• 200 бр. / лот смола камък диаметър 14 мм кръгъл многоцветен кабошон куполи, плоски заден панел мъниста за
  • 200 бр. / лот смола камък диаметър 14 мм кръгъл многоцветен кабошон куполи, плоски заден панел мъниста за
  • 200 бр. / лот смола камък диаметър 14 мм кръгъл многоцветен кабошон куполи, плоски заден панел мъниста за
  • 200 бр. / лот смола камък диаметър 14 мм кръгъл многоцветен кабошон куполи, плоски заден панел мъниста за
  • 200 бр. / лот смола камък диаметър 14 мм кръгъл многоцветен кабошон куполи, плоски заден панел мъниста за
  • 200 бр. / лот смола камък диаметър 14 мм кръгъл многоцветен кабошон куполи, плоски заден панел мъниста за

200 бр. / лот смола камък диаметър 14 мм кръгъл многоцветен кабошон куполи, плоски заден панел мъниста за " направи си САМ ръчно изработени бижута Намалена цена

46.39лв. 40.82лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

200 бр./лот смола камък диаметър 14 мм кръгъл 12 цвята кабошон куполи, плоски задната мъниста за бижута ръчна изработка висулка настройки

Материал: Смола

Диаметър :10мм 12 mm 16 mm 20 mm

За други размери, други форми, Ако трябва, моля, свържете се с нас.нашата фабрика може да направи за вас.

Различни размери, в различни форми, различни фотоапарати правят снимки, може би цвета е малко по-различно, но всички те са красиви и изключително лъскава.

Моля, кликнете два пъти помислете, преди да купите, благодаря!

можете да кликнете върху тях, за да купя :

1.Този продукт ще бъде изпратен чрез Incominonu.com Standard Shipping свободно, или вашата поръчка ще бъде изпратена чрез бърза доставка, ако сте избрали експресна услуга и заплащане на такса за експресна доставка .

2.ако сумата на поръчката надвишава 150 долара ,тогава безплатни експресните услуги се предлагат безплатно.

3.Колкото повече сума на поръчката, толкова по-голяма отстъпка ще получите.

* Стандартна доставка China Post / Incominonu.com --- 15-25 работни дни.(Работни дни,включително почивни и празнични дни)

* UPS/DHL/Fedex/DPEX-5-10 работни дни

* EMS---на 7-15 работни дни

Моля, обърнете внимание:

*Ако всички детайли на вашата поръчка са на склад, вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 2 РАБОТНИ дни.Ако някои детайли, извън - - стволови, а след това ни трябва, 3~10 дни да се произвеждат, моля за търпение!

*Ние не можем да контролираме времето на доставка, тъй като тя се обработват от трета страна на услугата, но ако пратката не е пристигнала в рамките на очакваното време, моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да следите неговото и ще ви дадем удовлетворенный отговор.Тъй като част от национална логистична информация не се актуализира навреме, бавна актуализация, аз препоръчвам ви да се свържете с местната пощенска служба.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от помощ.

1.100% всичките си продукти в добро качество и под строг разглеждане пред кораба.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.

2.Описание за размер,цвят,материали продукт е нормално отклонение (отклонение размер е 1 мм, или така,цветът също има отклонение се дължи на различни компютърни разрешения) надявам се, можете да ни разбере.

3. След получаване на стоки, ако не удовлетворяетесь със стоки,а след това по някаква причина,ние признаваем връщане стоки в рамките на 7 дни след като сте се стоки, но трябва да се предприемат върнати тарифи за доставка и ограничаване на стоки в добро състояние.

Вносни такси & данък-това е отговорност на купувача.Ние не носим отговорност за всякакви злополуки,забавяне или други проблеми, за които носят отговорност доставка на услуги.

Скъпи приятели,

Добър ден!Ние ще дадем положителна оценка,след като плащането бъде получено,за да насърчава по-здравословен общност Али, ние се надяваме, че вие ще направите същото за нас.Надяваме се, че разбирате, че ние сме изключително ценим обслужване на клиенти.

Ако имате някакви оплаквания,моля, дайте ни възможност да се реши този проблем, преди да ни остави отрицателен коментар.Ние сме сигурни, че винаги има решение.

  • Номер На Модела: S1015-2
  • Има ли настройка: ДА
  • Цвят: Бял/черен/жълт/червен/тъмно син
  • Диаметъра На Продукта: 0cm
  • Материал: Смоляной Камък
  • Размер: Diameter 14 mm
  • Тип Елемент: Бижута Находки
  • Характеристики На Продукта: КРЪГ
  • Дължина На Продукта: 0cm
  • Тегло Деталя: 0g
  • Тип Бижута Находки: Без Крушка
  • Широчина На Продукта: 0cm
  • търговска марка: шестдесет и влекачи
  • Височина На Продукта: 0cm
  • място на произход на стоките: ГУАНДЖОУ(КИТАЙ)

Преглед На Продукта

Свързани продукти

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон Коментари

11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон


11 бр./компл. пластове Триъгълник кръг банер Короната сърцето на геометричен модел за рязане на метал умира набор от DIY scrapbooking като шаблон на функция на 100% чисто нов и високо 10.58лв.

7.73лв.

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр. Коментари

Въглеродни влакна прозореца на колата B стълб леярство покритие защитно покритие за Mercedes Benz GLA Class 2013 2016 2017 2018 6 бр.


Характеристика: - Висококачествено внос от въглеродни влакна и дълготрайност на употреба. - По-лека текстура и ефективна устойчивост на високи температури. - 52.94лв.

46.58лв.

4шт цветя, торта Снежен човек шаблони САМ декор живопис шаблон scrapbooking фотоалбум релеф куршум списание аксесоари Коментари

4шт цветя, торта Снежен човек шаблони САМ декор живопис шаблон scrapbooking фотоалбум релеф куршум списание аксесоари


4 бр. Цветя, торта Снежен човек шаблони САМ декор живопис шаблон scrapbooking фотоалбум релеф куршум списание аксесоари Материал: екологично чист ДОМАШНИ любимци Тегло: 8.05лв.

6.19лв.