• За Hisense С20 сензорен екран без LCD дисплей, дигитайзер, подмяна на датчик с инструменти 0
  • За Hisense С20 сензорен екран без LCD дисплей, дигитайзер, подмяна на датчик с инструменти 1

За Hisense С20 сензорен екран без LCD дисплей, дигитайзер, подмяна на датчик с инструменти Намалена цена

14.21лв. 13.51лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

За Hisense С20 Touch

За сензорния екран, Hisense С20 не е смяна на сензор дигитайзер LCD дисплей с инструменти, високо качество,конкурентни цени с добро обслужване на клиентите с професионален екип от QC и чудесна опаковка голямо количество на склад купуват повече от две парчета, ние даваме най-голяма отстъпка добре дошли да се свържете с нас.Ако ремонтна работилница или търговия на едро.моля, свържете се с нас.

Резервни Части За Обслужване На Клиенти

1.Благодаря ви за вашите поръчки от вашето доверие,ако има някакви проблеми ,моля, свържете се с нас.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема. 2.Ако имате някакви проблеми,моля не отваряйте спор.ние ще проверим за причината и ще отговорен магазин.Ако това е наш проблем, ние ще вземем върху себе си отговорността.Не се притеснявайте за това. 3.Ако не сте професионален Сервиз,моля, консултирайте се в сервиз, и те ще ви помогнат, първо, да се провери.ако това е ок, тогава ще ги помоля да го инсталирате.моля, не инсталирайте, и след това ми казаха, че това не е нормално.защото вие трябва да платите такса за смяна на телефона. 4.детайл ние го изпитаме.ако детайли имате проблеми, моля, свържете се с нас в рамките на 48 часа.

Инструменти кърпички 3M стикер подарък

Ние предлагаме само един комплект подаръци, Ако купувате повече от един,ние също така предоставя един комплект подаръци.Инструменти-това са подаръци, които ние не можем да гарантираме Ние не можем да инсталационен видео клипове, трябва да се намери в youtube.

Удовлетворение Дайте Ни 5 Звезди

Удовлетворение е много важно за нас, моля ви, не позволявайте да ни отрицателна обратна връзка( една звезда,две звезди, три звезди-това са всички негативни мнения) Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, преди да ни даде отрицателна обратна връзка.Моля, дайте ни 5 звезди DSR (подробни оценки продавача), Моля, пишете ни, преди да отворите спор и отрицателно въздействие.понякога ние не можем да отговорим на вашата поща, бързо се дължи на много от адрес трябва да се отговори и часова зона different.please да се разбере, и ние ще ви дадем отговора.

Доставка и проследяване на пратката

1.ние ще организираме и изпращането в рамките на 24 часа до 5 работни дни (с изключение на почивните и празнични дни) след датата на плащане, потвърдено от Incominonu.com. 2.ние ще използваме стандарт Incominonu.com или директно изпращане на стоката с тегло под 2 кг 3.Ако не го получите в рамките на срока за доставка, моля свържете се с нас.посъветвайте се с нас, за да се удължи доставка, или проверете причината.

Нашата Опаковка

Ние използваме трудна кутия пяна,анти -- увреждане, кутия с много добро качество, за да аранжировать изпращане.увийте добре на клиента.

  • Номер На Модела: За Hisense С20
  • Произход: CN(произход)
  • Екран: ≥5"
  • Тип: сензорен екран
  • търговска марка: HLZXZM

Silverkate
2020-11-21
5/5
Very good. Highly recommended!!!

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Бен Невис 2020 Нов Топ Марка За Луксозни И Ежедневни Мъжки Военни Кварцов Часовник Мъжки Часовник Хронограф Relogio Masculino Подаръци Коментари

Бен Невис 2020 Нов Топ Марка За Луксозни И Ежедневни Мъжки Военни Кварцов Часовник Мъжки Часовник Хронограф Relogio Masculino Подаръци


Описание: - 100% Чисто Нов С Биркой И Високо Качество; - Горната Скала На Дизайна На Марката На Луксозна Висококачествена, Функция Показване На Дата; - Показване 92.80лв.

30.63лв.