• Динозавър Джурасик подарък за Рожден Ден е подходящ за деца да се култивира интерес зелен трисератопс образователни строителни блокчета динозавър 0

Динозавър Джурасик подарък за Рожден Ден е подходящ за деца да се култивира интерес зелен трисератопс образователни строителни блокчета динозавър Намалена цена

11.75лв. 8.10лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

Скъпи приятели,благодаря ви, че дойдохте.

Ние се стремим към строителните компютрите.Те са съвместими с самоблокирующимися тухлени частици.Както се вижда от заглавието, "линия" означава, че нашите тухли частици са съвместими с самоблокирующимися тухли.

Ако ви харесва този артикул,моля, добавете я във вашия " списък с желания ".

Ако ви харесва нашия магазин,моля, добавете я във вашия " списък за пазаруване ".

Характеристики И Спецификации

1. Материал: Еко-содружественная пластмаса ABS,гледа най-добрия начин и е с добро качество.

2. няма оригиналната кутия ,в запечатан плик( играчки и инструкции се изпращат заедно) .

3. Ползи:забавлявай се с деца, подобряване на тяхната развитието на мозъка и така нататък.

запознайте се с колекция dream fan for adults от филм или телевизия.

4. предимство:можете да ни кажете,че искате да ми даде снимка и идентификационен номер.Ние имаме голям брой продукти на склад.И ние можем да получите всеки продукт, който желаете.

Динозавър Джурасик подарък за Рожден Ден е подходящ за деца да се култивира интерес зелен трисератопс образователни строителни блокчета динозавър

Плащане

Когато купувате стоки у нас,парите се съхраняват Али,когато се потвърди получаването на парите ще бъдат освободени нас.

Понякога това ще има забавяне поради вашия начин на плащане,така че,ако парите все още не е на печалба, ще има забавяне, за да изпратите вашия парцел, за да се избегнат ненужни загуби.

Доставка И Предаване На

1. Вашата поръчка, като цяло, ще бъде изпратено в рамките на 2-5 работни дни, след като вашето плащане бъде почистена (с изключение на нашите почивни и празнични дни).Ако той се срещна с нашите Нова година,моля, любезно удължава времето за доставка.

2. Моля, потвърдете, че вашият адрес и телефонен номер са верни .И да ни кажете пълното си име (някои пощенски клон е много строго се отнасят към него.И в някои страни, като Русия, има такова регулиране) .Ние не носим отговорност за резултатите от неправилен адрес.

3. За някои методи за доставка , като DHL, понякога ние изпращаме пратката,но ние трябва да чакам за номер на превода.Така че, моля , не се притеснявайте за това.Ние просто чакаме, докато номер на превода е пълна.

4. За стандартна доставка Incominonu.com , в крайна сметка,това е бързо.Но вие трябва да паркирате десен телефонен номер или адрес на електронна поща.Ако те не могат да се свържат с вас,това може да повлияе на доставка.Или можете да се тревожи за съобщенията, които изпращам ви в Incominonu.com.

5. обикновено пратката ще бъде доставено в най-близко до вас пощенски клон.Вие сте отговорни за това, да отида до пощата и да го проверите.

6. Обикновено,вие можете да се свържете с нас, за да ни информирате за данъчно регулиране във вашата страна.Но ако пратката се забави митница.Вие носите отговорност за помощ в митническата обзавеждане и плащане на данъци.

7. някои страни имат строги митнически разпоредби,клиентът ще позволи на всички митнически такси или други такси за обработка на товари,особено за клиенти в Канада.

8. понякога може да настъпи забавяне на получаването на пратката от празниците,на митниците,местни ефективността на изпращане, или на други причини.В тази ситуация, моля, не се колебайте да се свържете с нас,за да удължи времето си на защита.Не отваряйте спор по тази причина,защото доставка е напълно извън контрол продавачите, това трябва да бъде отговорност на пощенските клонове.Благодарим ви за разбирането.

  • Пластмасов Вид: КОРЕМНА ПРЕСА
  • Материал: Пластмаса
  • Възрастова Група: > 3 години
  • Форма На Пластмасов Блок: Самоблокирующиеся Тухли
  • Баркод: No
  • търговска марка: ЛЕКМОК
  • Документ: 3C
  • Произход: CN(произход)
  • Предупреждение: Динозавър Джурасик Период Образователни Строителни Блокчета Динозавър
  • Номер На Модела: Динозавър подходяща за деца зелен динозавър трисератопс
  • Размер На Блока: Малък блок(съвместим с Лего)
  • Пол: Унисекс
  • 3C: Сертификат

Преглед На Продукта

Свързани продукти

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008 Коментари

4шт вратата прозорец ключ панел капак завърши подходящ Land Rover FREELANDER 2 LR2 Up 2008


Характеристики: *Врата прозорец панел превключвател рамка капак завърши подходящ за Land Rover FREELANDER 2 LR2 2008 *Предпазва колата от бъдещи ноктите на пръстите на краката, 22.47лв.

17.97лв.

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020 Коментари

Филц кръгло пещерное топло гнездо за котки Пет Safety Place Zip Sleep Bag Up For Kitten Novel warm пет cat nest 2020


Описание на продукта: Тип Продукт:Котешка Легло Материал:Филцови Тъкани Цвят: Светло Сиво, Сиво, Кафяво, Синьо, Розово Характеристика:Твърди Размер:45*45*32 38.01лв.

25.46лв.

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка Коментари

Ребото за ASUS UX31 UX31A UX31E клавиатура на лаптоп нас оформление сребро безплатна доставка


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ 1:Как да платя? - Моля, платете на Visa, mastercard кредитна карта, Western Union,т/Т,Pay-pal. 2:Време за изпълнение на поръчка ? --2-4 работни дни. 3:гаранция 36.01лв.

28.80лв.