• 50pcs1060-14-0144 конектор оригинални внесени клеммный блок водоустойчив кола с щепсел 0

50pcs1060-14-0144 конектор оригинални внесени клеммный блок водоустойчив кола с щепсел Намалена цена

17.68лв. 16.80лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Доставка Безплатна доставка за общо тегло по-малко от 2 кг чрез въздушна поща стълб на кит.

UPS,EMS, DHL,TNT,FEDEX express също са на разположение,но ние по подразбиране използваме въздушна поща стълб кит в нормална ситуация.

срок на доставка

UPS, EMS, DHL, TNT, Fedex, DPEX експресна доставка обикновено 5-7 работни дни, които зависят от вашата страна.

Въздушна поща стълб кит обикновено отнема 10-30 работни дни до вашата страна.Но това може да отнеме повече време, поради забавяне на митническото оформяне или празници, а понякога и поради метеорологични проблеми.

Връщане И Гаранция

1.7 дни връщане на парите / 2 седмици споделяне

2.върната стока трябва да съдържа вашето име, адрес, продукт, деня, телефон, начин на плащане и ако се иска възстановяване или замяна.

3.след получаване на върнатия продукт, ние ще възстановим клиента пари по цени на стоките (с изключение на разходите за доставка също

4. всяко връщане трябва да се основава на доказателства.

5.Ние гарантираме всички стоки, които продаваме.Ние предлагаме пълно възстановяване или повторно изпращане на стоката ако изпратихме ви го по погрешка или не сте получили продукта или повредени по време на транспортиране

За хроматизме

Това, което сте видели на снимката,абсолютно това,което е в действителност, но поради светлината, ефекти на камерата,резолюция на дисплея и други причини снимки и предмети могат малко да се различават по цвят, моля, в природата преобладават снимки, само за справка.

Плащане

1.цялата плащане е защитен условно отлагане,и вашата пълна плащането трябва да бъде получена в рамките на 3 дни.

2. обезщетението е само освободен, след като вие потвърждавате доставка.

Бележки

1.ако пратката не пристигне в рамките на 60 дни(Руска Федерация 90 дни), ние предлагаме пълно възстановяване на парите.така че моля не отваряйте спор до този момент, ако пратката не пристигне;

2.моля добросердечно проверите цялата информация (като размер,цвят,цена,опаковка,etc.) деталя ви е необходимо, преди пускането на поръчката,

3.ние приемаме връщане на продукта,ако той не ви харесва при получаване, но трябва да си позволи разходите за обратна доставка.

4.моля забележете проследяване на информация смогл да бъде отслежен чрез 3-10 дни след изпращане на.Така че не се притеснявайте за това,че информацията за проследяване няма да бъде проверено преди началото на периода, това е нормално.

5.ние горещо приветствам търговец на едро или търговец на дребно доставка на падане за да направите поръчка масивна поръчка от нас,ние ще ви живи цена.(Когато изпращате поръчката си,платете го, след като сме скорректируем цена. )И ние също приемаме OEM поръчки.(Ако имате собствени продукти на стила,моля,изпратете ни вашите дизайнерски информация, бихме могли да направим за вас.)

6.вносни мита,данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

7.моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията.

8.моля,уверете се,че информацията за грузополучателе,трите си имена,точен адрес,телефон,пощенски код, това е много важно, или parcal ще бъде изпратен обратно.

  • Тип: "Срастването"

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Автоматична кожена машина инструмент белене орех инструмент за белене на суров орех битова машина за лющене на орех Коментари

Автоматична кожена машина инструмент белене орех инструмент за белене на суров орех битова машина за лющене на орех


Параметри на продукта Параметри на продукта Марка: GUYX Име на продукта: орех към зелената кола Степента на отстраняване на орех: по-99% Мощност: 1.5-3. OKW Производство: 623.94лв.

505.39лв.

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка Коментари

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ 1:Как да платя? - Моля, платете на Visa, mastercard кредитна карта, Western Union,т/Т,Pay-pal. 2:Време за изпълнение на поръчка ? --2-4 работни дни. 3:гаранция 36.01лв.

28.80лв.

Кожа / велур-38 см универсална капачка на кормилното колело спортна устойчива на плъзгане автоматична капачка на кормилното колело-стайлинг Коментари

Кожа / велур-38 см универсална капачка на кормилното колело спортна устойчива на плъзгане автоматична капачка на кормилното колело-стайлинг


{инфомодуль} Нови 15 38см Спорт кожа авто волан кутията четири цвята Характеристики: -Здрава и по-дълъг експлоатационен живот. - Той е изработен от висококачествена 11.70лв.

10.42лв.