• Прибиращ се селфи нож статив с Bluetooth дистанционно затвор заполняющий светлина за iPhone Samsung DU55 0
  • Прибиращ се селфи нож статив с Bluetooth дистанционно затвор заполняющий светлина за iPhone Samsung DU55 1
  • Прибиращ се селфи нож статив с Bluetooth дистанционно затвор заполняющий светлина за iPhone Samsung DU55 2
  • Прибиращ се селфи нож статив с Bluetooth дистанционно затвор заполняющий светлина за iPhone Samsung DU55 3
  • Прибиращ се селфи нож статив с Bluetooth дистанционно затвор заполняющий светлина за iPhone Samsung DU55 4
  • Прибиращ се селфи нож статив с Bluetooth дистанционно затвор заполняющий светлина за iPhone Samsung DU55 5

Прибиращ се селфи нож статив с Bluetooth дистанционно затвор заполняющий светлина за iPhone Samsung DU55 Намалена цена

43.29лв. 25.54лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Прибиращ се Selfie Stick статив с Bluetooth дистанционно управление на затвора изливане на светлина за iPhone Samsung DU55 характеристика:

3 в 1 статив & селфи стик Комбинации за телефон & фотоапарат: комбинация от ръчно селфи стик, настолен статив, етаж статив.Той е подходящ за повечето iOS / Android телефон, за GoPro и по-малки фотоапарати.Незаменим аксесоар за правене на снимки при пътуване, живо, запис, видеозвонках, не е необходимо да носят със себе си тежък статив.

Преносимо дистанционно управление, Bluetooth, с бърза интернет: вземете групово селфи, без да се притеснявате за това, за да се придържаме здраво в ръка.Бързо свързващ скорост и ниска цена на енергия, ви предлагаме полза дълго време.Обхват на регулиране: 10m / 33ft. (Забележка: може да се използва само за мобилни телефони и камери, BLUETOOTH. ) Премиальная батерия с капацитет 55 mah, която може да се използва за правене на снимки > 50000 снимки след пълно зареждане, в продължение на 30-45 минути.

Попълнете светлина & регулируеми режима на снимане: двойно натискане за отваряне на запълване на светлината, на кратко натискане за регулиране на яркостта, ви носи добър цвят на лицето, когато е заобиколен от светлина не е достатъчно добър.

Въртенето на струбцины 360 градуса, за да изберете хоризонтален или вертикален режим на камерата, въртенето на врата на 270 градуса, за да отговарят на нуждите на различни по-добре, както на снимката, пълно тяло, излъчване в реално маштабе време, взема снимка на групата като партия, дипломиране, сватба, преместване.

Спецификация:

Материал: алуминиева сплав + ABS

Начин на свързване: Bluetooth връзката

Съвместима система: система Android / IOS

Капацитет на батерията: дръжка 200mAh, дистанционно управление 55mAh

Време за зареждане: 1 / ч

Размери на продукта: 195 x 60 x 35 mm

1 x статив, за селфи стик

1 x дистанционно управление

1 X кабел ние ще изпратим на световно (с изключение на някои страни и APO/FPO).Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние ще ви изпратим пакет от Китай чрез въздушна поща.Срокът на доставка зависи от превозвача Перевозкы на пратката, митнически и изпращане на стълб дестинация и други фактори.Повечето пратки можете да получите на 20 работни дни (4 седмици).См. по-долу информация за времето на доставка за събиране на количествени данни:

Ние приемаме заявки за връщане, по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Ако не сте доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас за да получите ръководството по възстановяване, преди да го върне.Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и Си идент. № на поръчката.Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние ще ви изпратим замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки.Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но трябва да заплати допълнителна цена за доставка.Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Incominonu.com!Ако сте доволни от нашия продукт и сервиз, моля, дайте ни положителен отзив 5-звезден преглед, който е много важен за нас.Ние ще бъдем много благодарни, ако оставите тук истинските си чувства.Ако не сте доволни от детайли или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви, ние веднага ще решим този въпрос, благодаря!Моля свържете се с нас от 9:00am.to 18:00. (GMT+8) от понеделник до събота .Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни и дай ни възможност да ви помогне.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден (с изключение на официалните празнични дни в Китай).Ако не сте получили нашия отговор, моля, моля изпратете отново съобщението си, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Извиняваме се за късния отговор в почивните дни (включително и в неделя).

  • Конфигуриран за(адаптация): Смартфони
  • търговска марка: сентехия
  • Поддържа Дистанционно Управление: ДА
  • Дължина в сгънат вид (мм): Друго
  • Материал: Въглеродни Влакна
  • Пакет: ДА
  • Номер На Модела: 202360
  • Информационни материали: Блютус
  • Максимална цилиндрична форма и Дължина (мм): 160

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Zuolunouba Корейски Майк Дамски Модни Блузи С Къс Ръкав В Черно Оцветени Цвете Дърво Апликация Harajuku Майк Дамски Блузи Летни Коментари

Zuolunouba Корейски Майк Дамски Модни Блузи С Къс Ръкав В Черно Оцветени Цвете Дърво Апликация Harajuku Майк Дамски Блузи Летни


[xlmodel]-[по поръчка] - [46092] Добре дошли в моя магазин Добре дошли на едро професионален отдел външна търговия 1. Ние сме професионален продавач на тъканите. 2. 25.19лв.

15.62лв.

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020 Коментари

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020


Описание на продукта: Тип Продукт:Котешка Легло Материал:Филцови Тъкани Цвят: Светло Сиво, Сиво, Кафяво, Синьо, Розово Характеристика:Твърди Размер:45*45*32 38.01лв.

25.46лв.

760016280 TEDDY PLAYMOBIL®ANDALUZA 30СМ DELUXE EDITION, оригинален лиценз, flamenca, sevillana, faralaes, Апрельская панаир Коментари

760016280 TEDDY PLAYMOBIL®ANDALUZA 30СМ DELUXE EDITION, оригинален лиценз, flamenca, sevillana, faralaes, Апрельская панаир


760016280 плюшени PLAYMOBIL®Андалуски 30СМ DELUXE EDITION 760016280 плюшено PLAYMOBIL®Andalusian 30см DELUXE EDITION височина: 30 см нов модел 2017 г., Deluxe edition, с картонена поставка, пола Nylex красива в своята

37.29лв.