• 48 1 Инструменти гнездо работи шлицевые болтове Torx 360 градуса 6 точков тигрови ключ 0

48 1 Инструменти гнездо работи шлицевые болтове Torx 360 градуса 6 точков тигрови ключ Намалена цена

29.75лв. 23.80лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

48 1 Инструменти гнездо работи шлицевые болтове Torx 360 градуса 6 точков тигрови ключ

Детайли Деталя

Уникален муфа ключ 48-в-1, който незабавно става подходящ инструмент за всяка работа, просто мята между различни размери!Не е нужно няколко експлоатирани ключове или големи набори от инструменти, просто завъртете главата, за да намери правилната кацане!Той се променя от един размер към друг толкова бързо, колкото можете да кликнете върху инструмента!Уникален революционен дизайн на зъбите ви позволява да направите както стандартни, така и метрични размери - просто обърнете инструмент, и ще имате по-голям размер!За разлика от други гаечных ключове, той ви позволява да работите под ъгъл от 45°!Това е удобно, удобно и спестява време!Смело напред проекти за дома, на път, на работа, навсякъде!Този е професионален инструмент, разработен с въртяща се на 360° глава, която се променя бързо в желания размер.Повече никакви опити да се намери розеточную глава желания размер!Повече няма тасканий тежки кутии с инструменти.С помощта на този гаечен ключ извадете догадки от техните проекти и да ги направи по-бързо и по-лесно!

48-в-1 е уникално разработен инструмент, който обединява 48 инструменти в един и прави всички ремонти бързо и лесно!Просто мята между различни размери, вие веднага получавате инструмент, необходим за извършване на тази работа!

БЪРЗО И ТРЯБВА БЪРЗО!С 48-в-1 вие винаги ще имате правилния инструмент за работа.

Смогите щракнете върху до ъгъл 45 градуса, за да получите тези трудни за постигане на гайки и болтове.

Дебел, тежкотоварни, професионален инструмент, който е предназначен за решаване на всички свои проекти в и около дома, в магазина или на работното място!

Спецификация

Материал: неръждаема стомана

Размер: 25x5x4cm/9.84 x 1.97x1.57 in

Опаковка: опаковка PE торба

Функция: домочадец, гайка винт винт

Пакетът включва:

1 х гаечен ключ, инструмент

КОМЕНТАРИ:

Ако сте доволни от нашите продукти, моля да ни 5 звезди

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.Ние ще ви дадем положителна оценка след получаване на плащането.Ако не сте доволни от вашите продукти, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!Начин на ПЛАЩАНЕ:

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

  • Произход: CN(произход)
  • Приложение: Набор От Инструменти За Ремонт На Велосипеди
  • Тип: Комбинация
  • Аксесоари за diy: Коментари
  • търговска марка: Dbovves

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif Коментари

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif


Забележка: 1.състав В предвид на това че е изцяло първоначално международна версия на продуктите на hikvision е била спряна предоставят в Китай и Голяма част от 269.83лв.

245.54лв.

Детската Момче Момичета Първият Ми Коледен Принт Комплект Дрехи С Дълъг Ръкав, Боди + Шарени Панталони 2018 Нов Пристигане Коледен Подарък Коментари

Детската Момче Момичета Първият Ми Коледен Принт Комплект Дрехи С Дълъг Ръкав, Боди + Шарени Панталони 2018 Нов Пристигане Коледен Подарък


Топъл Съвет: 1. има 4 размера (70-80-90-95), на разположение за следващия списък.Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване, моля, свържете се с продавача, за да получите 13.22лв.

11.11лв.

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008 Коментари

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008


Характеристики: *Врата прозорец панел превключвател рамка капак завърши подходящ за Land Rover FREELANDER 2 LR2 2008 *Предпазва колата от бъдещи ноктите на пръстите на краката, 22.47лв.

17.97лв.