• Подмяна на тънък удължен живот на батерията за Sony PSP 2000 3000 0
  • Подмяна на тънък удължен живот на батерията за Sony PSP 2000 3000 1
  • Подмяна на тънък удължен живот на батерията за Sony PSP 2000 3000 2
  • Подмяна на тънък удължен живот на батерията за Sony PSP 2000 3000 3
  • Подмяна на тънък удължен живот на батерията за Sony PSP 2000 3000 4
  • Подмяна на тънък удължен живот на батерията за Sony PSP 2000 3000 5

Подмяна на тънък удължен живот на батерията за Sony PSP 2000 3000 Намалена цена

17.38лв. 12.16лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Характеристики: Забележка: моля, не извършвайте инсталиране в прашна среда.Моля, прочетете инструкциите за инсталиране, с две раздели на преден и заден защитни слоеве преди извършване на инсталацията.Винаги имайте свеж защитник на жидкокристаллическом екрана на PSP, за да го предпазите от прах и надраскване, както и премахване на отблясъци.Предназначени за носене с жидкокристаллическим екран предлага силна, твърда, прозрачна повърхност, при запазване на lcd екрана чист и без драскотини, плавно подпечатан с самозалепваща повърхност; не оставя следи при премахване включва безворсовую чистящую плат Забележка: моля, внимателно нанесете защитното фолио на екрана, за да се избегне твърде голям натиск върху екран съвместима батерия: никога не разряжайте на батерията, когато възнамерявате да събере печеливша точка.Спестете пари и защитете околната среда с помощта на акумулаторна батерия батерията трябва да се зареди преди първата употреба напрежение: само аксесоар 3,6 V. Sony PSP не е включена в комплекта.цвят: черен капацитет: 1200 mah Материал: пластмаса в пакета включва: 1 x подмяна на тънък удължен живот на батерията Бележки: 1. поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките. 2. поради ръчно измерване и различни методи на измерване, моля, изчакайте 1-3 см отклонение.Голямо благодаря!

  • търговска марка: ОНЛЕНЫ
  • SONY модел: playstation3
  • Съвместими Марка Глави.в / Модел: Sony

Преглед На Продукта

Свързани продукти

12 ленти мотор колело стикер отразяваща джанти ивица на външния ръб аксесоари етикети за HONDA CB300R cb 300r Коментари

12 ленти мотор колело стикер отразяваща джанти ивица на външния ръб аксесоари етикети за HONDA CB300R cb 300r


За този продукт - това е набор от светлоотразителни стикери. - Тези стикери изглеждат много добре-цвят: както е показано-брой: 1set = 12 stips-подходящ за: 17-инчови дискове как 41.61лв.

27.46лв.

Папийонка Нашийник За Кучета И Каишка За Кучета Набор От Персонализирани Автоматично Повдигащи Греди За Кучета Безплатен Гравиран Колан За Врата На Кучето Коментари

Папийонка Нашийник За Кучета И Каишка За Кучета Набор От Персонализирани Автоматично Повдигащи Греди За Кучета Безплатен Гравиран Колан За Врата На Кучето


папийонка нашийник за кучета и каишка за кучета набор от персонализирани автоматично повдигащи греди за кучета безплатен гравиран колан за врата на кучето Топло 14.69лв.

12.79лв.