• Участък калъф за дивана Bohemia еластичен All-inclusive калъф за дивана Спандекс Дивана Slipcover 0
  • Участък калъф за дивана Bohemia еластичен All-inclusive калъф за дивана Спандекс Дивана Slipcover 1
  • Участък калъф за дивана Bohemia еластичен All-inclusive калъф за дивана Спандекс Дивана Slipcover 2
  • Участък калъф за дивана Bohemia еластичен All-inclusive калъф за дивана Спандекс Дивана Slipcover 3
  • Участък калъф за дивана Bohemia еластичен All-inclusive калъф за дивана Спандекс Дивана Slipcover 4
  • Участък калъф за дивана Bohemia еластичен All-inclusive калъф за дивана Спандекс Дивана Slipcover 5

Участък калъф за дивана Bohemia еластичен All-inclusive калъф за дивана Спандекс Дивана Slipcover Намалена цена

49.06лв. 25.03лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА

- Плат с висока плътност защитава вашия диван от неочаквани места. - Технологията ситопечат, използвана за силна цветостойкости. - Еластична материя за лесно нанасяне. - Еластична превръзка и гъба бар дизайн осигурява добра кацане и нескользящий захват. - Предлага се в различни цветове и модели на дизайна, за да отговаря на всеки интериор. - Може да се използва у дома, в хотел или на специални събития. - Предлага се в 4 размера, подходящ за различни мека мебел и кушеток. - Изцяло се пере в машина.

Таблица с размери

Моля, внимателно измерете големината на дивана.Обърнете внимание и на облегалките.Ако не се вземе предвид, подлакътници, това калъф на дивана не може да се побере на дивана. · За единична своята практика дивана дължина на дивана трябва да бъде в рамките на 90-140 виж · За двуместен диван дължина на своята практика дивана трябва да бъде в рамките на 145-185 виж · За трехместного дивана дължина на своята практика дивана трябва да бъде 195-230 виж · За четириместен дивана дължина на своята практика дивана трябва да бъде 235-300 виж За секционна или ъглов диван бихме предложили да закупите 2 своята практика.Размерът на покрива, ще зависи от дължината на линиите АА, ББ и ВВ.Например: ако AA=200 см, BB=160 см, тогава трябва да отидете за 1 бр калъф за трехместного дивана и 1 бр калъф за двуместен диван.

Стъпки за инсталиране на капака на дивана

Стъпка 1: Намерете етикета на джоба.Поставете калъф на дивана така, че да издател бъде поставена в задната част на дивана.Стъпка 2: равномерно тъканта на дивана.Настройте в центъра на своята практика между облегалки за ръцете.Засуньте бели губчатые цилиндрите в интервали между възглавници.Това ще даде форма на чехлу дивана и ще ви помогне да запазите формата на тъкани подогнанной.Стъпка 3: Сега наклонете разтегателен нагоре и здраво завържете еластични подове.Опитайте се да се дръпне на предната и задната част, както и двете странични връзки заедно.Стъпка 4: изтеглете цялото излишната тъкан и здраво затегнете я в гънка между подлакътник и седалка.Стъпка 5: сложете възглавница или възглавницата на дивана, сега и да се отпуснете. 1. при ръчно измерване без отклонение 1-4 виж 2. Ако искате да промените продукт от неправилен размер, моля свържете се с нас. 3. Бърза и безплатна доставка, не означава, че не трябва да плащат допълнителна митница. 4. размер на диван или своята практика за различните страни не е еднакъв.Моля, направете правилното изследване и точно измерете ги, преди да закупят. 5. едно пътуване може да направи продукт е малко кратен или смачкани.Но това по никакъв начин няма да се отрази на качеството и използването на продукта. 6. ние не предлагаме услуги на дребно опаковки.Ако купувате продукт с търговска цел, или за това, за да го поднесе като подарък, моля, разгледайте опаковка от ваша страна. 7. тъй като се използват различни екрани, изображението може да не отразява истинския цвят на продукта.Въпреки това ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на фигурата.

Забележка

1. при ръчно измерване без отклонение 1-4 виж 2. Ако искате да промените продукт от неправилен размер, моля свържете се с нас. 3. Бърза и безплатна доставка, не означава, че не трябва да плащат допълнителна митница. 4. размер на диван или своята практика за различните страни не е еднакъв.Моля, направете правилното изследване и точно измерете ги, преди да закупят. 5. едно пътуване може да направи продукт е малко кратен или смачкани.Но това по никакъв начин няма да се отрази на качеството и използването на продукта. 6. ние не предлагаме услуги на дребно опаковки.Ако купувате продукт с търговска цел, или за това, за да го поднесе като подарък, моля, разгледайте опаковка от ваша страна. 7. тъй като се използват различни екрани, изображението може да не отразява истинския цвят на продукта.Въпреки това ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на фигурата.

  • модел: Пишеща машина
  • Приложимо Диван: Двойна диван
  • Стил: Европа
  • Пакетът включва: 1 бр покривка за дивана
  • Област На Приложение: Къща,хол,устойчиви мебели протектор диван,закрит и открит
  • Материал: Полиестер / Памук
  • Производство: Калъф За Диван
  • Номер На Модела: Калъф За Диван
  • Размер: 145-185cm
  • търговска марка: ФОРЧИР
  • Произход: CN(произход)
  • място на произход на стоките: Китай
  • Вид На Модела: Геометрична
  • Името На Елемент: Калъф За Диван

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif Коментари

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif


Забележка: 1.състав В предвид на това че е изцяло първоначално международна версия на продуктите на hikvision е била спряна предоставят в Китай и Голяма част от 269.83лв.

245.54лв.

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008 Коментари

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008


Характеристики: *Врата прозорец панел превключвател рамка капак завърши подходящ за Land Rover FREELANDER 2 LR2 2008 *Предпазва колата от бъдещи ноктите на пръстите на краката, 22.47лв.

17.97лв.

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка Коментари

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ 1:Как да платя? - Моля, платете на Visa, mastercard кредитна карта, Western Union,т/Т,Pay-pal. 2:Време за изпълнение на поръчка ? --2-4 работни дни. 3:гаранция 36.01лв.

28.80лв.