• Оригиналът е за BOE точно модел NV156FHM-N45 NV156FHM N45 15.6

Оригиналът е за BOE точно модел NV156FHM-N45 NV156FHM N45 15.6"инчов LCD екран на лаптоп 1920*1080 EDP 30 контакти

120.02лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Моля, обърнете внимание: моля,напишете вашия компютър марка ,модел и имате нужда от LCD модел преди плащане , ние проверяваме продукти, които ви трябват, тогава ще ви изпрати!Благодарим ви, че избрахте нашите продукти!Купувачите обръщат внимание на:

1.

Получаване на стоката, едновременно ще ви напомня още веднъж отвори преди експресна товар форма, външен вид, брой проверки за подписване.Например: няма да се отрази ли промяна в използването, особено течни кристали, без да се повреди, ще бъде ли броя на поръчки и фактури наистина са договорени.Ако възникнат въпроси, както и всичко, с изпращача, той трябва бързо да провери ситуацията и да информира на куриера или отхвърляне на проблемните детайли.

2.

Вие расписываетесь за стоки едновременно и за стандартни предмети служба за сигурност.Курьерский ляв пратката причинени длъжни до появата на всяка деформация на възникване на щети, брой несъответствия и така аз няма да бъда отговорен

3.

Получаване на стоката моля не забравяйте за навременното завършване потвърдена тест

4.

Когато получавате стоката, особено в деня на теста на екрана. (Някои екрани-това не е нашата отговорност, за да продавачи екрани просто сжимали ги, за да ги ушибленными.Не инсталирайте и Не използвайте статични торби с прах, на прах ще влезе подсвеченные черни петна.Така че освен на екрана се появи ярка линия, черно-бяло, на другата не се покрива от гаранцията Huaping range)

5. безусловно връщане на клиента с мен, ще се начислява такса в размер на 20% като компенсация (собствени причини за връщане на клиента и липса на проблеми с качеството)

Доставка:

При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Искаме информация в рамките на 3 дни след като вашата обезщетението ще се извърши.(При специални обстоятелства, ние своевременно ще ви уведомим за срока на доставка)

Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

ВРЪЩАНЕ:

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако информация за повредени или загубени, когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите .На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

  • Модел LCD екрана: NV156FHM-N45
  • Съвместим Марка: Гъвкав Екран
  • Произход: CN(произход)
  • Разделителна способност: 1920*1080
  • Тип На Екрана: TFT активен гланц мат
  • Приложение: Лаптоп
  • търговска марка: Уйеллоу
  • Размер На Екрана: 15.6"
  • качество: 100% тест duster
  • Интерфейс: 30 игли
  • Качество: с мъртви пиксели

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif Коментари

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif


Забележка: 1.състав В предвид на това че е изцяло първоначално международна версия на продуктите на hikvision е била спряна предоставят в Китай и Голяма част от 269.83лв.

245.54лв.

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008 Коментари

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008


Характеристики: *Врата прозорец панел превключвател рамка капак завърши подходящ за Land Rover FREELANDER 2 LR2 2008 *Предпазва колата от бъдещи ноктите на пръстите на краката, 22.47лв.

17.97лв.

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр. Коментари

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр.


Характеристика: - Висококачествено внос от въглеродни влакна и дълготрайност на употреба. - По-лека текстура и ефективна устойчивост на високи температури. - 52.94лв.

46.58лв.