Фторуглеродное голи кости недвижимите сальниковое уплътнение е идеалното о-продукт за авиацията, автомобилостроенето, металургията, минната индустрия, хидравлично оборудване, хранително-вкусовата промишленост.Голи кости недвижимите сальниковое уплътнение от фторкаучука притежава характеристики нисък коефициент на триене, ниска степен на износване на вала и добра устойчивост на износване на сухия.Голи кости недвижимите сальниковое уплътнение от фторкаучука също притежава характеристиките на добра устойчивост на топлина.Печат масло скелета на флуор каучук може да работи в продължение на дълъг период от време в интервала -120 ~ + 250 ℃; нека биению 0,5 мм на предната повърхност; - повърхностен контакт с вал за осигуряване на ефект запечатване; запечатването масло скелета на флуор гумено има дълъг срок на служба, която може да достигне 400 000 километра (автомобилни приложения); и уплътняване на масло скелета на флуор каучук пълно PTFE може да се използва в продължение на дълго време в различни химични среди.

Ако сте доволни от нашите продукти, моля да ни 5 звезди

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.Ние ще ви дадем положителна оценка след получаване на плащането.Ако сте недоволни от подробности, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни даде неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!

Плащане

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4.показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своя товар през това време, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

Kirillmel87
2020-11-29
1/5
Very bad salesman, he lied from the beginning and wasted my time. He is not a recommended seller.

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Детската Момче Момичета Първият Ми Коледен Принт Комплект Дрехи С Дълъг Ръкав, Боди + Шарени Панталони 2018 Нов Пристигане Коледен Подарък Коментари

Детската Момче Момичета Първият Ми Коледен Принт Комплект Дрехи С Дълъг Ръкав, Боди + Шарени Панталони 2018 Нов Пристигане Коледен Подарък


Топъл Съвет: 1. има 4 размера (70-80-90-95), на разположение за следващия списък.Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване, моля, свържете се с продавача, за да получите 13.22лв.

11.11лв.

F. DYRAA Sports Bra Top High Impact Strappy Workout Bra Секси Cut Out Yoga Top Activewear мека спортни дрехи за жени фитнес зала Коментари

F. DYRAA Sports Bra Top High Impact Strappy Workout Bra Секси Cut Out Yoga Top Activewear мека спортни дрехи за жени фитнес зала


♥ Здравейте, приятели.Добре дошли в моя магазин ♥ Ние подкрепяме drop shipping/wholesale, добре дошли да се свържете с нас, за да получите повече информация ♥ Следвайте 19.88лв.

11.92лв.

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр. Коментари

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр.


Характеристика: - Висококачествено внос от въглеродни влакна и дълготрайност на употреба. - По-лека текстура и ефективна устойчивост на високи температури. - 52.94лв.

46.58лв.