• Нов SL1-P SL1P YAMATAKE крайния изключвател на пътуването премина микропереключатель 0
  • Нов SL1-P SL1P YAMATAKE крайния изключвател на пътуването премина микропереключатель 1
  • Нов SL1-P SL1P YAMATAKE крайния изключвател на пътуването премина микропереключатель 2

Нов SL1-P SL1P YAMATAKE крайния изключвател на пътуването премина микропереключатель Намалена цена

47.86лв. 41.64лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Добре дошли в нашия магазин

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас

Описание

Лот 1 бр.

100% Чисто Нов, Никога Не Е Бил Използван.

Информация За Плащане

·Ние признаваем обслужване Набирателни само.Благодарим ви!

Международната Забележка Купувачи:

1. Детайли потопени от Китай.

Искаме да парцеллу въздушна поща стълб кит или въздушна поща стълб Хонг конг,

повечето страни ще получат пратката в рамките на 10-25 работни дни.

Освен това,ние можем да изпратим стоката China express или Китай EMS ,повечето страни ще пристигне пратката в рамките на 7-15 работни дни.цена за доставка, моля свържете се с нас.

Срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, той може да отнеме до 30 работни дни.

Моля, свържете се с нас в рамките на един месец, ако стоката не е пристигнала.

2) вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

3).Всички поръчки обикновено се изпращат в рамките на 2 работни дни, след получаване на плащането се почистват.

4).Ние изпращаме стоки е само за подтвержденному на адреса, посочен от Incominonu.com.Преди да платите, моля, уверете се, че вашият адрес в Incominonu.com съвпада с адреса, на който искате да ни изпратите

5) моля, свържете се с митниците вашата страна, за да определи какви са тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

6) ние ще изпратим стоката до адреса, който сте въвели в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка Incominonu.com.Стоките могат да бъдат обединени в една фактура, но общата цена на доставка ще бъде сума на разходите за доставка и обработка на всеки продукт.

Правила за връщане

·Ако не сте доволни от поръчката, можете да върнете/ги обменят в рамките на 14 дни с пълна връщането на парите (освен за доставка), докато продуктите са в оригиналната си форма.моля, свържете се с нас преди да изпратите вашата поръчка обратно, ние ще ви уведомим обратен адрес, след като получим пакет, ние ще възстановим или обменяем ви . ·Върната стока трябва да бъде в първоначалното си състояние.

·Ние можем да си върне парите, без разходите за доставка.

Контакти

1. удовлетвореността на клиентите е много важно за нас и нашата класация на обратна връзка отразява тази удовлетвореност.

2. Ако имате някакви въпроси, нашите служители за обслужване на клиенти ви поздравяват по електронна поща или ни се обадете.Ние се стремим да отговорим на всички въпроси и да разреши всички проблеми колкото е възможно по-бързо.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас преди да наддават!Благодарим ви.

3. моля, пишете ни, преди да напусне всяка отрицателна обратна връзка или да отворите всеки спор в Incominonu.com.Ние се грижим за нашите уважавани клиенти и винаги ще се опитаме да ви помогнем.Така че, ако имате някакви проблеми, моля незабавно ни пишете по електронната поща.

Късмет и приятно пазаруване!Поддържайте връзка и ние се надяваме да се видим отново в близко бъдеще!

.

'

  • Гаранция: 30 дни
  • Номер На Модела: Ключ преместване на SL1-P
  • Тип На Ключа: микропереключатель
  • Тип Елемент: Ключове
  • Текущата: 5A
  • Документ: PSE

Преглед На Продукта

Свързани продукти

2 бр./лот SC25UU SCS25UU 25 мм, линейни лагери блок CNC рутер с LM25UU буш възглавница блок линеен Вал CNC 3D принтер част Коментари

2 бр./лот SC25UU SCS25UU 25 мм, линейни лагери блок CNC рутер с LM25UU буш възглавница блок линеен Вал CNC 3D принтер част


Включително : 2 елемента SC25UU SCS25UU 25 мм на линеен шарикоподшипниковый блок 44.29лв.

39.86лв.

Сензор на масовия поток на въздуха Мзг за Lexus GX460 GX470 LX470 LX570 Toyota 4Runner Land Cruiser Sequoia Tundra 2.7 L 4.6 4.7 5.7 L L Коментари

Сензор на масовия поток на въздуха Мзг за Lexus GX460 GX470 LX470 LX570 Toyota 4Runner Land Cruiser Sequoia Tundra 2.7 L 4.6 4.7 5.7 L L


Моля осигурете че нашият номер съвпада с номера детайли ОЭМ на оригиналния продукт. Ако стаи се отличават, моля, свържете се с нас на първо място, и ние ще проверим 24.64лв.

22.18лв.