• 20pcs White 0.2
  • 20pcs White 0.2
  • 20pcs White 0.2
  • 20pcs White 0.2
  • 20pcs White 0.2
  • 20pcs White 0.2

20pcs White 0.2"in 0.2 inch SMD LED Display 0.2 inches 7 Сегмент 1 бит Цифрова тръба общ анод/катод цифров дисплей

39.94лв.
  • Доставка на следващия ден
  • Високо качество
-
+

20pcs Бял 0.2"in 0.2 inch SMD LED Display 0.2 inches 7 сегментная тръба Nixie 1 бит Цифрова тръба общ анод цифров дисплей

Характеристика На Диод

името на roduct: корк Led цифров

Модел на продукта: общ анод/катод

Цвят на продукта: бял светлина

Модул е (0,2 инча) тръба

Размера На Картината И Схема На Схема:

ЗА НАС

ние имаме 10-годишен опит в производството, която е специализирана за led продукти.

Led гмуркане, Led smd, Led най-високата мощност, Led ультракрасного лъч, и прилагането etc.Led

проверката на продукти,фабрика,удостоверение за

ЗА ПОЩЕНСКА АВИАПОЧТЕ.

Безплатна доставка на продукта:

Когато сте избрали свободен детайл перевозкы на пратката,нашата система по подразбиране изпраща стоки до вас въздушна поща стълб на кит.

Поща стълб кит твърде бавно пътя перевозкы на пратката,ако спешно,pls избират стълб HK или спешни пътя на кораба.

За времето на пристигане на въздушна поща на стълба:

Когато не се отразява времето и празник.

Въздушна поща стълб кита:15-20workdays, Русия/Бразилия 20-30workdays)

Въздушна поща стълб на Хонг конг:15-20workdays, Русия/Бразилия 15-25workdays)

Въздушна поща стълб на Сингапур:15-20workdays, Русия/Бразилия 15-25workdays)

Ако превишите това време,моля,не се притеснявайте и се свържете с нас, ние ще ви помогнем да се свържете с экспедитором и ще ви даде бърз отговор.

Ако стока е изгубен,ние ще ви помогнем да се свържете с экспедитором и да върнем обезщетение след като получим отговор от представител.

За отслеживающей информация: тъй като разходите за пощенски адрес е малък,а след това и информация за проследяване е ограничена.Надявам се, всички купувачи са простени.

ДОСТАВКА

Доставка и товаро-разтоварни дейности:

1) детайли ще бъдат потопени извън 3-5WORKDAYS след като получим вашата компенсация.В някои традиционни празници, ние можем да прекратим доставка.

2) моля, уверете се, че вашият адрес е в ред, преди да дадете някакви стоки.Ще трябва да носи отговорност за грешен адрес, ако има такъв ще се окаже.

3) моля, проверете внимателно колет, когато я получите и не се Абонирайте за нея, ако пратката е счупена.Моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаване на пакета, ако има някакви проблеми.Снимки или видеоклипове, просто са необходими, за да ни покаже за всички проблеми.В противен случай ние няма да носим за тях никаква отговорност.

4) ние предлагаме отстъпка за комбинирана доставка.Моля, свържете се с нас за цени, ако предлагате повече от една стока.

5) доставка от отслеживающим номер е силно препоръчително, че няма да имате никакви потенциални загуби.Международната доставка обикновено ще ви струва много време.Моля, научете повече за това.

6) Ако се окаже така, че желаете да върнете продукти, моля, свържете се с нас на първо място и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да си сътрудничат с вас.Купувачите трябва сами да отговарят за своите грешки.

Други:

1) Преди покупката, моля, уверете се, че имате все още няма въпроси за това, което купувате.

2) моля, свържете се с нас, за да не настъпи объркване от ваша страна.Всички имейли и съобщения ще бъдат изпратени в рамките на 24 работни часа.

3) ние си запазваме правото да се оплакват от Incominonu.com, ако има някаква заблуда или измама.

  • Височина: 3
  • търговска марка: Бинфу
  • Документ: ROHS
  • Напрежение: 3-6
  • Характеристики: Стабилно качество
  • Ширина: 6.9
  • Дължина: 10
  • Тип Елемент: Led модули
  • Номер На Модела: CL-TP0201BW

Преглед На Продукта

Свързани продукти

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif Коментари

Hikvision NVR 4CH 4K 8MP PoE DS-7604NI-K1/4P за IP ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера Security System VCA Detection Upgradeable Plug&Play Onvif


Забележка: 1.състав В предвид на това че е изцяло първоначално международна версия на продуктите на hikvision е била спряна предоставят в Китай и Голяма част от 269.83лв.

245.54лв.

760016280 TEDDY PLAYMOBIL®ANDALUZA 30СМ DELUXE EDITION, оригинален лиценз, flamenca, sevillana, faralaes, Апрельская панаир Коментари

760016280 TEDDY PLAYMOBIL®ANDALUZA 30СМ DELUXE EDITION, оригинален лиценз, flamenca, sevillana, faralaes, Апрельская панаир


760016280 плюшени PLAYMOBIL®Андалуски 30СМ DELUXE EDITION 760016280 плюшено PLAYMOBIL®Andalusian 30см DELUXE EDITION височина: 30 см нов модел 2017 г., Deluxe edition, с картонена поставка, пола Nylex красива в своята

37.29лв.

4шт цветя, торта Снежен човек шаблони САМ декор живопис шаблон scrapbooking фотоалбум релеф куршум списание аксесоари Коментари

4шт цветя, торта Снежен човек шаблони САМ декор живопис шаблон scrapbooking фотоалбум релеф куршум списание аксесоари


4 бр. Цветя, торта Снежен човек шаблони САМ декор живопис шаблон scrapbooking фотоалбум релеф куршум списание аксесоари Материал: екологично чист ДОМАШНИ любимци Тегло: 8.05лв.

6.19лв.