За Imaje S4 S7 S8 9040 притежател на пистолет EB5675

1. нещо дълго време fter, ние имаме да получите по-добра обратна връзка от нашите клиенти, че продуктът высокомарочн.

2. това е добро качество.може да замените вашия оригинала.

Подходящ за :

За мастилено-струен принтер серия Imaje S4 S7 S8 S

За принтер Imaje 9040

Фигура снимки:

Плащане:

Парични транзакции поръчка гарантирани Incominonu.com;можете да потвърдим поръчката, след като получи стоката oder pacakge.по този начин, той може да гарантира, че парите на поръчката са в безопасност.

Доставка:

Внимание: сега Китай не може да се използва DHL,FEDEX,TNT,UPS shipp към руския език,ако сте избрали DHL,FEDEX,TNT,UPS ,искаме да EMS;в Аржентина,Бразилия,ако сте избрали DHL,FEDEX,TNT,UPS,но не ни казват данъчен номер или CPF или CNPJ и името на фирмата искаме да EMS.

1) DHL,TNT,Fedex, UPS обикновено отнема около 5-7 дни,повече или по-малко.Ако за дистанционно региона, това ще бъде малко по-timen;ако по причина на купувача, изработен по поръчка, то ще бъде малко по-длинним течение на времето.

2) EMS обикновено отнема около 6-13 далеч дни,повече или по-малко.Ако за далечното региона,това ще бъде малко повече време; ако по причина на купувача, изработен по поръчка,то това ще бъде малко повече време.

3) Въздушна поща стълб кит/Хонг конг/един добре разположен парцел отнема около 20-35days,повече или по-малко.

* Ние често изпращаме стоката на купувачите за подарък на по-ниска цена,за да се избегне данък на купувача.Обаче данък детердминед митница купувача не от нас,различните страни за различни данък добавена стойност.so, ако всеки данък, след което купувачът трябва да го поеме в себе си.

* Ако по някаква причина, включително отказът да се подпише колет", или "отказ да плати данък", или "пощенска причина на страната на купувача" и така нататък.купувачът трябва да поеме всички загуби.Ние отговаряме за отговорност да се запази продукти, напуснали Китай гладко, след като стоките напускат Китай, а след това купувачът ще отговаря за цялата отговорност.

Гаранция:

1. Всички продукти са тествани и опаковани в добро състояние, преди да изпратите.

Обслужване на клиенти:

1.Ние гарантираме, че всички наши стоки са ", както е посочено в своите описания.Ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиентите за всяка продажба, която завършваме.

2. нашите продукти веднага от фабриката, няма за обикновения човек, няма висока оформление,така че ние можем да осигурим качествени детайли, но на много конкурентна цена.

3. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, за да публикувате или TradeManager, повечето от тях ще отговорят в рамките на 12 работни часа.

  • търговска марка: anyinkjet
  • Цвят: K
  • Тип: Друго
  • Номер На Модела: anyinkjet

Newkindofkick
2020-11-14
5/5
Good design and quality

Преглед На Продукта

Свързани продукти

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme Коментари

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme


Размер Notic e : 1.размерът на САЩ или размера на еврото може да се различава от вашата страна, така че, Моля, изберете размер в съответствие с дължината на краката 35.61лв.

24.93лв.