През 2014 година много избрана група менталистов получи достъп до притежателя на карта, която включва в себе си нов вид надзъртане.

В момента на освобождаването на възможността на собственика да предоставя бърз, лесен и незабелязан peek е спечелила репутацията му на един от най-добрите peek-портмонета в света.

Въпреки че оттогава много изпълнители са се опитали да се сдобият с в ръцете си едно от малкото налични единици, усилията им неизменно се оказаха неуспешни.

Все още.

Вайпер се върна – и той още по-силно, отколкото когато и да било.

Пепелянка-това е стилна кожена визитница, но нейният невинен вид се крие дьявольскую тайна, която чете мислите на хората.

Мардиросян система Viper ви дава незабавен достъп до всяка писмена информация (текст, фигури, цифрите и т.н.), която е поставена на притежателя на картата.

След като информацията се поставя в патрон, пепелянка може незабавно да бъде затворена.Всеки път, когато имате нужда, можете да видите – ясно и напълно – точно това, което е написал вашия зрител, без да се налага отново да отворите Viper или да изпълняват някакви подозрителни движения.

Вие дори можете да покажете гадюку от двете страни – има какво да се страхуваме, защото изглежда, че да, освен ако не реши друго...

Система Viper ви дава пълен поглед върху всичко, което може да бъде изписано на визитната картичка.

Можете също да използвате гадюку, за да търсите в съдържанието на сложенного лист хартия... И само за да прокара нещо още по-далеч, ние сме убедени, че Viper може да ви даде достъп до писмена информация от няколко зрители в един поглед!

Гадюку също може да се използва за зареждане и кражба на визитни картички, бланки и карти за игра.

Благодарение на естествения, тънък форм-фактор, Viper може лесно да се промъкнат в някой джоб на яке или панталон.

Viper е предназначен за използване като ежедневна предмет, и може да се носи от вашите кредитни карти, визитки и карти за лоялност.

Елегантен, потаен и мощен, пепелянка е незаменим помощник в арсенала на съвременния Менталиста.

  • Произход: CN(произход)
  • Материал: Метални
  • Формуляр За Участие: Магия в близък план
  • Пол: Унисекс

Nurjemal 82
2020-11-09
5/5
super fast. good service
Groteskkz
2020-11-17
1/5
cannot use this video or the pdf because the instructions are in french. which was not on the website. also when I contacted the seller I did not receive a reply.

Преглед На Продукта

Свързани продукти

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон Коментари

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон


11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон на функция на 100% чисто нов и високо 10.58лв.

7.73лв.

Бен Невис 2020 Нов Топ Марка За Луксозни И Ежедневни Мъжки Военни Кварцов Часовник Мъжки Часовник Хронограф Relogio Masculino Подаръци Коментари

Бен Невис 2020 Нов Топ Марка За Луксозни И Ежедневни Мъжки Военни Кварцов Часовник Мъжки Часовник Хронограф Relogio Masculino Подаръци


Описание: - 100% Чисто Нов С Биркой И Високо Качество; - Горната Скала На Дизайна На Марката На Луксозна Висококачествена, Функция Показване На Дата; - Показване 92.80лв.

30.63лв.