• 100 бр 99% успех вграден SC UPC оптичен бърз конектор FTTH SM MM оптичен SC бърз жак адаптер поле събрание 0
  • 100 бр 99% успех вграден SC UPC оптичен бърз конектор FTTH SM MM оптичен SC бърз жак адаптер поле събрание 1
  • 100 бр 99% успех вграден SC UPC оптичен бърз конектор FTTH SM MM оптичен SC бърз жак адаптер поле събрание 2
  • 100 бр 99% успех вграден SC UPC оптичен бърз конектор FTTH SM MM оптичен SC бърз жак адаптер поле събрание 3
  • 100 бр 99% успех вграден SC UPC оптичен бърз конектор FTTH SM MM оптичен SC бърз жак адаптер поле събрание 4
  • 100 бр 99% успех вграден SC UPC оптичен бърз конектор FTTH SM MM оптичен SC бърз жак адаптер поле събрание 5

100 бр 99% успех вграден SC UPC оптичен бърз конектор FTTH SM MM оптичен SC бърз жак адаптер поле събрание Намалена цена

21.60лв. 21.40лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

гаранция за качество

99% процент на успеваемост (напълно нови аксесоари) загуба на връщане на загуба>45 db (високо качество) Категорични, американски керамични съвет Cargille US Import съответстваща на температурата на течността от -40 до +75 ° C

Детайли На Продукта:

Преди да купите

1: Всички продукти, продавани от дружеството, са автентични, директно доставленными от склада на производителя, абсолютно позволяват да се купи всичко останало.

2: Целта на този магазин: придържайте се към принципа за първо качество, обслужване на първо място, клиентите на първо място и се стреми да ви служи с най-добрите продукти, на най-добрата цена и бързото обслужване.

3: поради големия брой на всички продукти понякога ги няма на склад, така че, преди да решите да закупите на това бебе, моля свържете се със собственика, за да разберете дали има някакъв запас.Обикновено той не ще липсва на склад.

Аз бързо ще ви уведомим, за да сте избрали връщане или чакаше на стоката, ако той има на склад, за да не задържат вашето спешно ползване.

4: Всички продукти в този магазин стриктно проверени, преди да бъдат освободени, абсолютно като се гарантира целостта на стоките.ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ:

До колко време след плащането на погружено?

А: ние ще изпратим в рамките на 7 дни според регулировкам платформа, обикновено в рамките на 3 дни.

Въпрос: Как мога да следите своя колет?

Отговор: Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net

Въпрос: колко дълго трае гаранцията?

А на: повечето продукти, с гаранция подмяна на 1 година, други резервни части са за около един месец.

Въпрос: Мога ли да получа отстъпка?

А: Да, можете.Аз ще ви дам желаната цена, ако вашето брой е по-голям или имате специална ситуация .Сътрудничество-това е на първо място цената-на второ място.

Въпрос: за данъчни детайли

А на: купувачът е отговорен за данъците, събирани за неговата страна.Ако имате нужда от някакъв документ или фактура за регистрация, моля, свържете се с нас по всяко време.

Преглед на дружеството: това е професионален доставчик на мрежово оборудване, комуникационно оборудване, широко използван в радио, КАБЕЛНА телевизия, FTTH и всички видове комуникационна мрежа.Ние отдаваме себе си на строг контрол за качество и вдумчивому обслужване на клиенти, с добре оборудван изпитателен оборудване и силни технически сила.С широк диапазон, добро качество, разумни цени и стилни дизайнами, нашите продукти са широко узнаны и доверены потребителите и да отговаря на непрекъснато се превръща икономически и социални нуждите и се продава по целия свят, включително и в Европа, Южна Америка, Северна Америка, Азия, Африка.Ние също добре дошли поръчки OEM и ODM.индивидуални индивидуалните изисквания и образци на разположение.Независимо от това, дали сте избрали текущ продукт от нашия каталог или да се търси техническа помощ за вашето приложение, можете да говорите с нашия Център за обслужване на клиенти на вашите изисквания източници.Независимо от това, дали сте един домохозяйством, малък бизнес или глобална корпорация, ние всички имаме решение за вас.Нашият екип никога няма да ви разочарова и ще направи блестяща кариера.Ние sincerly добре дошли приятели От всички краища на света, за да посети нашата компания и скооперировать с нас на база на дългосрочни взаимни ползи.След Като Закупите:

  • търговска марка: Лукбей
  • Произход: CN(произход)
  • Тип: Бърз Конектор
  • Тип Конектор: SC / UPC
  • Документ: НЯМА
  • Тип На Фибри: Единичен Режим
  • Качество: Гаранция за успех 99%

Grishonkov
2020-11-10
5/5
Good connectors.
Andres Jmm007
2020-12-28
5/5
Veio em muito estado recomendo o vendedor
Emernoleto
2020-12-29
5/5
Fast shipping, item as described, A+++

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Детската Момче Момичета Първият Ми Коледен Принт Комплект Дрехи С Дълъг Ръкав, Боди + Шарени Панталони 2018 Нов Пристигане Коледен Подарък Коментари

Детската Момче Момичета Първият Ми Коледен Принт Комплект Дрехи С Дълъг Ръкав, Боди + Шарени Панталони 2018 Нов Пристигане Коледен Подарък


Топъл Съвет: 1. има 4 размера (70-80-90-95), на разположение за следващия списък.Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване, моля, свържете се с продавача, за да получите 13.22лв.

11.11лв.

Камера 1080p тире колата на Джими JC400P 4G с видео в реално маштабе времето да изтече GPS проследяване рекордер за камери автомобил DVR дистанционно управление чрез КОМПЮТЪР APP Коментари

Камера 1080p тире колата на Джими JC400P 4G с видео в реално маштабе времето да изтече GPS проследяване рекордер за камери автомобил DVR дистанционно управление чрез КОМПЮТЪР APP


1. причини да изберете JC400P 2. бележки: (1) място JC400P с платформа tracksolid продължителността на живота и приложение , Afetr купувате този фотоапарат , камера, може да използвате 497.66лв.

278.68лв.

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр. Коментари

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр.


Характеристика: - Висококачествено внос от въглеродни влакна и дълготрайност на употреба. - По-лека текстура и ефективна устойчивост на високи температури. - 52.94лв.

46.58лв.