• За дънната платка на лаптоп lenovo G500s Mainboard LA-9901P HM76 GT720M / 1GB DDR3 тестване на бърз кораб 0
  • За дънната платка на лаптоп lenovo G500s Mainboard LA-9901P HM76 GT720M / 1GB DDR3 тестване на бърз кораб 1
  • За дънната платка на лаптоп lenovo G500s Mainboard LA-9901P HM76 GT720M / 1GB DDR3 тестване на бърз кораб 2

За дънната платка на лаптоп lenovo G500s Mainboard LA-9901P HM76 GT720M / 1GB DDR3 тестване на бърз кораб

136.02лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

1. моля, проверете номера на детайлите вътре в слота за памет и бъдете внимателни, за да го сравни с моя снимка, ако то е същото, като оригиналната си такса.Описание на продукта: LA-9901P 2. процедура на тестване на дънната платка: Проверка на вътрешен и външен конектор LCD дисплея, две памет, DVD-шофьор, на мрежова връзка, на Глас, мишка, клавиатура, циферблат, USB, SD конектор, КОМПЮТЪР, батерия 3.3 V COMS, дали батерията заряд и разряд, пълен курс 3D, рестартирайте системата най-малко два пъти.Вижте, липсва ли фитинги, ръжда, гниене, радиатор на шасито.Вижте, липсва ли електронна изолация на ламинирани хартия.Проверете външния вид, като трева на прах, Оловен припой или други Мръсни петна върху дънната платка.

3. Обратна връзка ако има някакви проблеми с покупката си, моля, дайте ни възможност да се поправи ситуацията, преди да напуснат отрицателна обратна връзка.Ние няма да дава обратна връзка, докато и двамата (купувач и продавач) са доволни от сделката.Когато сте доволни от нашите стоки, а след това да ни положителна оценка. 4. натоварването и транспортирането ние чрез DHL/UPS/EMS/FedEx/ТРОТИЛ според различни зони използваме различни методи, перевозкы на пратката грузя към Международната област. 5. връщане: ние правим всичко възможно, за да се погрижат за всеки от нашите клиенти по най-добрия начин.Въпреки това, ние не можем да носим отговорност за промяна е вашето мнение или изгубената поща.ние ще се радваме да се даде пълна връщане на парите, ако е по наша вина.Продукт, който е повреден или липсващи компоненти, не подлежи на връщане.Купувачите са отговорни за обратна доставка на стоки в подходящи опаковки.След като получите стоката, ние ще ви възстановим парите. 6. гаранция и поддръжка: ние осигуряваме на 35-дневна гаранция.Купувачите са отговорни само за разходите за обратна доставка, гаранционни стоки. (В повечето случаи ще трябва да се върне на купувача само на проблемните компоненти, а не целия пакет.).преди връщането на продукта, моля, уверете се, че сте получили нашия (продавача) обратен адрес и напишете "подарък"и $10 на митницата, на един лист детайли за доставка.Моля възползвайте се от обикновените пощенски услуги и ни изпратете номер за проследяване.След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове

  • Номер На Модела: G500S
  • Съвместим Марка: Lenovo
  • Тип На Паметта: DDR3
  • Чипсет: ХМ76
  • търговска марка: yourui
  • С процесор: No
  • Вид Графична Карта: Неинтегрированные
  • Състоянието На Продукта: НОВО

Преглед На Продукта

Свързани продукти

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008 Коментари

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008


Характеристики: *Врата прозорец панел превключвател рамка капак завърши подходящ за Land Rover FREELANDER 2 LR2 2008 *Предпазва колата от бъдещи ноктите на пръстите на краката, 22.47лв.

17.97лв.

OEVAS твърди сребро 925-големи обеци за жени пенливи высокоуглеродистый Диамант сватба участие на партията бижута Коментари

OEVAS твърди сребро 925-големи обеци за жени пенливи высокоуглеродистый Диамант сватба участие на партията бижута


Заглавие: Oevas твърди 925 сребро големи обеци за жени пенливи высокоуглеродистый Диамант сватба сватбени партия бижута 112.00лв.

54.89лв.