ако имате запитване за подробности.Моля, Извършете плащането в рамките на 3 дни от поръчката, ако резервацията не бъде платена след 3 дни, той ще бъде затворен.

2.ние приемаме плащане с VISA ,Master Card ,TT , Western Union или техен превод, с които Набирателни си сътрудничи.

3.Ако не можете да платите на нова поръчка, моля, изчакайте няколко минути, или да се свържете с нас.Ние ще ви помогнем да се провери, дали няма никакви проблеми с новата поръчка.

Детайли за доставка

Въздушна поща стълб кит нормално детайл ще пристигне в рамките на 15-25 работни дни, след като бъде вывешенным.Понякога се дължи на митническите или метеорологични проблеми, той се задържа за няколко дни.Тя може да бъде до 30-45 дни.

1.Ако поръчката ви е по-малко от 2 кг ,ние ще го доставим чрез Bulgarian Air/PostNL /China Post Registered Air Mail /ePacket в съответствие с вашите изисквания. country.it доставката отнема от 15 до 45 дни.

2.Ако повече от 2 кг,ние организираме вашите стоки в две errands или ще експресна поща. (DHL.EMS.FEDEX.и т.н.)

3.Ако искате да изпратите стоките си чрез експресна поща,моля ,свържете се с нас, ние ще организираме за вас.

4.ние ще изпратим вашите стоки,когато получим плащането, и ще се качи номер за проследяване веднага след изпращането на пратката.

5.Ако искате да разберете къде се намира стоката, ще можете да го следите в линка 17TRACK.

Обслужване И Обратна Връзка

1. нашето работно време-09:00-18:00 от понеделник до неделя по време пекин.Можете да се свържете с нас оставите съобщение в центъра за съобщения,ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

2. Ние се грижим за нашите уважавани клиенти и винаги ще се стараем да ви помогне, надяваме се да се установи с вас дългосрочен бизнес.

3. моля, свържете се с нас на TradeManager, преди да оставят някакви отрицателни отзиви или откриването и решаването на сайта.

4. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди.

5. Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние гарантираме, че ще бъдем на 100% slove всеки проблем за вас и да ви направи доволни.

  • търговска марка: влехок
  • Номер На Модела: GBH5-38XD
  • Аксесоари за diy: ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка Коментари

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ 1:Как да платя? - Моля, платете на Visa, mastercard кредитна карта, Western Union,т/Т,Pay-pal. 2:Време за изпълнение на поръчка ? --2-4 работни дни. 3:гаранция 36.01лв.

28.80лв.

2 бр./лот SC25UU SCS25UU 25 мм, линейни лагери блок CNC рутер с LM25UU буш възглавница блок линеен Вал CNC 3D принтер част Коментари

2 бр./лот SC25UU SCS25UU 25 мм, линейни лагери блок CNC рутер с LM25UU буш възглавница блок линеен Вал CNC 3D принтер част


Включително : 2 елемента SC25UU SCS25UU 25 мм на линеен шарикоподшипниковый блок 44.29лв.

39.86лв.

Дамски Ежедневни велкро плоски обувки на платформа мода Бяла изкуствена кожа през цялата стелката на обувки есен готин спорт бягане бели обувки Femme Коментари