• ADA Glass Fish Устройство Hang On for Tropical Fish Feed Food Feeding Аквариум танк Aquality VIV Aquario 0
 • ADA Glass Fish Устройство Hang On for Tropical Fish Feed Food Feeding Аквариум танк Aquality VIV Aquario 1
 • ADA Glass Fish Устройство Hang On for Tropical Fish Feed Food Feeding Аквариум танк Aquality VIV Aquario 2

ADA Glass Fish Устройство Hang On for Tropical Fish Feed Food Feeding Аквариум танк Aquality VIV Aquario Намалена цена

45.13лв. 27.08лв.
 • Доставка на следващия ден
 • Високо качество
-
+

Характеристики:

Стъклена захранващото на прах, зърна, хранене риби хлопь специално конструировал и развива преглед на захранващото.Вив Америка добър живот е дала да се постигне перфектен начин на хранене.Дръжте дланта на съответната уникална форма, може да позволи всеки ден да стават страхотно забавление, кърмещи риба.Това е леко извита стъклена повърхност сигурно е подходящ за вашата ръка и това ще ви донесе радост на хранене.Стъклена позволява на Захранващото да се хранят вашата риба точното количество храна, без пряк контакт с храна за Риби.Чудесно за всеки сладководни или солени аквариум за Риби или мини-риф.Аквариумный филтър просто се измиват и се използват.Диаметър на топчета: 0,8 инча идват с торба филтър мрежесто.

Как да се използва 1. Входна част от корк е излетяло, и след това рибен фураж, в който при впрыскивании се въвежда хартия или друг материал, включен в инжекционен порт, извити във формата на фуния, което улеснява добавянето на храна за Риби.Количеството на впръскване до половината хранилки за храна на рибите е подходящо.След инжектиране на храна за Риби плътно поставете тапата в клон на инжектиране на пристанището. 2. време на подаване на заявката, внимателно натиснете на хранително-вкусовата бар, в зависимост от дълбочината на корема, можете да регулирате количеството на подаване на заявката.Ако натиснете твърде дълбоко, той може да изглежда от голямо количество храна за Риби, моля, обърнете внимание, че при използване.По време на кърмене, гледане на хранителни навици на рибата, оставят малко риболов, храни, това е най-добрият подход. 3. След края на подаване поставете питатель, съхранен в специален багажник.

Пакетът включва: въз основа на вашата поръчка, акрилни хонорар или стъклен захранващото

 • Брой на предавките: Друго
 • Минимална Доходност: Друго
 • Обем: Друго
 • Напрежение: Other
 • Материал: Стъкло
 • Максимална Изходна Мощност: Друго
 • LCD дисплей: No

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Цифров LCD електронен автоматичен Фидер на риба опаковка таймер автоматичен резервоар хранене машина Аквариум авто Захранващото риба таймер Коментари

Цифров LCD електронен автоматичен Фидер на риба опаковка таймер автоматичен резервоар хранене машина Аквариум авто Захранващото риба таймер


Описание: Не се притеснявайте, ако ви се налага често да отида в командировка, или когато можете да се заразите с почивен ден, по време на къмпинг.Този помощник захранващо 32.29лв.

25.83лв.

Гупи Betta Храна За Малки Тропически Рибки Коментари

Гупи Betta Храна За Малки Тропически Рибки


Име На Продукта: Гупи Betta Храна За Малки Тропически Рибки Описание: 1.балансиран режим на хранене, съдържащ здравословен протеин, сурови мазнини, сурови фибри, 15.99лв.

15.19лв.

Дребни риби саламура скариди яйца на Артемия здравословна храна океан храна храна за младите риби 50 грама Коментари

Дребни риби саламура скариди яйца на Артемия здравословна храна океан храна храна за младите риби 50 грама


Описание на продукта: Тип Деталя: Яденето На Риба Материал: Саламура Креветочные Яйца Цвят: като на снимката Тегло: 50 грама Характеристики: 1. 7.30лв.

5.04лв.