• Нов заден корпус капак на отделението за батерията на камерата за Samsung Rugby 4 SM-B780 B780 акумулаторна батерия делото лого + 0

Нов заден корпус капак на отделението за батерията на камерата за Samsung Rugby 4 SM-B780 B780 акумулаторна батерия делото лого + Намалена цена

58.89лв. 54.76лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Описание На Продукта: 100% Чисто Нов Апартаментен & Housing Задния Панел На Батерията Задната Врата На Кожата Калъф За Замяна.Той се използва за подмяна на счупени, треснувшей, маркиран на капачката на задния капак на батерията, прави си нов телефон, както и по-рано.Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.

Пакет Inlucded:

20 X капак на отделението за батерията нашият професионален пакет и инструменти(Real PicturesTakes)

Плащане

* Ние приемаме AliPay.

* Ние само ще изпратим на подтверженному адрес гарантирани Incominonu.com.

Връщане

1. Всички продукти ще бъдат потопени превоз на товари на стелажи Incominonu.com, Epacket или препоръчана въздушна поща от Китай.

2. Моля, позволете до 72 часа да се подготвят за доставка.По-нататък Обикновено, искаме пакет за плащане в рамките на 48 часа, когато получихме обезщетение.

3. ние предлагаме зернокомбайн за препращане на купувача който поръчал повече от един път на части веднъж от същото място, запазване на част от почтоваи плащане.

4. ние не носим отговорност за загуба на стоката поради неправилно или недоставленного адрес.

Обслужване На Клиенти

* Ако се установи дефект на продукта от производство или повреда, моля свържете се аз в рамките на 7 дни от получаване на вашия детайл, за да аранжировать му.и ние ще направим най-доброто ни, за да сте удовлетворени.

Ако ние не можем, след като веднъж плати, за да достави информация на гърба, и ние напълно ще възстановим вашата първоначално покупната цена чрез проверка на фирмата, да не включваме цената на перевозкы на пратката.

* Всички детайли трябва да се върнат в" новото " състояние на първоначално опаковката и включване на всички аксесоари.Стоки, върнати в повредената състояние, ще бъдат върнати на клиента без замяна или връщане на парите.

Ние не носим отговорност за всеки продукт, който той не получава или който не се връща в съответствие със следните условия:

А) ние не носим отговорност за всякаква загуба в пощата при връщане на върнатия продукт.

Б) стоките трябва да бъдат правилно е опакован и е застрахован от превозвача на цялата сума на покупката.

В) всички върнати стоки, които имат някакви признаци на злоупотреба или умишлено увреждане, ще бъдат отхвърлени и върнати на подателя за сметка на подателя.

Благодаря ви за спазването на тези правила за връщане, така че ние може да продължи да донесе отлични продукти в Incominonu.com!

Коментари

1) Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез имейл Incominonu.com или на нашия екип за обслужване на клиенти по електронната поща .моля, имайте предвид, че на електронна поща ще отговарят на нашите служители за обслужване на клиенти от понеделник до петък от 09:00 до 23:00 часа (с изключение на празнични дни)

2) Можете да очаквате да получите отговор на вашето запитване в рамките на 24 часа. (С изключение на почивните дни и официалните празници)

Обратната връзка е много важна за всички нас, участващи в Incominonu.com!Ние ще оставим ви е положителен отзив след почивката за нас.

3) да оставят негативна обратна връзка или мрежа обратна връзка никога не е добър начин за решаване на проблема .

Ние високо ценим, че вие можете да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или неутрална обратна връзка .Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне да решите проблема възможно най-скоро.

  • търговска марка: RTBESTOYZ
  • Дизайн: БАР
  • Съвместима Samsung Модел: Galaxy S
  • Съвместим Марка: Samsung
  • Материал: Пластмаса
  • Номер На Модела: За Samsung Rugby 4 SM-B780 B870

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Автоматичен Тест На Боя Автоматичен Тестер На Дебелината На Боята Сензор Метър Инцидент Проверка Тестер Боя Тест С Магнитния Мащаба Съвети Коментари

Автоматичен Тест На Боя Автоматичен Тестер На Дебелината На Боята Сензор Метър Инцидент Проверка Тестер Боя Тест С Магнитния Мащаба Съвети


Автоматичен Тест На Боя Автоматичен Тестер На Дебелината На Боята Сензор Метър Инцидент Проверка Тестер Боя Тест С Магнитния Мащаба Съвети Отделните цветове върху 19.17лв.

12.47лв.

2021 екип jumbo visma колоездене Джърси набор от мъжки велосипед Майо МТБ състезание ropa ciclismo хомбре лято quick dry под наем плат 12Г гел Коментари

2021 екип jumbo visma колоездене Джърси набор от мъжки велосипед Майо МТБ състезание ropa ciclismo хомбре лято quick dry под наем плат 12Г гел


Имаме размер 6XL, Ако имате нужда от 6XL, моля, направете поръчка на 5XL и обърнете внимание на 6XL по поръчка. Можете да оставите коментар по поръчка Например, Джърси 35.19лв.

32.37лв.