Фиксирующее Седалка Мухобойки

Цвят На Обкова: - Пистолет Дим (Тъмно-Сиво)

Дърво: розово дърво и драконье дърво

I/D:0,4" (10,40 мм)

O/D:0,772" (19,61 мм)

Дължина: 4,05" (102,90 мм)

Тегло: 20 грама

Забавяне на доставка и номер за проследяване

1. проследяване на номер ще бъде изпратен по имейл след като се е товарел на вашата поръчка.Ако има някакво закъснение, то тя може да бъде предизвикана от лоши атмосферни условия или митнически досмотром.Ако все още не можете да получите на стоки в рамките на 25 дни, моля, свържете се с нас.

2. ние се опитваме ни най-доброто, за да ви накара да се получи пожеланные продукти, възможно най-скоро.В случай, че вие получавате грешни продукти поради грешка на доставка, моля, свържете се с нас за обмен или за връщане.Ако той е повреден, моля, откажете се вземе и да се свържете с нас възможно най-скоро.

3. Ние не носим отговорност за грешна или недоставленный адрес.Моля да ни предоставите пълен адрес с номер на телефон и се уверете, че вашият адрес за доставка, е вярна и една.

Връщането политика: състояние на обезщетение по продажбите трябва да бъдат получени в рамките на 3 дни от края на търга.Всички неплатени участниците в търга ще докладва.Продукти без всяко качество на проблема не може да бъде връщането.Продукти с проблема за качеството в рамките на 7 дни могат да бъдат възстановени и върнати обратно.Продукти с проблема за качеството в рамките на 30 дни могат да бъдат върнати и заменени.Продукти с проблема за качеството в рамките на 1 година могат да бъдат възстановени и ремонтирани.

·Моля, обърнете внимание: моля, имайте го в добро състояние, и клиентът трябва да плати за обратна доставка, благодаря:)

ВСЕКИ ПРОДУКТ Е ПОЛУЧИЛ ГАРАНЦИЯ 12 МЕСЕЦА!!

Политика за обратна връзка: клиентът винаги е № 1 Ние се грижим за нашите уважавани клиенти, разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми..Ние се стремим да отговорим на всички имейли, колкото се може по-бързо, но поради големия обем на електронна поща може да ни се нуждаят от време за отговор.Предварително благодаря за търпението!Свържете се с нас първо, преди да остави отрицателен резултат, ние ще намерим решение за да отговори на вашите изисквания и повишаване на удовлетвореността.Поради някои настройки на спам филтъра доставчик няма да можете да получавате нашите отговори на електронна поща; ако имате проблеми с получаването на имейлите ни, може да се наложи да използвате друг имейл акаунт, за да се свържете с нас. ·Ако не сте доволни от стока по някаква причина в продължение на 3 дни от датата на получаване на стоката, вие можете да го върнете за връщане на парите(след приспадане на разходите за доставка).

Работно Време:

Нашето Време Дежурное

Китайското Време

САЩ(Тихоокеанско време)

Започнете

Край

Започнете

Край

Понеделник

АМ 9:00

Ч. 18:00

Неделя

Ч. 17:00

Понеделник

АМ 2:GS

Вторник

АМ 9:00

Ч. 18:00

Понеделник

Ч. 17:00

Вторник

АМ 2:GS

Сряда

АМ 9:00

Ч. 18:00

Вторник

Ч. 17:00

Сряда

АМ 2:GS

Четвъртък

АМ 9:00

Ч. 18:00

Сряда

Ч. 17:00

Четвъртък

АМ 2:GS

Петък

АМ 9:00

Ч. 18:00

Четвъртък

Ч. 17:00

Петък

АМ 2:GS

Събота

  • Материал: Алуминиева Сплав
  • търговска марка: Нунру
  • Номер На Модела: 16#
  • Твърдост: ТРУДЕН
  • Позиция: Река
  • Категория: Риболовен Прът За Риболов На Риболов, Летят
  • Произход: CN(произход)

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка Коментари

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ 1:Как да платя? - Моля, платете на Visa, mastercard кредитна карта, Western Union,т/Т,Pay-pal. 2:Време за изпълнение на поръчка ? --2-4 работни дни. 3:гаранция 36.01лв.

28.80лв.

Малък Коледен Подарък За Украса На Масата Реколта Червен Камион Мини Филц Коледна Елха Дядо Коледа Детски Играчки Нова Година Продукт Коментари

Малък Коледен Подарък За Украса На Масата Реколта Червен Камион Мини Филц Коледна Елха Дядо Коледа Детски Играчки Нова Година Продукт


Стил: Ръчно изработени small red truck + Christmas tree Собственоръчно small red truck + gift box Hand-made small red truck + Christmas ball box собственоръчно large red truck + Christmas tree • случаи: коледа или нова година подаръци 26.87лв.

17.46лв.

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр. Коментари

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр.


Характеристика: - Висококачествено внос от въглеродни влакна и дълготрайност на употреба. - По-лека текстура и ефективна устойчивост на високи температури. - 52.94лв.

46.58лв.