• 10.1
  • 10.1

10.1" inch For Dexp Ursus N210 Tablet PC Front Външна Touch Screen Panel Digitizer Sensor Glass Replacement Phablet Multitouch

13.60лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

10.1" inch For Dexp Ursus N210 Tablet PC Front Външна Touch Screen Panel Digitizer Sensor Glass Replacement Phablet Multitouch

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни & APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения са действително стока,моля, моля проверете вашите стоки внимателно преди да поръчате.

5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своя товар в продължение на 50 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва & валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка. 8.) тъй като има различни кодови стаи свързващ кабел сензорен екран за един и същ модул таблета, ви е по-добре да се разглобява своя таблет или телефон, а след това провери кодекс брой на съединителя сензорен екран или LCD на екрана!

Ние просто гарантираме ,че този, който ще получите, ще бъде съвместима с вашия таблета, а това означава, че може би ще получите нов кодекс брой или друга запълнен с друг нов кодекс брой!

И не забравяйте да заснеме видео,когато отваряте пакет,така че ако вие получавате счупени пакет, това ще ви помогне да получите пълно възстановяване на сумата или замяна.Благодарим ви!

И ние сме професионалисти в цифрователе докосване на екрана ,LCD дисплея и части от smartphone .Ние основно се занимаваме дистрибуция на едро на бизнеса ,така че, ако имате нужда от повече други продукти ,моля ,свържете се с нас на цени на едро ,тъй като някои продукти все още не се показва, ако имате нужда от някакви други стоки, просто изпрати съобщение или се свържете с нас!!

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва !Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати на данни трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Incominonu.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

4. ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

  • Съвместим Марка: Универсален
  • Размер На Дисплея: 10~13 инча
  • Място на произход на стоката:
  • търговска марка: Чи Hande
  • Безплатна доставка: Поща стълб кит с проследяване на No.
  • Цени на едро: Да(повече 20pcs,свържете се с нас,благодаря
  • Номер На Модела: За 10.1-инчов сензорен екран Dexp Ursus N 210 Tab Glass M-210
  • Размер: 10.1inch
  • Тип На Екрана: Капацитивен Екран
  • Пакет: Пенопластовая Кутия
  • Модел № :
  • срок на доставка: В рамките на 24 часа
  • Съвместимост за: За Панел Дигитайзер Dexp Ursus N210
  • Вид На Продукта: Touchpad Таблет

Zelenkova 1997
2021-01-05
5/5
Good glass. Included protective film
Nesteruk Stas
2020-09-11
5/5
Well done, thank you very much.

Преглед На Продукта

Свързани продукти

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон Коментари

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон


11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон на функция на 100% чисто нов и високо 10.58лв.

7.73лв.

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme Коментари

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme


Размер Notic e : 1.размерът на САЩ или размера на еврото може да се различава от вашата страна, така че, Моля, изберете размер в съответствие с дължината на краката 35.61лв.

24.93лв.