• KAISH 52mm LP P90 Dogear Guitar Pickup Cover For Chrome 0
  • KAISH 52mm LP P90 Dogear Guitar Pickup Cover For Chrome 1

KAISH 52mm LP P90 Dogear Guitar Pickup Cover For Chrome Намалена цена

9.92лв. 9.03лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Двойката P90 Dogear Soapbar пикап покрива хром

Цвят: Хром

Материал: Пластмаса (Не Метал)

Външни размери: 118,7 мм(дължина) х 41 mm(ширина) х 11 мм(височина)

Вътрешни размери: 82 мм(дължина) х 38 мм(широчина)

2 капачки разстоянието между полюсите: 52 мм

Монтаж на винтове на разстояние от център до център: 97 mm

Моля, не забравяйте да проверите внимателно размери и разстояние между полюса, преди да поръчате продукт

Двойка на седалките за пикап P90 Dogear x1

Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след края на търга.ние ще го възможно най-скоро, след като сте платили.

Ние ще изпратим на 2 работни дни .Повечето от нашите стоки се доставят чрез обикновен икономичен въздушен пост без връзки, проследяване, ако искате да добавите линк към проследяване на своя пакет, допълнително $4.00 ще са необходими за доставка.Моля, обърнете много внимание на този термин, преди да купите.

Ние не приемаме комбинирана доставка.Ако искате да направите заявка за оптовое оферта, моля, свържете се с нас, за потвърждаване на разходите за доставка на първо място.

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

Ние ще ви изпратим стоките на адреса, посочен от вас в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка на PayPal.

Това е международна поща от Китай до целия свят.Нормално срокът за доставка е около 10-20 работни дни в Съединените Щати и 15-25 работни дни, в други страни, моля, великодушно ме разбирайте погрешно това.

Проверете своята поръчка веднага, след като го получи.Всички искове, (повредени, липсващи или погрешни елементи) трябва да бъдат подадени в рамките на 7 дни от получаването им.

Личност Поръчка:

Ако получена от вас поръчка е дефект на производителя, моля, незабавно изпратете ни изпратите снимка на дефектен продукт.Ние наистина трябва да сте изпратили обратно дефектную детайл, преди ние ще ви изпратим имейл за замяна.След като получим дефектную детайл и проверете си, ние ще имаме подмяна на път към вас.

Повреди при транспорта:

Проверете ви парцел(и), преди да я вземе.Ако виждате някакви щети и/или признаци на фалшифициране на външната опаковка, трябва да се уверите, че лицето, което извършва доставката, прави знак за това увреждане в разписката за доставка.След като сте сигурни, че мисли за повреда, посочена в разписката за доставка, информира водача на доставка, че отказват да приемат повреден колет, а след това незабавно се свържете с нас.Как само ние ще потвърдим това с нашия превозвач, ние ще се замени по пътя към вас.

Пропуснати Поръчки:

Ако сте получили частичен поръчка, незабавно се свържете с нас.В този случай, моля, пишете ни на снимки частично на поръчката, който сте получили.Как само ние ще потвърдим това в нашия отдел за доставката, ние ще се замени по пътя към вас.

Неправилно Поръчки:

Ако получите стока, която не са заявени, незабавно се свържете с нас.В този случай, моля, изпратете ни снимки на продукта, който сте получили.Как само ние ще потвърдим това в нашия отдел за доставката, ние ще се замени по пътя към вас.

  • Номер На Модела: ПОКРИТИЕ
  • Тип: Друго
  • търговска марка: Допро

Преглед На Продукта

Свързани продукти

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme Коментари

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme


Размер Notic e : 1.размерът на САЩ или размера на еврото може да се различава от вашата страна, така че, Моля, изберете размер в съответствие с дължината на краката 35.61лв.

24.93лв.