• WWLNR1616H08/ WWLNL1616H08 струг инструмент за CNC машина, режещи инструменти за струг за метал,стругове, външен струг инструмент W-тип WWLNR/L 0

WWLNR1616H08/ WWLNL1616H08 струг инструмент за CNC машина, режещи инструменти за струг за метал,стругове, външен струг инструмент W-тип WWLNR/L Намалена цена

10.32лв. 5.06лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Скъпи приятелю, ако не можете да намерите това ,което ви трябва, моля да ми кажете, че в тази връзка трябва да изберете това, което ви трябва

1. добра подлага на механична обработка на влияние.

2. перфектна повърхностна покритие. 3. Висока якост на опън и против абразия довършителни работи. 4. спецификация и точността на напълно отговарят на стандарт ISO. 5. применитесь в токарной и облицовочной работа. 6. по-други стругове инструменти се произвеждат в нашата фабрика, като титуляр расточного инструменти, държач за Канавочного инструменти,държач за резбонарязващи инструменти.

Забележка: този инструмент в процеса на продажбите не се включва видий вмъкване на изображение трябва да ви покажа

Купувачите трябва да прочетете: 1 Като вид продукт, Том подаване, от време на време радио-и състав , така че преди да се реши да купи на това бебе, моля да се свърже с предприемача, за да видите, ако запас.Цялостната ситуация не е на склад, ако ще се счупи бързо уведомлю продукт , който ще изберете за връщане или друг продукт, но и да поиска ясно, по-добре беше ли свободно да забави вашата извънредна ситуация.

Приветства предложението на пратката съмнения, нека да вземем решение за разбирането на самия продукт или други въпроси .Е причинил ненужна надеждността .

3 .нашите всички продукти се поддържат TenPay , a sub - sub-quality one price , a price for the final price , закупуването на отделни елементи не приема сделката !

Купувачите обръщат внимание :преди купувачите завладеят продукт , моля, разгледайте внимателно , като се зачитат резултатите от работата на всеки друг и избягвайте фотографиране, не купувайте !

4 : Все плащане и доставка, ние бързо ще изпратим имейл след получаване на парите !

5 : моля сфотографированный след като стока , а вземете инициативата да се свържете аз само пари !

Запитвания купувачът е получил стоката, няма никакви проблеми с приемането на стоки, когато тези обстоятелства възможно най-скоро потвърди получаването в рамките на 1-2 дни , ако има проблем във времето за вас, бързо да съобщават на Хао лечение, не е получил стоката 1-2 дни се потвърди или да се свържете директно със собственика .Купувачът е получил стоката ще се счита за квалифициран .След това той е поискал от собственика на магазина посочените резервни части или консумативи , за които става въпрос, магазин не носи отговорност !Моля купувачите знаят !

7 нашите всички продукти преди те да бъдат раздадени rigorously тествани , напълно осигуряват херметичността на стоки.Купувачите получават стоки трябва да бъдат инспектирани в предната част на служител на фирмата за превоз на товари, ако се повреди, тогава нека щат выданному "служение на повредени стоки", и след това возвратите стоки от фирма за превоз на товари, аз отивам на пазар за замяна.Ако расписываетесь за счупен продукт след основаването на замяна, връщане, ресторант не подлежи на връщане.Благодарим ви! ! !

8 препоръчителна плащане" TenPay", можете да веднага да се играе на пари в сметката ми по-горе , моля , свържете се с мен пред плати, аз ще публикуваме в рамките на 24 часа .

След закупуване на :

  • търговска марка: ИНСТРУМЕНТИ KAVTECNC
  • Произход: CN(произход)
  • Твърдост: >40
  • Номер На Модела: WWLNR/L1616H08
  • Използването на: Външен Струг Инструмент
  • Покритие: NO
  • Материал: HSS

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif Коментари

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif


Забележка: 1.състав В предвид на това че е изцяло първоначално международна версия на продуктите на hikvision е била спряна предоставят в Китай и Голяма част от 269.83лв.

245.54лв.

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008 Коментари

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008


Характеристики: *Врата прозорец панел превключвател рамка капак завърши подходящ за Land Rover FREELANDER 2 LR2 2008 *Предпазва колата от бъдещи ноктите на пръстите на краката, 22.47лв.

17.97лв.

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка Коментари

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ 1:Как да платя? - Моля, платете на Visa, mastercard кредитна карта, Western Union,т/Т,Pay-pal. 2:Време за изпълнение на поръчка ? --2-4 работни дни. 3:гаранция 36.01лв.

28.80лв.