Размер(см)

Бюст

Талия

Рамо

Дължина

С

69

62

27

32

М

73

66

28

33

Л

77

70

29

34

Забележка:

1.моля, стриктно следвайте таблицата размери, за да изберете размер.Да Не се избират пряко, в съответствие с техните навици.

2. тази информация е за размер дрехи са предназначени само за справка и може да има 2-3 см разлики от ръчно измерване.

3.цвят на елемента, показани на снимките може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори не е калибриран еднакво.

Търговия на едро и капка корабоплаването са добре дошли.За търговия на едро ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка, която ще отнеме само 3-7 дни.За доставка на спад, ние бяхме в състояние да изпраща стоки до вашите клиенти наведнъж и не излезе информация за нас, ако искате.Как могат да се проследят моя колет?Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en (копирано в браузър, за да отворите) Какво мога да направя, когато времето защита на закупуване изтича?Ако по време на защита на вашата покупка изтича, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го удължи.Така парите не отиват за моя сметка.

Коментари

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди .И 5 звезди за подробна оценка на вашата поръчка.

2. Ако не сте доволни от нашите продукти, моля , свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или да се направи подробен рейтинг, ние ви гарантираме, че ще бъдем на 100% за решаване на някакви проблеми за вас.

  • Материал: Ликра
  • Пол: ЖЕНИ
  • Дължината На Дрехата: Кратък
  • Тип Елемент: Надмощие
  • Стил: Ежедневни обувки
  • Номер На Модела: безрукавка
  • Вид На Модела: Твърд
  • Тип Върхове: Тениски
  • търговска марка: Арцу
  • Украса: Выдалбливают
  • Тип Тъкани: Сукно

Fujimo86
2020-11-17
2/5
So it’s cute and it definitely fits true to size as I wanted it to be more of a shirt rather than a bra but hey , you get what you get. However is very difficult to adjust the straps. The left side of mine is sideways for whatever reason so I’m constantly having to readjust and Jerry Ray in order to wear it. Maybe just a manufacture malfunction but regardless just now functionality is definitely going to be an issue with this top And be sure to order a size larger I know it’s hard to imagine and you want to look slutty but you’re gonna have to trust me on this one if you want to be able to wear it at all outside the house.

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif Коментари

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif


Забележка: 1.състав В предвид на това че е изцяло първоначално международна версия на продуктите на hikvision е била спряна предоставят в Китай и Голяма част от 269.83лв.

245.54лв.

Автоматична кожена машина инструмент белене орех инструмент за белене на суров орех битова машина за лющене на орех Коментари

Автоматична кожена машина инструмент белене орех инструмент за белене на суров орех битова машина за лющене на орех


Параметри на продукта Параметри на продукта Марка: GUYX Име на продукта: орех към зелената кола Степента на отстраняване на орех: по-99% Мощност: 1.5-3. OKW Производство: 623.94лв.

505.39лв.

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008 Коментари

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008


Характеристики: *Врата прозорец панел превключвател рамка капак завърши подходящ за Land Rover FREELANDER 2 LR2 2008 *Предпазва колата от бъдещи ноктите на пръстите на краката, 22.47лв.

17.97лв.