звезда

Почистване и поддръжка на силиконови форми:

1. Преди първата употреба първоначално с помощта на вода или препарат за почистване почистете повърхността от замърсявания.преди формата за печене използвайте малко количество масло, възникнали в рамките на една форма.Дори при използване на прес - форми, например, празни слотове Могат да бъдат добавени в празен резервоар за вода, изгаряне на въздуха е забранено.

2. след всяка употреба може да се накисва в разреден разтвор на препарат в рамките на 10-30 минути, измийте с мека кърпа за почистване не използвайте твърди почистващи топки и други обелени предмети, за да се избегне увреждане на плесен, предизвикана от драскотини.След измиване моля подсушете, поставени в кутия за съхранение, реакцията на силициев диоксид склонная към статичен, ток, погълнат малките частици във въздуха и прах, дългосрочно когато не ползите, избягва веднага подвержения на въздуха.

3. за фурната фурната трябва да се поставя в средната част, а отоплението е да се държат на разстояние около 10 см, а стените на фурната да се държат на разстояние 5 см, за да не навреди на температурата форма.

4. това е тази част на матрицата, която има процеп, когато фабриката е била изрязана, освобождаването трябва да се улеснят потребителите.Ако не се порежете, вие не можете да отидете.При използване разрез завинаги, след като опаковани в полиетиленово фолио или поставени на ластик, може да се налива течност

Характеристики на продукта мухъл силикон:

1. силикон основен компонент на силикон е силициев двуокис и, съдържащо се в пясъка, камък, кристал натурални съставки.Нито гума гума, нито пластмаса пластмаса!Силикагел-това е скалата на брега на морето, нисковъглеродни екология.

2. тежкотоварни силиконова гъвкавост, устойчивост на корозия, оптималната температура за готвене, печене, е най-добрият суровина при непосредствен контакт с храни, както и лесно и практично.

3. приемането на откриване, на здравето, на естествен антибактериален, може да се предотврати бактериални и грибковый растеж.Така че скъпи консумативи, медицински консумативи, има много на силиконови изделия.Като: биберони, силиконови пластмаса и други подобни.

4. смогите да бъде рециркулировано, здраво, ниска консумация на енергия.

5. механични свойства на стабилна структура, която притежава екстремна устойчивост на топлина, широк температурен диапазон.Температурата на най-ниската температура от минус 40 градуса, максимална температура 230 градуса топлина, която равномерно замръзва.

6. наличието на други видове почистващи средства и корозивни вещества, устойчивост на корозия и лесен за почистване.

7. след всяко използване на суровини не ще се придържаме към прес-форма.

Въпроси, свързани с поддръжката на

Доставка:

Доставка И Предаване На

·Ние ще изпратим на стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след получаване на вашето плащане.Ние ще го доставим до вашия адрес на излизане, моля, уверете се, че вашият адрес е правилен.

·Ако искате да промените своя адрес, моля, свържете се с нас.

·Данни ще бъдат потопени въздушна поща стълб кит обикновена;никоя проследяване на информация,но тя сигурно като регистриран post.it обикновено това отнема около 15-60 дни в САЩ, Европа и други места по света.

  • Документ: LFGB
  • Тегло На Продукта: около 80 грама
  • Име на продукта: Куче кост детски градини превръщат захар захарно мухъл инструменти за печене
  • търговска марка: ТУТУЛЕ
  • Характеристика: Екологично Чист Продукт
  • Непристойная Снимка: No
  • Тип: Инструменти За Торта
  • размери на продукта: 8.8*8.8*0.9 см
  • Воспользуйся: Оип, десерти, торти, бисквити, желета, пудинг, декоративна свещ
  • Температурен Диапазон: -40℃ -- 230℃
  • Тип Инструменти За Торта: Прес-форми
  • Секси, Предполагащи: No
  • Номер На Модела: GJ-A101
  • Материал: Хранителна течност на силиконова защита на околната среда

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр. Коментари

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр.


Характеристика: - Висококачествено внос от въглеродни влакна и дълготрайност на употреба. - По-лека текстура и ефективна устойчивост на високи температури. - 52.94лв.

46.58лв.

Дамски Есен Пролет Пуловер С Открити Рамене И Дълги Ръкави Прилеп Плътен Цвят Оребрена Вязаный Пуловер Върховете Свободни Ежедневни Потници Коментари

Дамски Есен Пролет Пуловер С Открити Рамене И Дълги Ръкави Прилеп Плътен Цвят Оребрена Вязаный Пуловер Върховете Свободни Ежедневни Потници


Описание: OOTDTY Характеристики: 100% чисто нов и високо качество Дълги ръкави batwing, секси дизайн на рамото, плътен цвят, без кацане, casual стил на пуловера. Плюс 19.16лв.

13.79лв.

Сензор на масовия поток на въздуха Мзг за Lexus GX460 GX470 LX470 LX570 Toyota 4Runner Land Cruiser Sequoia Tundra 2.7 L 4.6 4.7 5.7 L L Коментари

Сензор на масовия поток на въздуха Мзг за Lexus GX460 GX470 LX470 LX570 Toyota 4Runner Land Cruiser Sequoia Tundra 2.7 L 4.6 4.7 5.7 L L


Моля осигурете че нашият номер съвпада с номера детайли ОЭМ на оригиналния продукт. Ако стаи се отличават, моля, свържете се с нас на първо място, и ние ще проверим 24.64лв.

22.18лв.