• 30 СМ / 12
  • 30 СМ / 12
  • 30 СМ / 12
  • 30 СМ / 12
  • 30 СМ / 12
  • 30 СМ / 12

30 СМ / 12" сгъваем сив / бял баланс 18% Сиво Сиво референтен рефлектор карти с чанта за носене Намалена цена

17.62лв. 12.34лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

30 СМ / 12" сгъваем сив / бял баланс 18% Сиво Сиво референтен рефлектор карти с чанта за носене

Тази сива карта е предназначена за осигуряване на стандартен референтен обект за определяне на експозиция в снимки.Затова привидната яркост (и определяне на експозицията), не зависи от неговата ориентация спрямо източника на светлина.Чрез поставянето на сивата карта на снимаемую сцената, насочени под определен ъгъл спрямо посоката на падащата светлина, и премахване на показания с нея с помощта на зададено измерване на отразената светлина, фотографът може да бъде сигурен в постоянството на експозиции на техните снимки.В допълнение към средствата за измерване на експозицията, сива карта осигурява лесен ориентир за баланса на бялото или цветовия баланс, като позволява на камерата компенсира цвят на подсветката на сцената.Сиви карти могат да се използват за баланс на бялото в камерата или на баланса на бялото след обработка.Много цифрови фотоапарати имат обичай функцията на баланса на бялото.Снимка сива карта се приема и се използва за настройка на баланса на бялото за последователност от снимки.За пост-обработка, баланс на бялото се прави снимка сиви карти в сцената, както и софтуер за обработка на изображения използва данните от пиксели в областта на сива карта на снимки, за да зададете точка на баланса на бялото на цялото изображение.Много сериозни фотографи или любители смятат сиви карти неразделна част от процеса на цифровата фотография.

Характеристики:

18% - тият сив card рефлектор.

Работи с вашия светометром или цифрова камера.

Бял цвят на задната страна.

Пакета включва чанта с цип.

Технически характеристики:

Модел: R-21

Материал: PU, смогл да бъдат почистени с вода

Цвят: Сив И Бял

Размер На Картата: Прибл. 30 * 30 см / 12 * 12 инча

Тегло На Карта: Прибл. 55 г / 1,9 унции

Размер На Опаковката: Прибл. 8 * 7 * 1.5 см / 3.1 * 2.8 * 0.6 в

Тегло На Опаковката: Прибл. 70 г / 2,5 грама

Списък На Пакетите:

1 * 18% Сиво Баланс На Бялото Фокусная Карта

1 * Чанта За Носене

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

  • Цвят: Сиво И Бяло
  • Номер На Модела: D2918
  • търговска марка: Андоер
  • Материал: ПУ, успя да се почистват с вода
  • Пакет: ДА
  • Размер На Картата: Прибл. 30 * 30 см / 12 * 12 инча

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Детската Момче Момичета Първият Ми Коледен Принт Комплект Дрехи С Дълъг Ръкав, Боди + Шарени Панталони 2018 Нов Пристигане Коледен Подарък Коментари

Детската Момче Момичета Първият Ми Коледен Принт Комплект Дрехи С Дълъг Ръкав, Боди + Шарени Панталони 2018 Нов Пристигане Коледен Подарък


Топъл Съвет: 1. има 4 размера (70-80-90-95), на разположение за следващия списък.Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване, моля, свържете се с продавача, за да получите 13.22лв.

11.11лв.

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008 Коментари

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008


Характеристики: *Врата прозорец панел превключвател рамка капак завърши подходящ за Land Rover FREELANDER 2 LR2 2008 *Предпазва колата от бъдещи ноктите на пръстите на краката, 22.47лв.

17.97лв.

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020 Коментари

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020


Описание на продукта: Тип Продукт:Котешка Легло Материал:Филцови Тъкани Цвят: Светло Сиво, Сиво, Кафяво, Синьо, Розово Характеристика:Твърди Размер:45*45*32 38.01лв.

25.46лв.