MULUHU кожени обувки за мъже обличам дрехи-високо качество Slip On модни oxfords Мъжки обувки официални сватбени лоферы мъжки casual марка

Drop Shipping Service Забележка

Ние можем да предложим на

1,Направете едро за доставка на падане CSV Drop Shipping

2,Epacket в САЩ/Великобритания/Австралия/Канада...в продължение на 10-25 дни

3,Китай Register Post To Other Country With Tracking Information Within 20-45 Days

4,бърза доставка в рамките на 48 часа

5,никаква сметка-фактура или разписка не са включени

Всякакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас

За Плащане

* Ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен процеса на плащане или условно депозиране.

* Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

* Ако не можете да напуснат веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

За Доставка

** ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

** Поръчките се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

** Изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

** Показани на изображението не е редно на стока и са предназначени само за ваша информация.

** Услуга транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

** Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

** Поради състоянието на запасите и на разликата във времето решим да изпратите вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Рекламации И Връщане На Парите

*** Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

*** Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане.

*** Ние ще ви върнем пълната сума печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Incominonu.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

*** Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

Гаранция

**** Ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти е 12 месеца (с изключение на изделия, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

**** Дефектни изделия трябва да бъдат регистрирани и да бъдат върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

  • Сезон: Пролет/Есен
  • търговска марка: мулуху
  • Номер На Модела: 801 плоска черна руното подплата
  • Форма: Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
  • Вид На Модела: Твърд
  • Материал На Подметката: PU
  • Обърната Материал: PU
  • Тип На Затваряне: Slip-On
  • Горния Материал: PU
  • Тип Обувки: Oxfords
  • Материал На Подметката На: Дъвка
  • Форма На Носа: През Цялата Чорап

Преглед На Продукта

Свързани продукти

2 бр./лот SC25UU SCS25UU 25 мм, линейни лагери блок CNC рутер с LM25UU буш възглавница блок линеен Вал CNC 3D принтер част Коментари

2 бр./лот SC25UU SCS25UU 25 мм, линейни лагери блок CNC рутер с LM25UU буш възглавница блок линеен Вал CNC 3D принтер част


Включително : 2 елемента SC25UU SCS25UU 25 мм на линеен шарикоподшипниковый блок 44.29лв.

39.86лв.

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон Коментари

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон


11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон на функция на 100% чисто нов и високо 10.58лв.

7.73лв.