Описание

гаранция : 90 дни от датата на подаване на заявлението

Пакет : дъска 1pcs

Тази подробност може да работи в няколко различни модели; вижте това преди да започнете търговия.

Ако имате нужда от друг детайл от тази телевизия, моля, не забравяйте да проверите нашия други списъци, тъй като може да имаме и други подробности от този модел, все още налични.

Ако не мислите, че имаме най-добрата цена на детайл, след това направете предложение !Най-лошото нещо, което може да се случи, е ако се откажем.

Доставка

Доставка и срок за доставка

Държава

Поща Сингапур / Хонг конг (безплатна доставка)

7-20 работни дни

От всички страни в света

Epacket (безплатна доставка )

8-15 дни

Австралия ; Канада; Франция; Израел; Норвегия; Русия;

Саудитска Арабия;

Украйна; Обединеното Кралство; Съединените Щати На Америка

Евро бизнес помещение (по-евтино)

7-15 работни дни

Франция; Испания; Италия; Холандия; Гърция; Швеция

Евро бизнес-предпоставки (скъпа)

7-15 работни дни

Белгия, Унгария, Португалия, Полша, Словакия, Словения, Холандия, Гърция, Ирландия, Дания, Люксембург, Кипър, Чехия, Естония, Румъния, Финландия, Малта, България, Латвия, Литва, Австрия

Експресна поща

3-7 работни дни

Всички страни (свържете се с мен, за да получите пощенски разходи)

Ние внимателно проверяваме всеки продукт, преди да изпратите.

Качеството е гарантирано!

Бележки:

Международни Купувачи Моля, Обърнете Внимание:

- Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези отговорности отговорност на купувача.

- Моля, свържете се с вашия митническата служба на страната, за да се определи какви са тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

-Ние не носим отговорност за всяко забавяне във времето за доставка, включително, но не само за проверка на митнически такси, стачка, непреодолима сила мажорными обстоятелства и т.н.

- Като купувач, е ваше задължение да плати данъка, когато правите поръчка от чужбина.Нашата цена не включва данъци, ДДС или други скрити такси.

Рекламации И Връщане На Парите

Заявка за връщане или подмяна на разположение само за заявка в рамките на 1 седмица след получаването на пратката и връщане на стоката в същото състояние, че и полученият.

Моля, внимателно переупакуйте стока.Ние ще проверим върнати стоки и незабавно ще изпрати на купувача заместител в случай на откриване на дефекта.Ако по-подходящ заместител е на разположение, тогава ще се осъществи възстановяването.Разходите за доставка и обработка, както и премии не се възстановяват.

  • търговска марка: хуаньшэнту
  • Произход: CN(произход)

Tshea731
2020-09-29
4/5
bom

Преглед На Продукта

Свързани продукти

2 бр./лот SC25UU SCS25UU 25 мм, линейни лагери блок CNC рутер с LM25UU буш възглавница блок линеен Вал CNC 3D принтер част Коментари

2 бр./лот SC25UU SCS25UU 25 мм, линейни лагери блок CNC рутер с LM25UU буш възглавница блок линеен Вал CNC 3D принтер част


Включително : 2 елемента SC25UU SCS25UU 25 мм на линеен шарикоподшипниковый блок 44.29лв.

39.86лв.

EXVOID вибратор вибратор с магическа пръчка AV Stick Силикон вагинален стимулатор еротичен G Spot масажор секс играчки за жени силна вибрация Коментари

EXVOID вибратор вибратор с магическа пръчка AV Stick Силикон вагинален стимулатор еротичен G Spot масажор секс играчки за жени силна вибрация


Спецификация: позиция: вибратор вибратор Материал: силикон цвят: черен, розов, червен, лилав батерия: 2 батерии AAA (не са включени) намаляване на шума:50 db водоустойчив: доживотна 13.91лв.

11.27лв.