• 1/16 смола модел комплекти WW2 немски войници в разглобено формата на небоядисана 0
  • 1/16 смола модел комплекти WW2 немски войници в разглобено формата на небоядисана 1

1/16 смола модел комплекти WW2 немски войници в разглобено формата на небоядисана Намалена цена

27.64лв. 22.12лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

1. за нашия магазин , Уважаеми клиенти и приятели, добре дошли в моя магазин, колекция от модели на смола се продава в нашия магазин, с добри детайли, ние ще продължим да се въведат нови продукти, моля, обърнете внимание на нас. 2. Що се отнася до продукт , а продуктите са неполированными, несобранными, небоядисани модельными комплекта катран, ще трябва да го завърши сам, картината е само еталон за colorization, и най-важното е, че това не е игра, моля, прочетете внимателно след като прочетете инструкциите.Поради високата цена на международна експресна доставка продуктът не съдържа кутии за опаковане и плакати.Моля, обърнете внимание купувачи на задълбочен поръчка, поради особеностите на терена, а пътят е далеч.След като получите колет, можете да намерите на деформация.Моля, не се притеснявайте, сложи деформированную част в гореща вода и след това внимателно, възстановете я. 3 За превоз , ние ще изпратим към света, ние използваме совмещенную превоз, моля опитайте да изберете стандартна превоз, ние само таксува превоз път, независимо от това, колко от продуктите, които купуват, като цяло, вашата поръчка ще бъде потопен в рамките на 1-2 дни ако поръчката ви съдържа продукти извън -- състав, това може би се нуждаем от 7-10 дни, за да се завърши доставка, използват Парцеллу на въздуха стълб Кит и epackt, etc.В крайна сметка, вие ще получите своя колет през 7-15 дни, някои страни трябва 30-60 дни, ако имате нужда от други куриерски услуги, моля, свържете се с нас.С изключение на един ден почивка, ще има забавяне, ако попаднете на лошо време.Моля, разберете, че ние имаме професионален екип, който внимателно ще провери, преди да го изпратите, за да сте сигурни, че ще получите един добър комплект. 4. Що се отнася до следпродажбено обслужване , ние сме готови да общуват с клиентите, така че, ако имате някакви проблеми след получаване на пакета, моля, свържете се с нас на първо място.Всички проблеми могат да бъдат решени.Ако продукти и описания да не са идентични, ние можем да върнете се, моля, след получаване на пратката, моля, свържете се с нас в рамките на една седмица.След получаване на върнатия продукт, ние ще ви върнем пълната сума, след потвърждение, за да завърши.Връщането цената на доставката се заплаща от купувача, моля, разберете. 5. Ние също много обичаме този модел, така че знаем, че клиентът се нуждае и ще се максимално да отговарят на вашите нужди.Ние предлагаме услуги за оцветяване и други частни индивидуални услуги.Ако трябва, моля, свържете се с нас, ние ще се радваме да ви служи. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, пишете ни на пет от звездите, това е много важно за нас, ние ще оставим нашите коментари навреме, благодаря!

  • Възрастова Група: > 14 години
  • Материал: Смола
  • търговска марка: TEAEGG
  • Размерът на елементите в комплекта: 1/16
  • Цвят: В разглобено формата на
  • Форма: Неокрашенный
  • Мащаб: 1
  • Пол: Унисекс
  • Тема: Рисунки

Преглед На Продукта

Свързани продукти

1x Голф Везни винт 2g, 4g, 6g, 8g, 10g, 12g, подмяна на водача на Bridgestone J715 с гаечен ключ Коментари

1x Голф Везни винт 2g, 4g, 6g, 8g, 10g, 12g, подмяна на водача на Bridgestone J715 с гаечен ключ


Среднопретеглена винт за голф е съвместим с двигател на Bridgestone J715 J815 Голф тегло:2g/4g/6g/8g/10g/12g; избор на теглото Пакетът включва 1pcs.weight като вашата поръчка, изберете теглото. 11.19лв.

7.83лв.

Сензор на масовия поток на въздуха Мзг за Lexus GX460 GX470 LX470 LX570 Toyota 4Runner Land Cruiser Sequoia Tundra 2.7 L 4.6 4.7 5.7 L L Коментари

Сензор на масовия поток на въздуха Мзг за Lexus GX460 GX470 LX470 LX570 Toyota 4Runner Land Cruiser Sequoia Tundra 2.7 L 4.6 4.7 5.7 L L


Моля осигурете че нашият номер съвпада с номера детайли ОЭМ на оригиналния продукт. Ако стаи се отличават, моля, свържете се с нас на първо място, и ние ще проверим 24.64лв.

22.18лв.