• Детски сгъваеми сладки къщички и Весела училище, открит играчка палатка къща вигвам улични игри за деца 0
  • Детски сгъваеми сладки къщички и Весела училище, открит играчка палатка къща вигвам улични игри за деца 1
  • Детски сгъваеми сладки къщички и Весела училище, открит играчка палатка къща вигвам улични игри за деца 2
  • Детски сгъваеми сладки къщички и Весела училище, открит играчка палатка къща вигвам улични игри за деца 3
  • Детски сгъваеми сладки къщички и Весела училище, открит играчка палатка къща вигвам улични игри за деца 4
  • Детски сгъваеми сладки къщички и Весела училище, открит играчка палатка къща вигвам улични игри за деца 5

Детски сгъваеми сладки къщички и Весела училище, открит играчка палатка къща вигвам улични игри за деца Намалена цена

81.53лв. 47.29лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Детски сгъваеми сладки къщички и Весела училище, открит играчка палатка Lodge вигвам игри на открито за деца внимание : този елемент бързо отскача, децата трябва да се използва под надзора и ръководството на възрастни.Важни съвети: 1. при използване на палатки, не носете обувки в палатката, защото стъпалата на почвата с камъни и други лесно да преминат продукт, ще се отрази на опит. 2.Не съхранявайте влажни шатри.След почистване или почистете чист, моля го оставете да изсъхне естествено за вентилация.

3. Продуктите трябва да се почистват редовно или протираться чиста, може ефективно да се удължи срока на експлоатация на продукта.

препращане на всички детайли ще бъдат наблюдавани внимателно, преди да изпрати.Моля, попълнете пълното име и точния адрес, не носим отговорност за грешките си от всички наши пакети идват с номер за проследяване.Проследяване на информация е достъпна в рамките на 3-5 дни след изпращане на.срок на доставка упакуем и ще изпратим пакет възможно най-скоро.И ще има малко закъснение, когато празниците.Ние ще ви изпратим колет по Пощата на Китай или друга националната поща.Обикновено, времето за доставка е между 10-30 работни дни в зависимост от вашата страна.Ако не можете да получите стоката си в рамките на 30 дни, моля, не се колебайте да се свържете с мен за помощ.сервизно обслужване Ако не сте доволни от детайли, моля не се колебайте да се свържете с мен за решаване, вместо да се оставя неутрална или отрицателна обратна връзка, което означава, че не трябва да ни следпродажбено обслужване.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем.

  • Характеристики: Сгъваема
  • Тип: палатка
  • Материал: Polyester
  • Възрастова Група: > 3 години
  • Номер На Модела: палатка за деца
  • търговска марка: зуутон
  • Предупреждение: Този елемент бързо отскочи и ще се отвори.

Samboballer
2021-02-07
5/5
хороший товар

Преглед На Продукта

Свързани продукти

1 бр USB Fire Tree Light меден проводник настолни лампи LED Night Light за дома Спалня сватба бар коледна украса Коментари

1 бр USB Fire Tree Light меден проводник настолни лампи LED Night Light за дома Спалня сватба бар коледна украса


Характеристики: 1. Дизайн стил бонзай: идеален за декорация на дома на бюрото или масата.Бистра оцветяване цветя, кафяв стъбло и клони, по-привлекателни, отколкото 14.34лв.

9.75лв.

300 Mbit / s, Wifi Router Range Repeater Продължавам Wireless 802.11 N Easy Setup Network Expander Antenna Signal Booster AP Mini WR12 Коментари

300 Mbit / s, Wifi Router Range Repeater Продължавам Wireless 802.11 N Easy Setup Network Expander Antenna Signal Booster AP Mini WR12


Функцията за Wi-Fi 1 ретранслатор.изключителна висококачествена технология wall-to-wall гарантира, че покритието на ретранслатор не е блокиран. 2.нов висок клас чип, осигуряващ 24.66лв.

17.27лв.

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme Коментари

2020 Есен Дамски Маратонки Мода Ежедневни Обувки Жена Удобни Дишащи С Бели Апартаменти Дамски Платформа Chaussure Femme


Размер Notic e : 1.размерът на САЩ или размера на еврото може да се различава от вашата страна, така че, Моля, изберете размер в съответствие с дължината на краката 35.61лв.

24.93лв.