• Нова оригинална на горния капак на лаптопа Xiaomi Air 13.3
  • Нова оригинална на горния капак на лаптопа Xiaomi Air 13.3
  • Нова оригинална на горния капак на лаптопа Xiaomi Air 13.3
  • Нова оригинална на горния капак на лаптопа Xiaomi Air 13.3
  • Нова оригинална на горния капак на лаптопа Xiaomi Air 13.3

Нова оригинална на горния капак на лаптопа Xiaomi Air 13.3" for 6th 7th 8th CPU делото/се преден панел/поставка за дланите/долен корпус

33.40лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Детайли на продукта нова оригинална на горния капак на лаптопа за Xiaomi Air 13.3" за 6th 7th 8th CPU делото/се преден панел/поставка за дланите/долен корпус Състояние:чисто Нов и оригинален цвят:както е показано на фигура много важно!!! 1:За да ви изпратим точните продукти,моля, не забравяйте да обърнете внимание на вашия модел преносим компютър на вашата поръчка. 2:всеки от нашите цените просто е цената само на един компонент, и на всяка цена се отнася само до съответния опция е продукт. 3:части за лаптоп-това са професионални продукти, уверете се, че изображението при поръчка на продукт, от който се нуждаете.В същото време ни уведомите Си модели преносими компютри и номер на части P / N и изпратете ни снимка на части .Моля, обърнете внимание, Проверете пощенската си кутия в рамките на 24 часа след поръчката, ние ще потвърдим стоки по пощата и ви.Това гарантира, че ще получите правилния продукт. 4:руски клиенти, моля, изпратете ни вашето пълно име, за да може да получи продукт, който сме ви изпратили. 5:Ако вариант с 90NEW или 95NEW,то това би означавало, с 90% и 95% от ново състояние,ще бъдат някои драскотини или малки вдлъбнатини във външния вид,но на всички функции в ред,моля, не пускайте поръчка, ако се интересуваме от това.

А) вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

б) моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

ПРАВИЛА ЗА ВРЪЩАНЕ

Ние приемаме рекламации, които са били изпратени като грешен продукт.

Но ние не приемаме за върнати стоки:

Купувачът не може да върне стоката, ако промените мнението си или не са закупили този продукт.

Възстановяванията, направени за качество на продукта, ще бъдат подложени 15%-ному набиране за снабдяване,доставка и обработка, не се възстановяват, като се започне от транспортните, платени от купувача

Моля, свържете се с нас преди да се върне.

КОМЕНТАРИ

Ние ценим вашите положителни отзиви, и нашата система автоматично ще остави положителен отзив за вас след края на търговията.

Ние ценим нашите клиенти, така че ако имате проблем, ние сме винаги тук, за да предложат помощ.

Моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка, преди да ни даде възможност да реши този проблем.

Ако имате някакви проблеми, моля пишете ни, преди да напуснат отрицателна обратна връзка.Ние ще отговорим на всички имейли, колкото се може по-бързо.Просто дайте ни възможност да се реши проблема.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

1. въпрос: дали той е съвместим с моя лаптоп?

А: Моля вижте нашето изображение или Н/Н, Също така Можете да намерите резултатите от Гугъл.

2. Q: вие сте платили застраховка, но няма проследяване, няма.Или имаш?

А: ако е на разположение, ние ще изпратим проследяване на но. в 72 часове във вашия имейл адрес ебай" по-късно

стока вече е експедирана.Ако не сте го получили, моля, дайте ни писмо . ( Изисква се документ за самоличност на купувача и дата на плащане )

3. Q: не мога да намеря детайл ми в магазина .

А: Моля намерете си съвместими модели в нашия магазин на първо място.Ако не сте сигурни в това, моля, изпратете

  • Тип На Затваряне: Без Цип
  • Тип: Лаптоп Замяна На Капака
  • Стил: Бизнес
  • Приложими Модели: За Xiaomi
  • Пакет: No
  • търговска марка: ДЖУЛИНГ
  • Номер На Модела: за Xiaomi Air 13.3"
  • Вид На Модела: Твърд
  • Материал: PVC
  • Част: На горния капак/се преден панел/поставка за дланите/долен корпус/врата корпус
  • Пол: Унисекс

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка Коментари

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ 1:Как да платя? - Моля, платете на Visa, mastercard кредитна карта, Western Union,т/Т,Pay-pal. 2:Време за изпълнение на поръчка ? --2-4 работни дни. 3:гаранция 36.01лв.

28.80лв.

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон Коментари

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон


11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон на функция на 100% чисто нов и високо 10.58лв.

7.73лв.

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр. Коментари

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр.


Характеристика: - Висококачествено внос от въглеродни влакна и дълготрайност на употреба. - По-лека текстура и ефективна устойчивост на високи температури. - 52.94лв.

46.58лв.