• SMH5-12 невероятен блясък, пайети цвете форма пайети за нокти или направи си САМ украса 0
  • SMH5-12 невероятен блясък, пайети цвете форма пайети за нокти или направи си САМ украса 1
  • SMH5-12 невероятен блясък, пайети цвете форма пайети за нокти или направи си САМ украса 2
  • SMH5-12 невероятен блясък, пайети цвете форма пайети за нокти или направи си САМ украса 3

SMH5-12 невероятен блясък, пайети цвете форма пайети за нокти или направи си САМ украса Намалена цена

11.83лв. 11.23лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

- Позиция№.: Блясък, Пайети

- Размер на блясък : около 5 мм

Форма на блясък : като на снимката-цветни форми

- Блясък цвят : като на снимката

(Забележка: скъпи, фотография, показваща ефект цвят не може да бъде 100% напълно отразява на компютъра ,моля, бъдете разбиране)

- Тегло На Опаковката : Надежден Чанта Полиестер

Ето 50g, 200g два вида опаковки са на разположение, Моля, изберете най-подходящия, който ви е нужен.

1. Високо Качество

2. Ярък и искрящ цвят

3. 100% гаранция за качество

Снимки На Продукта:

За Търговия На Едро :

-Страхотен модел на поръчката блясък : на разположение, пробите са свободни, купувачите са отговорни за спешни такса

-Голяма поръчка MOQ: 3KGS (смогл смесете всички цветове, блясък ,форма и размери)

Получавате изключително атрактивна цена за голяма поръчка.Добре дошли, за да се свържете с нас.Ние бяхме в състояние да приеме T/T,West съединение ,Paypal и други .Нека, cantact ние, едно мельчайшее време ще спестите много пари и ще намерите довольного доставчик .

За доставка:

1. обикновено безплатна доставка, ние ще се изпраща въздушна поща стълб кит в рамките на 48 часа (не включително в почивните и празнични дни) след потвърждаване на плащането .Като правило,стоката ще пристигне на ваша страна около 15-45 дни .ако не искате да чакате,можете да изберете друг начин на доставка.Понякога,по някаква причина,може би, стоките ще бъдат доставени и ще пристигне при вас малко по-късно.Жалко, че не разбираш.Или ако се нуждаете от по-бърза доставка,просто се свържете с нас.За всички покупки за $100 и нагоре за еднократна употреба,поръчка ще бъде изпратена чрез по-бърз експрес безплатно .

2. моля, уверете се, че вашият адрес за доставка съвпада с реални адрес, преди пускането на поръчката.Ние не носим отговорност за грешна или достави на адреса.За повторно пращане на продукта се начислява допълнителна такса.

3. вносни мита, данъци и такси не са включени в крайната цена или разходи за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка.

За Връщане На Policys:

Ние ще се опитаме да направим най-доброто, за да отговори на вашия и сурпплы най-доброто обслужване.Ако не сте доволни от поръчаните стоки,моля, върнете го в рамките на три работни дни.Моля, вие сте отговорни за плащането на доставка, както и за загуба и увреждане на стоките.(Ние не носим отговорност нито за това, нито за друго)

За Обратна Връзка:

Скъпи мои, ние се опитваме да се направи 100% удовлетвореност на клиента, ако обичате нашите продукти, моля добросердечно излезте вашата обратна връзка за друг връзки на клиенти.Ако не сте доволни от нашите детайли,това, което сте получили, pls ни дават шанс да разреши проблема, преди да излезе отрицателен резултат на експозиция или разкривате положенный раз.Ние ще направим за вас всичко възможно,благодаря ви много за подкрепата !

  • Материал: Пластмаса
  • Брой: 50/200 г
  • Номер На Модела: SMH5-12
  • Тегло: 50g
  • Тип Елемент: Планински Кристал И Декорации
  • Размер: 5 mm

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Zuolunouba Корейски Майк Дамски Модни Блузи С Къс Ръкав В Черно Оцветени Цвете Дърво Апликация Harajuku Майк Дамски Блузи Летни Коментари

Zuolunouba Корейски Майк Дамски Модни Блузи С Къс Ръкав В Черно Оцветени Цвете Дърво Апликация Harajuku Майк Дамски Блузи Летни


[xlmodel]-[по поръчка] - [46092] Добре дошли в моя магазин Добре дошли на едро професионален отдел външна търговия 1. Ние сме професионален продавач на тъканите. 2. 25.19лв.

15.62лв.

Сензор на масовия поток на въздуха Мзг за Lexus GX460 GX470 LX470 LX570 Toyota 4Runner Land Cruiser Sequoia Tundra 2.7 L 4.6 4.7 5.7 L L Коментари

Сензор на масовия поток на въздуха Мзг за Lexus GX460 GX470 LX470 LX570 Toyota 4Runner Land Cruiser Sequoia Tundra 2.7 L 4.6 4.7 5.7 L L


Моля осигурете че нашият номер съвпада с номера детайли ОЭМ на оригиналния продукт. Ако стаи се отличават, моля, свържете се с нас на първо място, и ние ще проверим 24.64лв.

22.18лв.

Бен Невис 2020 Нов Топ Марка За Луксозни И Ежедневни Мъжки Военни Кварцов Часовник Мъжки Часовник Хронограф Relogio Masculino Подаръци Коментари

Бен Невис 2020 Нов Топ Марка За Луксозни И Ежедневни Мъжки Военни Кварцов Часовник Мъжки Часовник Хронограф Relogio Masculino Подаръци


Описание: - 100% Чисто Нов С Биркой И Високо Качество; - Горната Скала На Дизайна На Марката На Луксозна Висококачествена, Функция Показване На Дата; - Показване 92.80лв.

30.63лв.