• Черен нов оптичен зуум-обектив CCD ремонт подробности за цифров фотоапарат Panasonic DMC-LX7 LX7 0
  • Черен нов оптичен зуум-обектив CCD ремонт подробности за цифров фотоапарат Panasonic DMC-LX7 LX7 1

Черен нов оптичен зуум-обектив CCD ремонт подробности за цифров фотоапарат Panasonic DMC-LX7 LX7

89.60лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Описание На Продукта:

1 тест 00%, преди да изпрати нашия отдел QC и всичко е в ред.

Опаковане И Експедиране:

1, спедиция: всяка пратка се изпраща с отслеживающим номер.Който проследява брой ще бъде публикуван, след като той се появи.

2, ние можем да кораб до световно.Поръчките се обработват в рамките на 24-48 часа след потвърждаване на плащане.Преди покупката, моля, уверете се, че вашият адрес е правилен.Или не, моля, поправете го преди заплащане.

3, Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.

Политика На Гаранция & Връщане:

Гаранция 3 месеца .Купи с увереност!Ако не сте доволни от получаването на продукта, моля, върнете го в продължение на 14 дни за подмяна .Моля, свържете се с нас, преди да го върне.Стоките трябва да бъдат върнати в същото състояние, в което ние го изпращаме.Дефектните детайли трябва да бъде споделена и върнати на нас в рамките на гаранционния срок (в оригиналната опаковка).Доказателство предоставят необходимо.Вие трябва да ни каже, че това е дефект.Возвратная доставка се заплаща от купувача.Всички части се проверяват за наличието на неизправности, преди да изпратите.Ние предлагаме 14-дневен политика за връщане, ако има неизправност със стоки.Стоката трябва да бъде неношеным и в оригинална опаковка.Моля, свържете се с нас, за да поиска връщане или замяна в срок от 14 дни след получаване на стоката.Никаква подмяна или връщане на парите, докато не се получи на счупени детайли и не ще потвърдим проблем/проблема.Купувачът е отговорен за връщане разходи.Обслужване На Клиенти И За Обратна Връзка:

Ние винаги се опитваме с всички сили да обслужваме нашите клиенти по целия свят.И положителните си на върха с пълен резултат-това е най-добрият стимул за нас да направим това по-добре! 1.Ако сте доволни от нашите услуги, моля ,моля пишете ни на положителна оценка и дайте ни 100% добър положителен, когато оценявате време на доставка, трябва да знаете, че времето за доставка означава време за доставка и обработка, ние изпращаме вашата стока, в рамките на 48 часа, така че време за доставка е много бързо, така че не биха могли да се моля.дайте ни 100% добър положителен за времето на доставка. 2.вашата реорганизация значително ободрит нас и ще ви е по-добре.Нашето желание е да се направи лесна и приятна търговска среда за нашите уважаеми клиенти.Моля, пишете ни, преди да остави отрицателен коментар, естествена обратна връзка или да отворите всеки спор.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне да решите проблема си. 3.Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.Моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.

  • Произход: CN(произход)

Ahmetyboz
2020-10-25
5/5
Nice products~

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка Коментари

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ 1:Как да платя? - Моля, платете на Visa, mastercard кредитна карта, Western Union,т/Т,Pay-pal. 2:Време за изпълнение на поръчка ? --2-4 работни дни. 3:гаранция 36.01лв.

28.80лв.

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон Коментари

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон


11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон на функция на 100% чисто нов и високо 10.58лв.

7.73лв.

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр. Коментари

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр.


Характеристика: - Висококачествено внос от въглеродни влакна и дълготрайност на употреба. - По-лека текстура и ефективна устойчивост на високи температури. - 52.94лв.

46.58лв.