• 3M x 3M lastest Gold White кралския син сватба сценичното завесата фон украса 0

3M x 3M lastest Gold White кралския син сватба сценичното завесата фон украса Намалена цена

264.04лв. 242.92лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

1. Материал :100% полиестерен плат трикотажная

2. Размер: 3m/10 фута (ширина) x 3m/10 фута (височина)

3. ние можем да направим всякакъв размер, тъй като клиентът поиска .Всички задники , преработени джоб в горната част на завесите ,може директно да се мотае чрез въртене .( ако се нуждаете от каквато и да е друга работа, цената ще се промени заедно с правилния ви процес ) .

4. задники имате се е случило само на едно парче: горна Рушвет е пришита заедно с останалата драпировкой, а средният Рушвет разделени.Ти трябва сам да щракам въдица .

Внимание: сватбени декори-това е творчески неща, наистина ефектът зависи от това, как сте украсили и освещаете .Така че, ако вие се оплакват, че това не е съвсем с образа, това няма да бъде причина за връщане на стоката .Благодарим ви!

Цената ,която ще платите , това е само за задната завеса, без други оценъчни елементи,като например рамката ( прът, шкаф), светлини и венец, цветя и т.н..

Взети в натура, не изключвам, че поради обективни причини, като светлина, цвят на дисплея, ние ще се вземат възможно най-близо до физическия цвят.Благодаря Ви за вашето разбиране

Ако имате нужда от други цветове, Моля, изберете цвят от нашата цветова диаграма по-долу и оставете съобщение по поръчка, благодаря ти:

1.Ние разчитаме на нашата репутация Alibaba и удовлетвореността на клиентите, за да се постигне успех.Така че вашата обратна връзка е изключително важно за нас,моля,пишете ни на добра обратна връзка, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

2.Ако имате някакви проблеми,моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.Ние разбираме вашите проблеми и чувство на неудовлетвореност и ще направим всичко възможно,за да разреши тези проблеми.

3.моля, пишете ни, преди да оставят някакви отрицателни коментари или да открият някакви спорове на сайта.Ние ще ви помогнем да разрешите този проблем.

1.стоки се изпращат само след получаване на плащането.

2.Ние не носим отговорност за всякакви злополуки,забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги.

3.всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.

4.моля, проверете внимателно вашия адрес, при обработката на поръчката.

5.Не се колебайте да се свържете с нас по всеки въпрос,ние ще ви предложим задоволителен отговор.

6.За срока на доставката,ние ще изберем най-добрия начин на доставка за вас базираме на същия срок на доставка на спедиторска сте избрали,ако сте против това,ад ще се свърже ние.в противен случай ние не можем да приемем никакви оплаквания поради друг срока на доставка се с факта, че сте избрали.

1.Преди пускането на поръчката, Моля, потвърдете, цена и други подробности с доставчика.

2.ние приемаме Набирателни за плащане.

3.моля, платете в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

4.и ние ще изпратим на aderess стойности по подразбиране в alipay.Ако не е,свържете се с нас.

5.моля, уверете се, че сте прочели всичко, описание и са съгласни на сделка, преди покупка

  • модел: ангел
  • Случай: Ден на БЛАГОДАРНОСТТА
  • търговска марка: Кристаташин
  • Номер На Модела: wbs2125
  • Произход: CN(произход)
  • Материал: Ледена Коприна

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020 Коментари

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020


Описание на продукта: Тип Продукт:Котешка Легло Материал:Филцови Тъкани Цвят: Светло Сиво, Сиво, Кафяво, Синьо, Розово Характеристика:Твърди Размер:45*45*32 38.01лв.

25.46лв.

F. DYRAA Sports Bra Top High Impact Strappy Workout Bra Секси Cut Out Yoga Top Activewear мека спортни дрехи за жени фитнес зала Коментари

F. DYRAA Sports Bra Top High Impact Strappy Workout Bra Секси Cut Out Yoga Top Activewear мека спортни дрехи за жени фитнес зала


♥ Здравейте, приятели.Добре дошли в моя магазин ♥ Ние подкрепяме drop shipping/wholesale, добре дошли да се свържете с нас, за да получите повече информация ♥ Следвайте 19.88лв.

11.92лв.

1 бр USB Fire Tree Light меден проводник настолни лампи LED Night Light за дома Спалня сватба бар коледна украса Коментари

1 бр USB Fire Tree Light меден проводник настолни лампи LED Night Light за дома Спалня сватба бар коледна украса


Характеристики: 1. Дизайн стил бонзай: идеален за декорация на дома на бюрото или масата.Бистра оцветяване цветя, кафяв стъбло и клони, по-привлекателни, отколкото 14.34лв.

9.75лв.