• Червен коледен маса Бегач шаблон памук, лен Европейския бродирани гоблени Дядо маса пътеки украса QA 258 0
  • Червен коледен маса Бегач шаблон памук, лен Европейския бродирани гоблени Дядо маса пътеки украса QA 258 1
  • Червен коледен маса Бегач шаблон памук, лен Европейския бродирани гоблени Дядо маса пътеки украса QA 258 2
  • Червен коледен маса Бегач шаблон памук, лен Европейския бродирани гоблени Дядо маса пътеки украса QA 258 3
  • Червен коледен маса Бегач шаблон памук, лен Европейския бродирани гоблени Дядо маса пътеки украса QA 258 4
  • Червен коледен маса Бегач шаблон памук, лен Европейския бродирани гоблени Дядо маса пътеки украса QA 258 5

Червен коледен маса Бегач шаблон памук, лен Европейския бродирани гоблени Дядо маса пътеки украса QA 258 Намалена цена

15.81лв. 14.07лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Заглавието на статията : Table Runner

Материал : 100% памук

Цвят : като е приложен

Размер : приблизително 35x180 см

Тегло блок : около 280 г/бр

Забележка: 1.поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

2.Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката, на адреса на поръчка трябва да отговарят, за да кораб вашия адрес;ако вие променяте вашия адрес,ад говорят като нас, само за вас си.Благодаря ви за подкрепата.

3. руски гостите трябва да се стандартизират информация за адреса, моля, въведете пълното си име, което е включено и моето име, фамилия., името на Баща си.Благодаря ви за подкрепата.

4. Pls предвид, че ако стойността от USD6,а след това искаме да го service стълб кит обикновен малък плюс, който не следи в преход, но може да дойде на време.

Коментари:

1) тъй като вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко минути, за да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.И ние ще направим същото за вас възможно най-скоро.Благодарим ви!

2) Моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателно или неутрално мнение.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема и се погрижат за вашите нужди.

ВРЪЩАНЕ:

1) Ние гарантираме всички стоки, които продаваме.Ние предлагаме пълно възстановяване или повторно изпращане на стоките, ако изпратихме ви го по погрешка или не сте получили продукта или повредени по време на транзита.

2) всяко връщане трябва да се основава на доказателства.

Контакти:

1) Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас или да остави съобщение.

2) Ние искрено се надяваме, че ще можете да намерите тук това, което ви харесва, и да се сприятели с вас.Благодаря Ви за подкрепата!Добър ден!

Доставка:

1) ние ще изпратим на всички нашите продукти на световно въздушна поща стълб кит , EMS,или DHL.

2) за Доставка на въздушна поща стълб кит(с тегло под 2 кг ) - безплатно, това обикновено отнема 10-30 дни, за да пристигнат.Кораб, EMS ,DHL (за голям поръчката или тегло над 2kg) ще бъде поверено на такса перевозкы на пратката.Това ще отнеме от 5 до 7 дни, за да пристигнат.Това може да отнеме повече време, поради забавяне на митническото оформяне, празници или метеорологични проблеми.

3) Вашата стока ще бъде изпратена след получаване на вашия уеб-сайт ще потвърди плащане в рамките на 24 часа.Пусков Срок-5-7 работни дни.

4) ние ще ви изпратим имейл, номер за проследяване, когато ние ще изпратим на вашия продукт, моля, проверете го и поддържайте връзка с вашия местен офис.

Плащане:

1) плащане на цялата защитена Набирателни, и вашата пълна плащането трябва да бъде получена в рамките на 3 дни.

2) плащането се извършва само след като сте потвърдете доставка.

  • Материал: 100% памук
  • Воспользуйся: Хотел
  • Вид На Модела: ПОРТРЕТ
  • Техника: Вязаный
  • Номер На Модела: qa258
  • модел: Бродирана
  • търговска марка: мингрижигуан у дома

Kolya Shevcov 72
2021-01-11
5/5
Despite not having received, was made the reversal normally

Преглед На Продукта

Свързани продукти

7/8 Коментари

7/8" 22 мм предна спирачка главен цилиндър за съединител хидравличен усилвател помпа спирачен лост 8 мм за GY6 50cc 125cc 150cc един 250cc скутер мотопед


7/8 22 мм предна спирачка главен цилиндър за съединител хидравличен усилвател помпа спирачен лост 8 мм за GY6 50cc 125cc 150cc един 250cc скутер мотопед Технически характеристики: Нова 19.83лв.

17.06лв.

Голям многокомпонентный пакет нова ограничена продажба на гореща топка шаблон акрил за огледала на стената стикери за декорация на дома Коментари

Голям многокомпонентный пакет нова ограничена продажба на гореща топка шаблон акрил за огледала на стената стикери за декорация на дома


2016 голям многокомпонентный пакет нова ограничена продажба на гореща топка шаблон акрил за огледално-рефлексни стенни стикери за декорация на дома безплатна доставка 7.97лв.

3.98лв.

Оригинален Samsung S20fe заден корпус подмяна на батерията, Капак за Galaxy s20fe фен Editio s20 lite задната врата ремонт на лентата с калъф Коментари

Оригинален Samsung S20fe заден корпус подмяна на батерията, Капак за Galaxy s20fe фен Editio s20 lite задната врата ремонт на лентата с калъф


Опаковка на продукта: 1PCS X капак на отделението за батерията +лепило(лого) Благодаря ви за подкрепата, надявам се, че всеки има приятна командировка в нашия магазин,

7.97лв.