• Дънна платка KDL-50R550A 1P-012CJ00-4010 LC500EUD 0

Дънна платка KDL-50R550A 1P-012CJ00-4010 LC500EUD Намалена цена

73.61лв. 62.57лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Тази по-ниска цена не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила.Всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.Ако пратката не може да бъде транспортирана по причина на купувача (включително отказът да се подпише), купувачът трябва да си позволи всички допълнителни разходи!

1.ние приемаме плащания чрез Incominonu.com НАБИРАТЕЛНИ

2.плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след подаване на поръчката.

3.Ако можете,t вземете вашата поръчка веднага след приключването на търга,моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

4.100% от всички доставени продукти са тествани преди да изпратите, и ние гарантираме, че всички наши продукти, които ще получите, ще работят в пълен ред.

5.В момента ние изпращаме стоки по целия свят.С изключение на APO/FPO, които използват доверени трети страни куриерска служба.

6.колко време ми е необходимо, за да изпълни заповедта.

7.Времето, необходимо за получаване на вашата поръчка зависи от 2 фактора:на избрания от вас начин на доставка и период на изпълнение на поръчката.Моля, обърнете внимание, че ние правим всичко възможно, за да се уверите, че ще получите поръчката си своевременно.По-долу са на изчислената времева рамка.

Начин на доставка:

По-долу са нашите партньорски логистични компании и на изчислената времева рамка.Пътуване във времето варира в зависимост от това,къде се намирате.

Начин На Доставка Очакваното Време

DHL 3~7days

FEDEX 3~7days

Упс 3~7дайс

EMS 8~12days

Ние не носим отговорност за забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги.Но ние ще ви помогнем да проследят пратката до тогава, докато не я получи.

Гаранция:

1. продукти самото высокомарочного,така че ако не сте доволни от деталем, тогава вие, закупени, моля контактируете нашия екип за обслужване на клиенти .Възможно най-скоро.Ние можем да ви помогнем с каквото връщането и возмещениями, основани върху състоянието на стоката.

2.ако стоките, които сте получили не е така, както е описано.Моля, уведомете ни, и изпрати обратно в рамките на 3 дни за връщане на парите.Ние ще възстановим парите си в рамките на една седмица от датата на получаване на върнатия продукт.

3.Ние предлагаме гаранция 3 месеца за място от нашите продукти.Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние

Моля, обърнете внимание, че следните продукти не подлежат на връщане:

1).Използвани Елементи

2).детайли без нашата етикети или оригиналната опаковка

3).продукти, които не са ни изпратени

Забележка:клиентът трябва да поеме разходите за доставка на стока обратно,ние плаща доставка за повторно изпращане.

Уверете се, че продуктите са оригинални, моля, бъдете сигурни за закупуване.

Само сериозен купувач,моля, предложете цена, ако сте съгласни с всички подробности.

  • търговска марка: Таофа
  • Документ: НЯМА
  • Безжична Връзка: Кабелна Управление
  • Пакет: ДА
  • Воспользуйся: TV
  • Номер На Модела: 1P-012CJ00-4010
  • Произход: AR (произход)

Romaspb72
2021-01-21
3/5
It took a long time.

Преглед На Продукта

Свързани продукти

F. DYRAA Sports Bra Top High Impact Strappy Workout Bra Секси Cut Out Yoga Top Activewear мека спортни дрехи за жени фитнес зала Коментари

F. DYRAA Sports Bra Top High Impact Strappy Workout Bra Секси Cut Out Yoga Top Activewear мека спортни дрехи за жени фитнес зала


♥ Здравейте, приятели.Добре дошли в моя магазин ♥ Ние подкрепяме drop shipping/wholesale, добре дошли да се свържете с нас, за да получите повече информация ♥ Следвайте 19.88лв.

11.92лв.

1x Голф Везни винт 2g, 4g, 6g, 8g, 10g, 12g, подмяна на водача на Bridgestone J715 с гаечен ключ Коментари

1x Голф Везни винт 2g, 4g, 6g, 8g, 10g, 12g, подмяна на водача на Bridgestone J715 с гаечен ключ


Среднопретеглена винт за голф е съвместим с двигател на Bridgestone J715 J815 Голф тегло:2g/4g/6g/8g/10g/12g; избор на теглото Пакетът включва 1pcs.weight като вашата поръчка, изберете теглото. 11.19лв.

7.83лв.

Автоматичен Тест На Боя Автоматичен Тестер На Дебелината На Боята Сензор Метър Инцидент Проверка Тестер Боя Тест С Магнитния Мащаба Съвети Коментари

Автоматичен Тест На Боя Автоматичен Тестер На Дебелината На Боята Сензор Метър Инцидент Проверка Тестер Боя Тест С Магнитния Мащаба Съвети


Автоматичен Тест На Боя Автоматичен Тестер На Дебелината На Боята Сензор Метър Инцидент Проверка Тестер Боя Тест С Магнитния Мащаба Съвети Отделните цветове върху 19.17лв.

12.47лв.