• За батерията DEXP Larus B1 акумулаторна батерия 1400mAh 0

За батерията DEXP Larus B1 акумулаторна батерия 1400mAh

11.03лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Детайли на батерията 1. Високо качество с гаранция 3 г. 2. Тествано по едно и 100% работи добре 3. В доставката на време с проследяване на номер 4. доставка на 1 ден след подтверженной на плащане 5. голям брой в наличност имаме професионален екип за да се наслаждавате на всяка батерия за предоставяне на своите напрежение, ток и работи добре .

и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да може всеки клиент е оставил 5-звездочную положителна обратна връзка !Опаковъчен лист : 1 батерия peice

моля, обърнете внимание:

> Преди да използвате батерията трябва да бъде напълно заредена.

> Временна къс капацитет на новата батерия ще се дължи на факта, че тя не се използва в продължение на дълго време, това е нормално, общият капацитет ще бъде възстановена посредством използването в продължение на 3-5 пъти.

> Когато за първи път се батерия, го използвайте, зареждайте в продължение на 10 часа в рамките на първите три пъти, използвайте го отново, след това той трябва да се зарежда само около 5 часа за нормална употреба.

> Да Не се използва неправилно зарядно устройство за зареждане на тази батерия в случай на повреда.

> Не разбиване и не променяйте дизайна на батерията.

> Не поставяйте батерията в зарядното устройство е твърде дълго.

> Не излагайте батерията на влага и вода, не поставяйте я в высокотемпературную среда.

> Не воздействуйте на батерията.

> Го поставете извън обсега на деца.

> Най-добрата температура за съхранение на 20°C,--5°C

Доставка:

1. Ние ще изпратим на пратката в рамките на 3 дни, след като заплати на купувача ще бъде потвърдено от Incominonu.com.

2. нашите цени не включват митническата такса дестинация.

3. ние ще бъдем отговорни за митницата проблем на Китай, и на купувача, трябва да носи отговорност за митницата проблем дестинация .

Време на доставка:

1: стълб стълба,необходимостта 15~35 работни дни или повече.

2: EMS,трябва 5~10 работни дни.

Гаранция:

1. Всички стоки, които ние продаваме, са с добро качество и се подлагат на строги тестове, преди да бъдат изпратени.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.

2. ние обещаваме, гаранция за качество в рамките на една година, и ние отремонтируем безплатно.Връщането доставка трябва да бъде платена от клиента.

3. Вашето удовлетворение на нашите продукти е гаранция.Ако не сте доволни от продукт, можете да върне стоката за споделяне, но, моля, свържете се с нас преди връщането.Разходите за доставка и обработка не се връща, а клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане.Всички върнати стоки, трябва да бъде в добро състояние.Те трябва да бъдат в състояние за препродажба.Направени от хора дефекти не са гаранция, като например счупени, надраскани и така нататък.

Коментари:

1. Ако сте доволни от поставените стоки, моля, любезно помогнете да оставите положителен коментар, и ние ще направим същото и за вас.

2. Ние се грижим за нашите ценни клиенти и ще се опитаме да реши всички неочаквани проблеми.

3. Ако не сте доволни от продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас навреме и изпратите съобщение, първо, преди да напуснат отрицателна обратна връзка или да отворите всеки спор на alibaba.Ние винаги ще направим всичко възможно, за да реши този проблем и живеят в съответствие с вашите удовлетворение.

  • търговска марка: Санерки
  • Оригинал или не: Съвместим
  • Сертифициране На Качеството: ce
  • Капацитет на батерията(ма): 1301mAh-1800mAh
  • Номер На Модела: За DEXP Larus B1

Pushkareva Jane
2020-09-17
5/5
Chic! Delivery to the hands of super!

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif Коментари

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif


Забележка: 1.състав В предвид на това че е изцяло първоначално международна версия на продуктите на hikvision е била спряна предоставят в Китай и Голяма част от 269.83лв.

245.54лв.

Детската Момче Момичета Първият Ми Коледен Принт Комплект Дрехи С Дълъг Ръкав, Боди + Шарени Панталони 2018 Нов Пристигане Коледен Подарък Коментари

Детската Момче Момичета Първият Ми Коледен Принт Комплект Дрехи С Дълъг Ръкав, Боди + Шарени Панталони 2018 Нов Пристигане Коледен Подарък


Топъл Съвет: 1. има 4 размера (70-80-90-95), на разположение за следващия списък.Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване, моля, свържете се с продавача, за да получите 13.22лв.

11.11лв.

F. DYRAA Sports Bra Top High Impact Strappy Workout Bra Секси Cut Out Yoga Top Activewear мека спортни дрехи за жени фитнес зала Коментари

F. DYRAA Sports Bra Top High Impact Strappy Workout Bra Секси Cut Out Yoga Top Activewear мека спортни дрехи за жени фитнес зала


♥ Здравейте, приятели.Добре дошли в моя магазин ♥ Ние подкрепяме drop shipping/wholesale, добре дошли да се свържете с нас, за да получите повече информация ♥ Следвайте 19.88лв.

11.92лв.