• Нови комплекти винтове за лаптоп Lenovo Thinkpad X220 x230 0

Нови комплекти винтове за лаптоп Lenovo Thinkpad X220 x230

7.84лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Спецификата на продукта : име на продукта : винтове номер FRU#: Състоянието на стоката : Нов Warrenty : None съвместимост:за лаптоп X220 x230

Пакетът включва : 1 компл.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Плащане

Начини на плащане, които са налични в Incominonu.com, включват: Alipay(Tfr),кредитни карти,банков превод,Western Union,Visa.

Доставка

1.Подгответе опаковка:

Ние ще изпратим извън детайли в рамките на 3~5 работни дни, след като компенсация подтверженной Incominonu.com.Ние ще ви уведомим, ако имаме нужда от повече време за подготовка на части.

2.време за доставка:

Както обикновено, тя ще отнеме от 5 до 10 дни, за да стигне до дома на определения адрес на EMS.Други условия на доставка, също са на разположение, като DHL, UPS, HONGKONGPOST.

PS: Ако имате нужда от бърз начин перевозкы на товара или нещо друго за детале, ад се чувстват свободни да се свържете аз.

Начин На Доставка

Получени дни

Зона превоз

Сингапур поща

10-25дней

Целият свят!

EMS

5-10дней

Някои страни / области

DHL

3-7days

Целият свят!

UPS

3-5дней

Целият свят!

3. Delcare на опаковката:

Нормално, ние обявяваме стойността на продукта, тъй като 15 USD на митническата декларацията погружанный стълб, HK, за да се избегне такса на митническия за вас .И ние не начисляваме никаква никаква местен такса.Ако имате всяко специфично изискване, моля свържете се с нас преди да превозва.

4. свържете се с нас:

Моля нека да знаят, ако все още не получават информация в рамките на 20 работни дни, след като сте платили, тогава сме в състояние да проверим за вас. .

Политика за възстановяване и връщане на парични средства

1. моля, свържете се с нас преди да изпратите продукта обратно.Неполноценную ситуация трябва да се докладва към нас в рамките на 3~5 дни прикрепени изображения

2.моля, уверете се, че стоката ще бъде върната в добро състояние.И върни на стоки в рамките на 2 седмици от датата на получаване на стоката.

3.Искаме нова замяна или връщане като само детайл да бъде получено.Ако той бъде върнат, а след това се връща само листинговая цената на стоката, доставката и необходимите застрахователни такси не подлежат на връщане.

4.купувачът носи отговорност за всички върнати разходите по доставката, ако пълното плащане върнат.

Обслужване

1.Можете да се свържете с нас чрез MSN, имейл или Skype.

2.ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Коментари

1.Ако сте доволни от нашите продукти, моля да ни положителните отзиви, Благодаря ви за вашата помощ.

2.Ако не сте доволни, моля, любезно ни уведомите.Вашият конструктивен съвет ще бъде нашето предложение да се преразгледа и подобри, благодаря ви за вашето разбиране.

  • Съвместим Марка: thinkpad
  • Номер На Модела: X220 X230
  • търговска марка: КХИ
  • Тип Елемент: LCD панти

Roman Tarabanovich
2021-02-03
5/5
Super fast delivered and good quality
Nastya Kisa06
2020-11-05
4/5
Overall satisfaction. Made to order X220, x230 came four. Compatible with each other, I just use.

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020 Коментари

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020


Описание на продукта: Тип Продукт:Котешка Легло Материал:Филцови Тъкани Цвят: Светло Сиво, Сиво, Кафяво, Синьо, Розово Характеристика:Твърди Размер:45*45*32 38.01лв.

25.46лв.

Сняг ела на изкуствена Коледна елха е украсата на дома на работния плот украшение коледна украса за прозореца на търговския център сняг ела декор мини дърво Коментари

Сняг ела на изкуствена Коледна елха е украсата на дома на работния плот украшение коледна украса за прозореца на търговския център сняг ела декор мини дърво


Описание: 100% чисто нов и високо качество Характеристики: Този предмет е изработен от висококачествен материал, за трайно и дългосрочно използване. Дизайн 19.64лв.

18.66лв.

10 бр. / lot оригинал ML4824CP1 ML4824 DIP16 Коментари