Описание:

1. двойна USB портове QC3.0: два порта за бързо зареждане QC3.0 мощност 18 W/ 3A работят 4 пъти по-бързо от традиционните зарядни устройства.Преди подходящ за бързо зареждане 2.0 и 1.0. подходящ за всички популярни USB-устройства.Забележка: след изключване на захранването на автомобила зарядно устройство консумира ток до 30 ma.

2. една седалка, всички метални материал: изработен от алуминиева сплав, зарядно за кола е добро разсейване на топлината, негорючее, износостойкое и притежава добра стабилност.Подобрени метално зарядно за кола не прегрява при високи температури, че е по-безопасно от пластмаса зарядно устройство.

3. цифрова led дисплей: зарядно за кола има led дисплей напрежение, което може да показва състояние на напрежение на акумулатора във времето.Много удобно за автомобили, кораби, мотори, джипове, атв, микробуси, кемперов и мотоциклети.

4. Всестранна защита: двойни гнездото на зарядното устройство, USB QC3.0 отговарят на най-строгите изисквания за безопасност и качество.Осигурете защита от претоварване, пренапрежение, претоварване по протичането на ток, прегряване и късо съединение.

5. лесно инсталиране: Инсталирайте USB гнездото е много проста: "+" се добавя в положителен полюс, а "-" се поставя в отрицателен полюс.Той също може да бъде свързан към выключателю за включване/изключване за икономия на енергия.

Спецификация:

Материал: алуминиева сплав + PVC

Входно напрежение: DC 12V-24V

Изходен ток: (5V-6.5 V) 3A; (6.5 V-9V) 2A; (9V-12V) 1.5 A

Led дисплей: син

Цвят: черен

продуктовата носи етикет за услугата:

QC3.0 модифицирано зарядно за кола*1

Захранващ Кабел*1

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за увреждания на части (с изключение на части повредени и/или злоупотребленных след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

  • GaN: No
  • Въвеждане: 12-24V/5A
  • Източник На Захранване: А. В. Източник
  • търговска марка: viugreum
  • Произход: CN(произход)
  • Прилагани Протоколи За Бързо Зареждане: Друго
  • Максимална Изходна Мощност: Друго
  • Изходен Интерфейс: 2 Порта A
  • Номер На Модела: Авто Телефонен Адаптер
  • Тип: Зарядно За Кола

Преглед На Продукта

Свързани продукти

7/8 Коментари

7/8" 22 мм предна спирачка главен цилиндър за съединител хидравличен усилвател помпа спирачен лост 8 мм за GY6 50cc 125cc 150cc един 250cc скутер мотопед


7/8 22 мм предна спирачка главен цилиндър за съединител хидравличен усилвател помпа спирачен лост 8 мм за GY6 50cc 125cc 150cc един 250cc скутер мотопед Технически характеристики: Нова 19.83лв.

17.06лв.

6 инча 2560*1440 2K LCD модул екран 3D LCD принтер VR Виртуална реалност САМ DLP SLA монитор UV-втвърдяване проектор Kit SLA дисплей Коментари

6 инча 2560*1440 2K LCD модул екран 3D LCD принтер VR Виртуална реалност САМ DLP SLA монитор UV-втвърдяване проектор Kit SLA дисплей


Забележка за купувача: Моля, обърнете внимание на посоката за колани на екрана.Не носете ключалката в обратната посока, иначе течнокристален екран ще бъдат незабавно

95.97лв.