• Titanium brompton споделя Titanium ключалката C 0
  • Titanium brompton споделя Titanium ключалката C 1
  • Titanium brompton споделя Titanium ключалката C 2
  • Titanium brompton споделя Titanium ключалката C 3

Titanium brompton споделя Titanium ключалката C

55.69лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Детайли титанов ключалката C

Цвят:titanium цвят/черен цвят Материал:сплав от титан На разположение на склад,моля, резервирайте директно

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Q1:трябва ли да плащам данъци? ---Няма,ако сте състезател в Индонезия, Моля, изберете"начин на доставка на продавача", ние ще ви я достави по специална въздушна линия, вие не трябва да плащат данъци и други такси.Q2:какво е гаранция за качество на вашите продукти? ---Нашите продукти се произвеждат в съответствие с оригинален размер, както и инсталира на оригиналния мотор и са тествани.Ако има някакви проблеми с качеството в продължение на 2 години, ние го замени безплатно.Q3:предоставяте ли услуги OEM/ODM? --- Да, ако ние можем да осигурим различен цвят, като матиран цвят или лъскав черен триъгълник,или дисковата спирачка,моля, пообщайтесь с нас.Ние също можем да произвежда в чертежи или изисквания, или да отпечатате лого според вашите изисквания Q4:от колко време си срок на доставка? ---ако има запаси, ние ще го доставим в рамките на 3 дни, ако няма състав, който завърши производство и ще го доставим в рамките на 7-10 дни.Q5:защо да изберете вашата фирма за покупка? ---Нашата фирма се намира в град Баоцзи, китайски Титанов долина, с висококачествени суровини, и нашата фирма произвежда и обработва титанови тръби, които могат по-добре да се контролира качеството на продукта.Наличието на повече от десет години опит в производството на велосипеди, той може да бъде съвършен в обработка и заваряване на части, че е достоен за вашето доверие.

  • Материал: Титан
  • Името На Елемент: Титановая C обтегач
  • Произход: CN(произход)

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка Коментари

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ 1:Как да платя? - Моля, платете на Visa, mastercard кредитна карта, Western Union,т/Т,Pay-pal. 2:Време за изпълнение на поръчка ? --2-4 работни дни. 3:гаранция 36.01лв.

28.80лв.

12 ленти мотор колело стикер отразяваща джанти ивица на външния ръб аксесоари етикети за HONDA CB300R cb 300r Коментари

12 ленти мотор колело стикер отразяваща джанти ивица на външния ръб аксесоари етикети за HONDA CB300R cb 300r


За този продукт - това е набор от светлоотразителни стикери. - Тези стикери изглеждат много добре-цвят: както е показано-брой: 1set = 12 stips-подходящ за: 17-инчови дискове как 41.61лв.

27.46лв.