6" (154 mm) наблюдателната кула OD167.Tri технологична гледане стъкло

3 - инчов (76-мм) Наблюдението кула OD91.Tri технологична гледане стъкло

Да , ние подкрепяме продажбите на едро и търсим партньори във всички страни

Да, ние подкрепяме продажбите на едро и търсим партньори във всички страни .

ДА, НИЕ ОБЕДИНЯВАМЕ ДОСТАВКА!Ако имате някакви въпроси за разходите за доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща или Incominonu.com, преди да си купите продукт(а).

Да, ние можем да съгласува искането ако искате да направите обичай детайл свържете се с нас на съобщение или доставка на електронна поща Incominonu.com:

Ние винаги поставяме на продукт(и) в рамките на 5-7 работни дни(събота и празнични дни, не са включени) след получаване на плащането.На продукт(и) ще бъде изпратена на регистрация въздушна поща с отслеживающим номер.

Това отнема около 7-15 работни дни да изпрати на САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и Япония 10-20 работни дни в други страни.4-6 седмици, за да изпратите Бразилия, Аржентина или други страни в други страни не е посочено друго.

Време за доставка може да зависи от митническата забавяне на празника,събития или други неясноти.Ние не може да гарантира време на пристигането си.

Уверете се, че сте съгласни с течение на времето за доставка, преди да купите.

Ако искате да изберете друго по-бързо израз, моля, свържете се с мен, преди да купите.КОМЕНТАРИ:

Ние се стремим към вашата положителна обратна връзка след получаване на вашето плащане.Ако по някаква причина вие не смятате, че сме спечелили

Положителна обратна връзка, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща Incominonu.com, ние ще се свържем възможно най-бързо, за да реши всеки проблем.

Ние ще оставим положителен отзив за всички покупки и ще бъдем благодарни за това, че споделяте своите отличен опит с други Incominonu.com!ГАРАНЦИЯ:

Ние гарантираме, че всички описания на продукти са точни.В случай, че стоката е дефектна или сте получили грешен продукт, моля свържете се с нас на този пост чрез електронна поща Incominonu.com.Ние ще се радваме да реши всеки проблем колкото е възможно по-бързо.ВРЪЩАНЕ:

Възстановяване или замяна се приемат в повечето неизползвани елементи в рамките на 14 дни от датата на получаване, но клиентът hav eto заплащат допълнителна цена за доставка.

Моля, свържете се с нас, преди да върнете продукта(ите). Моля, обърнете внимание:

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

Тези такси обикновено таксата е компания за доставка на пратки (доставка) или когато сте приели стоки,

– не ги сбърка с допълнителни разходи за доставка.

Често задавани въпроси 1 въпрос: Как мога да платя покупките?А: ние приемаме ескроу, плащаме приятел.Кредитна карта лесно да извършите плащане в условном депонировании. 2 Q: прави детайл(а) кораб с проследяване номер?А: Да, всички детайли грузят с проследяване номер за всяка поръчка, и можете да видите състоянието на изпращане на отговаряне на сайта. 3 въпрос: когато искам да се изсипва покупка, колко от цени на едро?А: когато клиент иска да купуват на едро, моля да се чувства свободен да се свържете ние електронна поща Алиэкспресс, ние ще ви даде най-добрата цена. 4 въпрос: имам нужда от някои сходни продукти, но аз не мога да го намеря в магазина,можете ли да го даде?А: Да, можете да изпратите изображението към нас.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да научите и да ви отговори в цената.Освен това, ние приемаме на потребителски продукт.

  • Връзка: Ръбчета
  • Тип: Гледане Стъкло
  • Форма: Равен
  • Номер На Модела: SG6
  • Материал: неръждаема стомана
  • Техника: Кастинг

Ezhevichka100
2020-11-10
5/5
GOOD

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020 Коментари

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020


Описание на продукта: Тип Продукт:Котешка Легло Материал:Филцови Тъкани Цвят: Светло Сиво, Сиво, Кафяво, Синьо, Розово Характеристика:Твърди Размер:45*45*32 38.01лв.

25.46лв.

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка Коментари

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ 1:Как да платя? - Моля, платете на Visa, mastercard кредитна карта, Western Union,т/Т,Pay-pal. 2:Време за изпълнение на поръчка ? --2-4 работни дни. 3:гаранция 36.01лв.

28.80лв.

2 бр./лот SC25UU SCS25UU 25 мм, линейни лагери блок CNC рутер с LM25UU буш възглавница блок линеен Вал CNC 3D принтер част Коментари

2 бр./лот SC25UU SCS25UU 25 мм, линейни лагери блок CNC рутер с LM25UU буш възглавница блок линеен Вал CNC 3D принтер част


Включително : 2 елемента SC25UU SCS25UU 25 мм на линеен шарикоподшипниковый блок 44.29лв.

39.86лв.